Movember for iPhonen

I den anledning at vi er i selveste Movember, så passer vel ingen ting bedre enn å matche iPhonen i samme stil som deg selv ?

Bart i ansiktet eller ikke, la oss bare inrømme at bart på telefonen og over alt ellers er utrolig kult! Dette utrolig stilige luksusdekslet finner du HER til kun 99 kr!

//innlegg i samarbeid med Handelsportal

Og skjermbeskytter må man ha… denne har i tilegg speil på seg, passer perfekt for jenter som meg. Nå blir det å ikke rekke å sminke seg hjemme ikke et problem lenger, når man bare kan drege frem telefonen som speil. Genialt! 

Skjermbeskytteren finner dere HER, også kun til 99 kr! Og det beste av alt her, er at skjermbeskytteren blir billigere jo flere du bestiller. Bestiller du 4 stk får du de for eksempel for kun 79 kr!

Støtter du testikkelkreftaksjonen og kjører bart i November ? 

Neste måned er det musember, dere! Lik gjerne dersom dere følger Movember og Musember! 

26 kommentarer
  1. Ang debatt om merkeklær. Du har bommet mht til diskusjon som pågår. Dette handler IKKE om varme og komfortable klær til barn! Dette handler om Burberry, Ralph Lauren, Dior, Parajumpers osv. Mao klær som koster en formue, men som ikke gir barna bedre komfort,- verken mht temperatur eller lekeutfoldelse. Det du handler inn er helt ordinære klær som de fleste barn har.
   Mvh
   Tone

  2. Kom deg vekk fra alt som har med media og blogg å gjøre! Tror ingen i Norge vil se eller lese en dritt mer fra deg! du gjør norges befolkning kvalme! slett bloggen og skaff deg jobb

  3. Skal du ha musember Rannveig? Det skal jeg. Har allerede tyvstartet. Håret mitt vokser så sakte nedentil at jeg trenger en ukes forsprang 😀

  4. Dere som klager på bloggen: Vær så snill og la vær å les bloggen da. Vi er tross alt veldig mange som liker bloggen, vi er i flertall:-)

  5. Herregu… Jenta er 20år gammel… Hun har hele livet sitt foran seg. Forstår virkelig ikke at folk lar seg provosere av ei ung jente som ikke vet bedre!!!
   Hilsen mor til 2, 33år gml

  6. lykke til med å skaffe deg en jobb om sjefen er mor/far og sjekker deg opp på google etter alt oppstyret…

  7. ÆSJ! Jeg kommer ALDRI til så spare til musenovember ass, fyttirakkern! Får dilla etter to uker liksom og jeg ser håret vokse der nede, fy å fysj! Ekleste jeg ser er damer med den busken, og de stiker det svette av der nede, tro meg har kjent det… var ei i garderoben med slik busk hun tok sin vaskeklut å vaska i vei, la den på siden ved der jeg stod og jeg kjente den svettelukta, fyttigrisen!!!! :s størkna blod etter mensken osv… “koselig”

  8. Ann Jeanette: Det kan faktisk være veldig sexy og pirrende med en velfrisert musember. Er jo lov å trimme og kutte litt her 🙂 Vet om mange gutter som synes det er dødssexy og får en knall hard ereksjon bare av synet. Seff må jo dama se bra ut ellers og da 🙂

  9. Flott blogg har du, Rannveig :).
   Liker bloggen din 🙂
   Dere som driver å rakanerer på Rannveig hele tiden, kan ikke dere skaffe dere et liv:)

  10. hei :)lurte bare på om du er misunelig på folk som har skaffa seg eget hus feks ?siden du tror att folk er misunelig fordi du kjøper dyre merkeklær til ungene og tror da at andre som ikke gjør det.tror folk flest hadde kjøpt dyre klær hvis det var det som det viktigeste i kivet.tror ingen bryr seg om hvilken klær du kjøper til ungene dine.det som provoserer er vell att du sier att andre er misunelig.men hvoffor iallverden skal de være det tror det er en prioriteringsak du kjøper dyre klær som passer en måned andre bruker pengene på hus hjem og oppleveser.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg