Emma Angelica’s ønskeliste til jul

Nå nærmer det seg jul med stormskritt! Derfor tenkte jeg det passer utmerket godt med ønskelister til barna slik at venner og familie kan få en liten pekepinn på hva barna ønsker seg. Da begynner jeg med Emma, og så vil listen til Nathaniel komme ut om litt. Han har jo så mye, vil nesten påstå han har det meste han trenger og ikke trenger. Så litt vanskeligere der, hehe. 

1. Ulltøy! Det kan man jo aldri få nok av! Men siden jeg har massevis av all slags klær til snuppa i både størrelse 50,56,62 og 68 ønsker hun seg altså ulltøy fra og med størrelse 74 og oppover. Og som dere ser over, helst i bra kvalitet. Liker spesielt godt merkene CeLaVi, Joha og Janus. 

2. Leker! Emma har jo ikke så mye av det siden hun jo ikke akkurat har hatt noe bruk for det i løpet av sine snart 8 leveuker. Men som mamma til en gullunge på snart 2, vet jeg at tiden flyger! Så leker vil hun ha glede av tidsnok. Derfor står det høyt på årets ønskeliste til jul. Kidcraft retro kjøkkenet står vel aller høyest på ønskelisten her, men det blir jeg nok muligens å kjøpe til henne selv.. hehe 🙂 

 


3. Hårpynt! Helt fra og med fødselen av har Emma hatt masse svart nydelig hår, og jeg rett og slett elsker å pynte henne med hårpynt og hårband, og selvfølgelig kjoler (som hun også ønsker seg flere av, i størrelse 68-74 og oppover) ! Derfor står det også blant de mest ønskede tingene til jul! 


4. Penger til sparekonto/sparegris! Emma har for tiden ingen sparekonto, men derimot sparegris. Ettersom konto vil bli ordnet før jul, så blir det også mulig å overføre penger til kontoen hennes i julegave. Sparing er jo helt supert, og sparer for eksempel allerede ganske mye til Nathaniel i mnd. Supert tiltak for fremtiden deres spør du meg! 

Så det var da det! I tilegg til dette ønsker Emma seg nytt sengetøy ( til sprinkeldyne) bøker, interiør til hennes fremtidige barnerom osv osv. BIldene over er for det meste bare eksempler på ting, for å som sagt gi en liten pekepinn til kjente og kjære om hva som ønskes til jul for minstesnuppa!

Håper dere likte dette innlegget og at det også var til hjelp for alle andre der ute som sliter med å kjøpe gaver til disse søte små 🙂 

25 kommentarer
  1. Håper virkelig ikke at julegaver blir så upersonlig at man bare overfører penger til konto..fordi det er lettvint og folk likevel har alt. Da er vitsen med julegaver borte synes nå jeg.
   Ellers var det mye fint på ønskelisten til snuppa di.

  2. Jeg kan ikke se at det er dårlig og “upersonlig” å overføre penge.
   Synes det er en flott gave. Leker kan barn bruke noen år, men å ha en oppsparing kan man bruke når man skal starte på en dyr skole eller noe annet, når man blir større.. og da blir det satt større pris på… 🙂

  3. Du er jo lite smart som ønsker deg ullundertøy i str 74, jenta di er jo 9 mnd i juni? Skal hu bruke ullundertøy midt på sommeren ??:p

  4. Vær så snill; ikke bruk sånn gåstol. Det er ikke bra for barnet. Det er frarådet av de aller fleste fagpersoner..
   ull er kjekt. men jeg ville kanskje ha ønsket meg str 80/86 i stedet, slik at du har til neste vinter.. hvis hun da ikke ligger ann til å kunne bruke str 74 på slutten av årets ullsesong da.

  5. Kjempe mange fine ønsker, Rannveig 🙂
   Hvorfor gidder folk å komme med sånne teite kommentarer om at hun ikke skal ønske seg ting :O Alle vet jo det at ull er varmeregulerende og er like bra om sommeren som på vinteren.
   Kjøkken er noe som koster litt, og da er det en fin ting å ønske seg.
   Det med gåstol er ekstremt oppskrytt. Det er mange ting man ikke skal gjøre, men som mor vet man som oftest best for SITT barn. Så klart man ikke skal sitte i en sånn i lengden, men det tror jeg Rannveig vet selv uten at andre skal fortelle henne det.

