Fokuserer du på kropp etter fødselen, kan du være sikker på at du blir kalt dårlig mor!

Det er nemlig hva jeg har inntrykk av at mange mener… men det er jo helt feil ?

Da jeg så over diverse nettaviser og logget på facebook, ser jeg at det reverserer et bilde tatt av Fotballfrue, som nettop fødte, bare for 4 dager siden. På bildet poserer en relativt tynn Caroline, og det ser ut som hun har kommet seg godt etter fødselen! Så bra for henne, tenker jeg da! Og til alle dere som kommer med usaklig dritt til henne, tror jeg bare er misunnelig fordi hun faktisk ser så bra ut etter fødselen. 

Men det jeg reagerte litt på var at en ekspert hadde uttalt seg i saken, hvor hun påstår at det er sjelden å ha flat mage 4 dager etter fødselen ? Det er nok ikke så sjelden som mange tror. Min mage var også så godt som flat, kun 4 dager etter fødselen. Det eneste som kunne vitne om en nylig fødsel var fødselstripen midt på magen, som jeg også ser Caroline har på bildet hun la ut på Instagram. 

Det at Caroline er opptatt av å se så bra ut så kort tid etter fødselen, er vel strengt tatt bare bra ? Det verste som finnes er jo mennesker som lar seg selv forfalle totalt kun fordi de fikk barn, og begrunner sin overvekt deretter.Jeg må rett og slett bare spørre alle dere som mener hun gjør noe grusomt galt ved å legge ut dette bildet, HVORDAN kan et bilde av henne gjøre henne til en dårlig mor for sitt barn?. Hvordan i allverden vet dere at hun ikke retter all sin fokus mot hennes nyfødte datter, noe jeg uansett er helt sikker på at hun gjør ?

Har man det bra med kropp og sinn, har babyen det også bra! Det er hvertfall helt sikkert.

2 dager før fødselen.. 

Dette bildet er tatt typ en halvtime etter fødselen. 

Og dette bildet 4 dager etter min andre fødsel ! Akkurat slik som bildet Caroline la ut. 

Jeg kjenner jeg blir litt provosert av at det liksom ikke skal være lov å se bra ut eller være tynn etter en fødsel. Helst skal man ha hengemage til lårene og ikke få lov til å titte i speil, helst skal man ha dype ringer under øynene. Dersom noe annet er tilfelle, ja da er man plutselig mere opptatt av sitt eget utseende enn av barnet sitt skal man tro kritikerne. Og GUD forby dersom du skulle finne på å sminke deg! …

Nei, altså jenter… vær stolt av kroppene deres, og vær for alt i verden ikke redd for å vise det fram! Det ER lov til å være opptatt av å ta vare på seg selv og se bra ut selv om man er mor! 

Hva mener du om dette ? Hvordan så du ut etter din/dine fødsler ? 

Og hva mener du om dette med kropp etter fødsel. Hvorfor skal man ikke få lov til å være fokusert på kropp og utseende om man er blitt mamma ? 

Si din mening under og del gjerne dette innlegget videre!!

165 kommentarer
  1. Veldig “søtt” at du prøver å bruk “voksne” ord når du skriver, men vet du egentlig hva reverserer betyr? Jeg må visst gi deg en kort innføring, det er de samme som å vende om, gå i motsatt retning, la noe gå bakover.. Greit å vite betydningen av ord før du skriver 😉

  2. Jeg er vel en slik man kaller ikke tar vare på kroppsen sin etter fødsel, og vet du? Jeg kjenner jeg blir så MEKTIG provusert av alle mødre der ute som ikke kan bare si noe positivt om andre som faktisk ser SMASHING ut etter fødsel. Jeg er også enig at JA, man er sjalu om man skal drive og slenge med leppa til noe som ser så fantastisk ut etter fødselen.
   Er det noen så “fortjener” å se så jævla bra ut er det fotballfruen, for hun har JOBBA for det også. Hun trener spiser sunt og tar vare på seg selv og kroppen sin. Nemlig. Stå på, dere er flotte begge to etter 4 dager etter en fødsel!

  3. Haha Jesus Kristus… katti skal du skjønne at det ikkje bestandig e sjalusi og misunnelse bak “dritten” folk sleng? Du virke jo tebakeståanes noen gang..

  4. Hahahah!! Nå har jeg hørt det å! De som har FLAT mage rett etter at babyen er født de tar vare på seg selv, selv om de har født og fått barn. Seriøst jente. Man skal ikke trene før det har gått 6 uker. Så om man er så heldig å får flat mage kort tid etter fødsel, har dette ingenting med det å gjøre. Stor forskjell på kroppen din og Caroline sin. Hun har en flott og trent kropp. Du har så store hofter og magen din ser så bred og stor ut. Caroline sin mage har en flott midje og akkurat passe store kurver.

  5. Nå er det jo stor forskjell på folk da, og kropper er heldigvis forskjellige. Så noen er konmer seg vel fort etter en fødsel og andre bruker lengre tid. Er nå helt opp til hver enkelt det om de vil trene med en gang etter fødsel eller ikke. Vil jo tro at fotball frue har trent under svangerskapet også som hun gjorde før hun ble gravid og hatt en sunt kosthold. Da legger man lite på seg i svangerskapet og selvfølgelig lettere og komme tilbake i form etterpå.
   Skjønner godt at hun er stolt jeg :)) Susann Goksør hadde forøvrig sixpac rett etter fødselen sin da hun var med i skal vi danse. Ingen som hadde noe problem med det.

  6. Magen min så helt grei ut rett etter fødsel, men jeg merket ikke så mye på det, hadde nok med amming og ta igjen litt tapt søvn etter fødselen 🙂 jeg synes jo det er greit å se ok ut selv om jeg er mamma, det innebærer at jeg dusjer så og si hver dag og kler meg normalt, jeg synes fortsatt det er ubehagelig med olabukse så jeg bruker fortsatt joggebukser og tightser. 🙂

  7. Kjære deg… Du var ikke flat 4 dager etter fødsel og kan ikke sammenligne deg med fotballfruen!!! Hun ser helt fantastisk ut og du helt grei😃 å ps hun er i tilegg en del år eldre einn deg!!!

  8. Alle skal være glad i den kroppen dem har flat mage eller hengemage ned til lårene som du sier. Mødre med litt større mage en deg etter fødselen tar nok vare på seg selv dem også. Greien er vell all oppstyret mødrene selv lager om den flate magen..flæsjer den ut over Internett så Harry på Toten kan onanere til……..

  9. “Nei, altså jenter… vær stolt av kroppene deres, og vær for alt i verden ikke redd for å vise det fram!”
   …..kommer fra hun som har falske pupper, falskt hår, falske negler, falske øyevipper, falske lepper….. flott du er så stolt av den FALSKE kroppen din da! 🙂

  10. Haha, det er jo bare helt lættis at du sammenligner deg med Fotballfrue. Dere kunne ikke vært mer forskjellige…og det er ikke akkurat i din favør

  11. Kjære vene så mye dårlig diskusjoner du får på innleggene dine!! Kjenner i grunn at jeg blir provosert!
   Syns det er super at kvinner kan se “smaching” ut rett etter fødsel! Caroline trente godt og spiser sunt under hele svangerskapet sitt, og pga det har hun flat mage med en gang! Kvinner som har noen kilo ekstra på kroppen før et svangerskap, og som ikke er aktive under svangerskapet vil ikke kunne se så bra ut som dere rett etterpå!
   Og du som er anonym og sier at Rannveig sin mage er bred og stor?? Jenta har former, og det er jo helt naturlig og FLOTT!!
   Skulle ønske jeg hadde så flat mage rett etter fødselen! nå er det to mnd siden jeg fødte min lille prins, og har noen kilo igjen til startvekt, og min mage er IKKE flat, men sånn er det nå bare 🙂 Jeg higer ikke etter å komme meg raskest mulig tilbake til der jeg var, men føler ikke jeg er en dårlig mor fordi jeg ønsker å ha en bra kropp! Jeg har jo en mann som jeg gjerne skal fortsette å finne meg attraktiv, det er jo et forhold som også trenger å fungere!
   Folk ser ut som de ser ut, og de som sitter å “trash talk’er” er faktisk bare sjalu, og burde finne seg en ny hobby!

