Vippe extension – Før/etter

Hei kjære dere!I dag har jeg rett og slett ikke hatt tid til bloggen, da det har gått helt i ett med barna. Har nemlig vært hjemme med begge mine skjønne små. Gullgutten var nemlig syk i dag, så i stedet for barnehage ble det en kosedag med mamma og lillesøster Emma. Noe jeg forsåvidt tror han satte veldig pris på, det gjorde hvertfall mammaen, hihi! Ble visst i likhet med forrige helg, langhelg denne gangen også! Koselig. Eneste som var veldig kjedelig da var at jeg gikk glipp av barseltreff og min aller første kjøretime, men det kan man jo også alltids ta senere. 

Nå tenkte jeg å vise dere mine utrolig smekke vipper! I går var jeg nemlig hos søte Tina og fikk satt på vippe extensions. Da jeg kom dit så jeg trøtt og sliten ut, rettere sagt så jeg ut som en ordentlig tobarnsmamma. Men når vi var ferdige, derimot! Jeg ble VELDIG fornøyd. Jeg er en person som alltid sier min ærlige mening om ting ( til en viss grad selvsagt.. ) og når jeg blir skikkelig fornøyd, så er jo ingen ting bedre enn å videreformidle det til mine lesere. 

FØR påsetting av vippe extensions: 


ETTER påsetting av vippe extensions: 

Hva synes dere?  Selv var jeg utrolig fornøyd med både vippene og sist men ikke minst, servicen! Tina er utrolig søt, hyggelig og lett å prate med, og klinikken hennes er virkelig superfin. I stedet for sånn sykehusfølelse man gjerne får på slike klinikker ser det overraskende hjemmekoselig ut på Beautyalle. Det er altså ikke verre enn at du får et pelspledd fra Iran lagt over deg i det de utfører behandlingene sine og du kan ligge å slappe av. Tommel opp! 

Beautyalle, klinikken til Tina, har egen facebookside som dere kan trykke HER for å komme inn på. Der er også en full oversikt over hvilke behandlinger de utfører på klinikken. For vippe extensions ligger for eksempel prisen på rimelige 899;-. For påfyll koster det fra 450-499. Du får velge mellom flere forskjellige typer vipper, alt ettersom hva du ønsker. Jeg valgte ganske lange vipper med mye bøy. 

Klinikk Beautyalle ligger til på Bygdøy Alle 64B i Oslo, og for å bestille time kan dere enten skrive på facebooksiden deres, eller rett og slett ringe eller sende melding til tlf nr: 400 68 792 

Lik og del innlegget gjerne videre dersom du synes vippene var fine!!

39 kommentarer

Siste innlegg