Vinn gratis tøyvask i et år og Acneskjerf!

Hei kjære lesere!

I dag har vi vært travelt opptatt for å si det sånn. Etter Willem og Nathaniel kom hjem fra barnehage og jobb bar det rett til legevakta med lillemor. Hun har nemlig fått seg feber, og med så små barn skal det alltid sjekkes av lege når de får feber. Heldigvis går det veldig fint med snuppa nå, hun hadde ikke noe forhøyet CRP (takk gud..) og feberen er nesten ikke tilstedevære. Flinke fine snuppa vår! 

Over til noe helt annet. I dag tenkte jeg å vise dere en utrolig enkel måte å vaske tøy på, nemlig det nye vaskepulveret Dizolve! Dette er en helt ny og revolusjonerende måte å vaske klær på. Dizolve er nemlig ferdige remser med vaskepulver som du enkelt og greit bare putter inn i selve  trommelen sammen med tøyet. Superenkelt!

Men det jeg synes virkelig er det som gjør dette vaskepulveret så unikt er at det er konsentrert hele 16 ganger! Noe som gjør at du sparer både penger, plass og miljø, i tilegg til at du sparer TID i og med at du får Dizolve rett hjem i postkassen din og dermed slipper å tenke på det engang. Og for meg er det helt supert, i og med at jeg vasker opptil flere maskiner pr.dag og fort går tom for vaskepulver. Vel, aldri igjen!

Nå kan du faktisk bestille Dizolve hjem til din postkasse HELT gratis! Og som om ikke det var nok, så er du også automatisk med i trekningen av et deilig skjerf fra Acne! Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn å bestille Dizolve prøvepakken gratis her: www.Dizolve.no

Etter du har gjort det er det eneste du trenger å gjøre å kommentere under dette innlegget hvilken farge du vil ha skjerfet i dersom du skulle være så heldig å vinne. For å se hvilke farger du kan velge i kan du gå inn her. http://shop.acnestudios.com/shop-women/

//innlegg i samarbeid med Dizolve. 

Lykke til

65 kommentarer

Siste innlegg