  12. Må bare kommentere anonym 22:55 (knowitall) her. For det første: vi er alle forskjellige og for det andre har du vel ikke født barn selv engang. Og at du ikke greier å lese _imellom linjene_ er virkelig BARE din feil,tror ikke hun mener at man bare er en god mor og ser bra ut fordi man har en relativt flat mage etter fødsel. Om man er ute etter å såre folk så kan man ivertfall spare seg på en offentlig blogg. Synke så lavt da gitt,utrolig! ikke hadde du nerver nok til å skrive din identitet heller. Nei,vetu,jeg synes også folk må passe på seg selv og når det kommer til fotballfrua så er nok dette med hennes tynnhet og kropp generellt gener. Å kalle fotballrues kropp “akkurat passe med kurver og former” er å overdrive så til de grader for hun er faktisk i den nedre sjikt og absolutt ikke mye former å snakke om rent genetisk! Du ser flott ut etter fødsel Rannveig,absolutt en fin måte å sammenligne hva vi snakker om her. Men som sagt,noe er gener for noen at de blir voldsomt oppsvulmen og slikt etter fødsel og i dette tilfelle var jeg det selv,men saken er den at hvis man er godt trent så kommer man seg ivertfall fortere tilbake til en grei kropp enn hvis man hadde vært utrent og ikke fullt så gode gener:P

  13. Usakelig? Vet du hva det ordet betyr? Usakelig kommentarer vil si at noen sier ting som ikke hva feste i relevante saker, drittslenging som går på andre ting enn det som har med saken å gjøre. Spørsmålene som stilles til fotballfrue er hennes fokus som forbilde for lettpåvirkelife ungdom, å det er ikke usakelig. Det er ikke usakelig å stille spørsmål ved å ha et fokus på kropp og det “skjønnhetsidealet” som vises i media når budskapet når ut til unge og barn, vel så andre mennesker. Det er ingen som har kritisert fotballfrue fordi hun er tynn, heller hva hun formidler denne gangen. Du burde seriøst sjekke fakta før du skriver noe, for dette er flaut. Din manglende evne til å se begge sider, å du er snarlig rask å rope sjalusi og misunnelse når noen påpeker at du mangler innsikt i noe du uttaler deg i.

  14. hahahahah sammenligner deg med Caroline.. Verste jeg har hørt. Hun har gjort seg fortjent til den nydelige kroppen hun har, du derimot trener jo ikkje, og du har IKKE noe fin kropp.. Gudameg. Ikke tro jeg er sjalu, for jeg har faktisk over gjennomsnittet bra kropp! Er bare helt latterlig å se alt du finner på. Du er jo rett og slett tilbakestående

  15. Fotballfrue ser sykt bra ut. Jeg er målløs over at det ikke er synlig at hun har vært gravid -bare 4 dager etter fødsel. Har aldri sett lignende og jeg jobber på barselavdeling så jeg ser mange mødre. Jeg er enig i at man ikke må forfalle selv om man er mamma, det er viktig å ta vare på seg selv. Man må finne en balanse, både ta vare på barna og sette av litt tid til seg selv. Men barna kommer selvfølgelig aller først. Ha en fin kveld 🙂

  16. Må si meg så enig i det du skriver, det er en måned siden jeg fødte nå, og det å kle seg skikkelig å sminke seg er som du sier, rett og slett farlig! Jeg er bare 17 år, magen ble flat igjen under en uke etterpå og jeg var tilbake til normalvekten min, jeg kan jo ikke noe for at jeg har vært ‘heldig’ med det, eller at jeg rett og slett føler meg utilpass meg joggebukser på og jeg liker ikke å gå uten sminke. Føler meg selv så mye bedre når jeg også ser bra ut, og det er ikke rett att folk skal drive å rakke ned og kritisere fordi at jeg faktisk er glad for att jeg har sluppet å slite med ekstra kiloer og hengemage osv.. Å bruke den tida når barnet sover på seg selv, gjør jo ingen til noen dårlig mor, en kan virkelg ikke bedømmes ut i fra at en liker å føle seg og se bra ut. Tenker bare på om jeg hadde latt meg selv forfalle helt, selvtillitten hadde rast ned i bakken og jeg hadde nok ikke hatt det godt med meg selv, hvem ville det så ha godt ut over? Jo, barnet da i tilfelle som ikke har en mamma som er glad og føler seg bra, jeg synes folk (og spesielt de som ikke har vært gjennom svangerskap+fødsel) kan holde nebbet sitt for seg selv, og heller fokusere på egne tng enn å legge seg opp i andres kropper og velvære..

  17. om fotballfrue ser bra ut eller ikke e det vell mange forskjellige meninger om, å det e vell ikke poenge her uansett, ej personlig syns ho e alt for tynn å att ho ser ut aom ett stankelbein men det e mi mening, det som e midt problem e att ho he mange 1000 lesere hver dag som e i den verste tennåringstida med alt det som høre med, og når ho legge ut nærmest anoreksi bilder av sej selv på bloggen eller instragram e no det ikke akkuratt ett vannvitti sunt forbilde dei fe da!!! snakk om å oppfordre til spiseproblem, treningsnarkomani og feil kropsfokus…da e det bedre me slike bilde som legges ut her der jenta faktisk he litt former og kjøtt på beina!!

  18. AKKURAT SOM det bildet fotballfrue la ut? Synstest neste, jente. For all del, du ser kjempebra ut mtp at bildet er tatt kun fire dager etter fødsel, men du kan virkelig ikke sammenligne din mage med fotballfrue sin. Fotballfrue har en markert mage med markerte muskler, hvor ser du det hos deg? Hadde vi sett samme bildet, bare fra siden, da hadde vi sett at magen din ikke er så flat. Tror du glemmer bildene du legger ut i mengden, sjekk instagrammen din du, magen du la ut der var ikke så flat fire dager etter fødsel, merkelig 😉

  19. Du kan ikke fortsette og gjemme deg bak at alle er misunnelige og sjalue. Siden du skreiv om det, er er det jo du som er misunnelig på henne at hu ser så bra ut. Du kan heller ikke sammenligne deg og henne, hu er rettogslett vaker, du er bare… Og…

  20. Det er liksom ikke “lov” å se bra ut etter en fødsel , sånn er det bare i Norge for de fleste i Norge tåler ikke at andre ser bra ut eller har et bra liv , fordi da føler dem seg jo så dritt i forhold . Mitt tips til dem er Å GJØRE NOE MED SITT EGET LIV , istedenfor å skylde på andre for at de føler seg så jævlig , det blir for dumt .

  21. Ha h ha jeg har to vakkre princesser som jeg elsker over allt..
   Men skal ikkje si at jeg var en av de heldige etter fødsel nr 2..
   Hehe..
   Men kjære vene er man så heldig som fottballfrue så må man
   Tenke at det ligger jobb bak det også!
   Og med hånden på hjerte skal jeg love at..
   Ja fan ville jeg sett sann ut!! Wow!!

  22. Si meg en ting, dere som kommenterer: Har dere ikke annet enn å gjøre enn å slenge dritt? Måå dere snakke stygt til henne og rakke ned på henne hele tiden? Hadde dere stått med fult navn og hatt en saklig kommentar, hadde det vært noe helt annet. Rannveig hadde en flott kropp etter fødsel, noe jeg ikke kan skryte av. Folk er forskjellig, deal with it !!
   Og Rannveig, jeg lot kroppen min forfalle. Vet du hvorfor? Jeg hadde keisersnitt, brekt ribbein og kolikkunge som jeg var alene med. Energien var på bånn, og under graviditeten la jeg på meg sykt mye, selvom jeg spiste sunt og var aktiv (30kg).. Det er ikke bare bare å gå ned det uten hjelp altså. Men etter 4 mnd kunne jeg begynne å ta vare på meg selv igjen, og da var jeg stolt 😀

  23. Rannveig, du bør roe deg litt. du vil alltid være best. guess what, denne gangen kan du ikke mene oppriktig at du er best. fotballfrue er bra trent (for tynn, men er veltrent), har masse muskler og få kan sammenligne seg med henne. hun har virkelig flat mage!