  6. Er da vel ikke dumt å overføre penger i julegave da? Oo Det gjør søstera mi til mine barn, og min datters første jul blir jo det perfekt for hun er kunn 10 mnd å driter lang mars i gaver :p helst papiret som slår ann der om hun blir lik sin storebror som også var sånn sin første jul, da var han knappe fire mnd da så han merka ikke en dritt så si… bare så rart på oss andre 🙂 så penger er ikke dumt til spedbarn/babyer 😀

  7. Rannveig kan da ønske seg det hun vil, vel?! Dere trenger ikke sette spørsmålstegn ved det HUN ønsker seg til barna. Rannveig vet vel mer enn noen annen hva hennes barn trenger og ønsker seg. Dere blander dere inn med hvilken STØRRELSE HENNES BARN skal bruke…. Er dere helt tette eller?! Tror nok Rannveig har kontroll på hvilke størrelser som passer ungene hennes. Hvem er egentlig dere som kommer med pekefingeren hele tiden? Dere vet jo ikke hva dere snakker om. Pass deres egne saker!

  8. Hei:)
   Jeg lurt på hvor man finner alle leken du lagt ut bilde av ? Elsker det rosa kjøkken. Tenkt gi det til datter min til jul:) Utrolig mye fint du finner til datter:) Hun er utrolig heldig som har deg 🙂

  9. Har ei jenta sjøl på 5 mnd! Trur æ kopiere den her, Rannveig:)
   Kor finn du kjøkkenet og di lekan?? Gåstol ska du baaaare bruke, mn ikke mer en 15 min om gangen max!! Blir så irritert når folk ska lægge sæ oppi alt du gjør me ungan dine. Æ som mor sjøl vet jo at du har en baktanke på alt du gjør. Mn du gidde jo før fan ikje sitte å forklare dæ påvær enkelt ting om kordan og katti du ska bruke dem!! Ikje bry dæ om di kommentaran oppfør Rannveig, vær så snill!! Du e ei utrulig go mor, det ska du ha!:):)

  10. Kristine: Så koselig ! Lekekjøkkenet i rosa vet jeg du får kjøpt opptil flere plasser på nett. Nabojenta vår har det, og det er virkelig helt nydelig! Bare prøv å google “Kidcraft pink retro kitchen”

   Der er derimot ikke å få tak i i blått her i Norge, uheldigvis, da jeg gjerne skulle hatt et sånt til sønnen min og!

   Tusen takk for fine ord, det varmer virkelig 🙂

  11. Sprell på Jessheim har det kjøkkenet:) Jeg hadde sånn gåstol til sønnen min, han brukte den ikke før han kunne sitte selv, men nå han kunne bruke den så elsket han å sitte i den:D
   Kjempe fin ønskeliste!Kan hende de har kjøkkenet på den barnebutikken i lillestrøm og ,som ligger i gågata like med burgerking;)

  12. Ull er så elastisk at å ønske seg ull i str 74 til jul er da vell ikke dumt! Jenta mi er normalt stor, født i juli 2013, og hun har brukt ull i str 70 siden hun var 7 uker og passer enda det samme ulltøyet 17 uker gammel. Bedre å kjøpe litt stort så kan det brukes lenger! 🙂

  13. Penger er kjempesmart å ønske seg, her setter besteforeldre å onkler penger på konto både til bursdag å jul. Så kjøper de en liten ting ved siden av, sånn at barnet føler at han får noe morsomt også. Den dagen poden her skal kjøpe seg hus eller bil så har han vertfall en startkapital 🙂
   Ull er foresten like bra sommer som vinter, det er både varmeregulerende å puster, kjempe smart om sommern óg!

  14. Du skrev at Emma ønsker seg dette, hun er jo bare en liten søt baby og da er hun for liten for å ønske seg det.. Tror heller det er deg som mor som ønsker seg dette til Emma, og det mest pågrunn av at det var fine ting og at henne trenger det.. Ikke fordi hun har et spesielt ønske.. Det at sønnen din N. Ønsker seg gaver er forståelig, for han er jo større og tenker mer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg