Oslo en tur

God morgen alle morgenfugler!

Nå har vi nettop stått opp her i hus. Eller, snuppa sover vel strengt tatt enda i sin aller dypeste søvn i mamma og pappa’s seng. Nathaniel og Willem har nettop dratt i barnehage og jobb, og jeg er superklar for enda en ny dag!

Om en times tid skal vi til Lillestrøm for å møte barselgruppa mi, og deretter bærer det til Oslo der jeg har time til restylane i halv 2 tiden. Skal også møte en venninne jeg ikke har sett på en stund, så det blir sikkert utrolig koselig tenker jeg! 

Kjærlighet! Blogges <3

22 kommentarer
  1. Må jo være en grunn til at ammende ikke skal ta restylane;
   Kan alle behandles med Restylane i leppene
   Alle kan i utgangspunktet kan behandles med Restylane i leppene,, men følgende behandles ikke:
   ? Gravide eller ammende.
   ? De med infjeksjon/munnsår i det planlagte området.
   ? De som står på blodfortynnende medikamenter.
   Du ser så utrolig godt ut uten all sminken og injeksjonene, hvorfor risikere at noe går galt da, liksom? Skulle ønske alle var fornøyde med utseende de var født med, du er naturlig pen, men velger å se ut som en Barbiedukke… Spar heller de penge og se bedre ut i tillegg. 🙂

  2. Ammende skal ikke ta Restylane, det går over i morsmelken!!! Håper de sier dette til deg der du (forhåpentligvis ikke) skal ta det.

  3. Liker du at Emma tar deg på puppene.? Synes du er sexy å klemme puppene sammen på bilder, med datteren din? Blæhh

  4. Til anonym over her: det er sånn damer ligger når de ammer. Det er helt naturlig at puppene blir klemt sammen når man ligger på siden. Alt annet ville jo vært rart? Si meg, er du dum?

  5. å spørre om en mor liker at datteren tar hun på puppen er bare ekkelt og galt å spørre om. fra puppen kommer babyens mat og energi kilde, det er en av verdens mest naturlige ting… ikke vær så ekkel.

  6. Du e så fin med oppsatt hår 🙂 <3333 Amme er jo ikke ekkelt, men helt naturlig... Skjønner ikke koffor folk må hakke på rannveig hele og være frekk :))))

  7. Ja, sånn ligger man når man ammer, det er helt naturlig. Det som ikke er naturlig er å ta bilde av det og legge det på en blogg hvor hele verden kan se. Det finnes en grense mellom det som kan/bør deles, og det som hører privatlivet til. Slik jeg ser det tråkker Rannveig over denne grensen støtt og stadig. Usmakelig spør du meg

  8. det jo ikke privat og legge ut bilde når man ammer, vist man ikke syntes det flaut eller for personlig. Pupper er jo helt naturlig da`:-) Hun tråkker ikke over noen grense, mener jeg da 😀
   Stå på rannveig :*

  9. Synes at du kjøper så mange kjoler til dattra di. Upraktisk som hverdagsklær. Det finnes jo så mange fine gensere, bukser, og heldresser i ull til baby. F.eks. ull fra woolland, fub, nøstebarn, ugly childrens clothing og sikkert mange flere.

  10. Mongo kommentar fra et dråg over her, haha, ja barn spesielt babyer ELSKER å ta på puppene til mora si om de blir amma el ei, det er standar babyer å grafse på pupper så vet du det, DUMBO! 🙂

  11. Nydelig ammebilde<3 så glad for at du legger ut bilde av at du ammer lille babyen din, ser av kommentarene du mottar at flere burde følge ditt eksempel!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg