Hemmeligheten bak mine slikemyke legger – Vinn Acneskjerf og gratis barbering i ett år!

God morgen kjære blogglesere


Nå sitter jeg her for meg selv med kaffekoppen i mørket, og har nettop sendt kjæresten på jobb og gullgutten i barnehagen. Måtte ordne han litt ekstra i dag, for i dag er det nemlig fotograf i barnehagen. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å se de bildene, han er så utrolig fin! I Emma syvsover ligger selvsagt enda å sover, noe jeg regner med hun vil gjøre en liten stund til. I 10 tiden drar jeg og snuppa til Oslo, skal nemlig dra å fikse vippene hos Tina og hennes salong Beauty Alle. I mellomtiden skal jeg ta meg litt tid til å lese i teoriboka til lappen, faktisk!  Men, over til noe annet.. 

I min forrige spørsmålsrunde fikk jeg spørsmål om hvilken barberhøvel jeg bruker. Vel,  etter å ha irritert meg en stund over at det tar sinnsykt lang tid å barbere leggene ordentlig, var jeg sjeleglad da jeg oppdaget Shai høvelen! Med sine revolusjonerende seks knivblader barberer den utrolig glatt og du slipper å stå å dra høvelen opp og ned irriterende mange ganger og får dermed bedre tid til andre, mere nødvendige ting.. Supersmart, sant ? Jeg som er mamma til to trenger hvertfall all den ekstra tid jeg kan få, døgnet har jo aldri nok timer spør du meg!

Det som er så fantastisk er at du kan få tilsendt Shai helt gratis! Du får det automatisk i posten, slik at du slipper å huske på det når du er på butikken. Du har alltid barberblader i badeskapet. Selv har jeg en hel dunge med barberbladene deres. Som om ikke det var nok, så er du i tilegg automatisk hver eneste uke med i trekningen om gratis barbering fra Shai i et helt år! 

Dersom du bestiller Shai gratis nå er du også automatisk med i trekningen av et deilig, mykt skjerf fra Acne i valgfri farge! Og hva passer vel bedre enn det nå som vi går mot kaldere tider? Alt du må gjøre er å gå inn her: www.shai.no for å bestille Shai gratis hjem til din postkasse! Deretter kan du gå inn her for å se hvilke farger du kan få Acneskjerfet i, og legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet under om at du er med i konkurransen og hvilken farge du ønsker dersom du vinner! 

 

//Innlegg i samarbeid med Shai

Bruker du Shai ? 

Hva synes du ? Er du også helt frelst ? 

84 kommentarer

Siste innlegg