  24. Om du og fotballfrue bidro til samfunnet på noen som helst annen måte enn ved å spre spiseforstyrrelser til tenåringer gjennom bloggene deres, ville man kanskje kunne tolke dere med snev av seriøsitet.

  25. som fast leser siden du gikk gravid med N må jeg faktisk si ifra (selv om du har meg på godsiden). Det virker som du har en syk tvangstanke som sier “ALLE ER MISUNNELIGE” hele tiden. Folk som sier ifra er ikke alltid misunnelige (det hadde også vært greit om du varierte ordbruken og ikke skrev misunnelig i alle innlegg) og 4-dagers-bildet ditt er ikke i nærheten av 4-dagers-bildet til Caroline, dessverre, så det provoserer meg litt at du sammenligner det i det hele tatt da det er som natt og dag.
   Håper du åpner øynene litt, får et litt mer variert ordforråd og begynner å se realistisk på ting. Det hadde vært fint for både deg og omgivelsene dine.

  26. HAHAHA du hermer etter innleggene til ida ! BTW FOTBALLFRUE ER TRENT……………………….. ur not.

  27. så fine bilder! jeg vil bare ai at jeg synes det er godt og bra for de og dere som kommer så fort til hektene igjen etter fødsel! veldig motiverende for andre, hvertfall for meg. jeg ble ekstremt stor rundt magen, så seriøst ut som jeg hadde en vannmelon på tvers, og derav røyk magemusklene mine og fikk brokk, og masse hud som er syykelig vanskelig å trene bort dessverre! resten av meg ble ikke stor,derfor det er så trist at magen ikke kom til hektene igjen! men jeg er bare glad på deres vegne som har en kropp som kommer fort tilbake!
   litt missunnelig og da så klart, men jeg tenker absolutt ikke stygt om andre av den grunn!
   Drit i hva andre stempler dere for, dere vet jo selv hva dere setter først, men herregud er da lov å ta et bilde av seg selv og være drit fornøyd! ikke minst for topp bloggere, selvfølgelig er det lesematriell, så og for it! ;D

  28. Mener du at du er pen på det nederste bildet? bare prøv å se på uttrykket ditt:,::: helt latterlig. Du har en del usunt flesk på kroppen din, begynn å tren kvinne! Så du får litt blodsirkulasjon i kroppen og hodet ditt. Sånn særr

  29. synes ikke dere kan sammenlignes, du har en tydelig kul og vesentlig bredere etter hver fødsel. Hun så jo ut som en vs-modell! 😛

  30. At du i det hele tatt kan sammenligne deg selv med Caroline. Man ser jo at du har kul på magen på det siste bildet, for magen går utover på midten. Du skal alltid være best, deiligst og finest. Blir helt kvalm. Du er på langt nær like fin som Caroline. Kroppen din etter fødselen er fin nok, med tanke på hva du har vært igjennom. Du såg bedre ut enn det jeg kommer til å gjøre den dagen jeg har født. Men å sitte og si at du er som Caroline Berg Eriksen er helt tullete! Det er stooore forskjeller på dere to.
   Slutt å tro at du skal være best i alt.

  31. Hehehehe må le litt… Håper du for gudsskyld ikke sammenligner kroppen din med fotballfruen.. Hos henne ser man en sunn person å ikke minst godt trent person, men deg derimot.. Sorry ser bare en “slapp” natrulig mage som de fleste har hadd etter 4 dager!! 😉

  32. Jeg er helt enig i at både Caroline, du og alle andre som har flotte flate mager etter fødselen har lov til å være stolt, men jeg føler litt at du rakker ned på meg og alle andre som har “hengemage ned til knærne”, for måten du skriver innlegget på gjør at jeg føler meg feit og ekkel fordi jeg ikke er like fit som dere fire UKER etter fødselen..

  33. Du har altfor stort fokus på kropp. Lurer på om du har dårlig selvtillit siden du bruker så mye tid, energi, og penger på å se bedre ut? Om du har restylane eller ikke, tror jeg ikke noen andre enn deg selv legger merke til.
   Det er jo rart at du velger å ta det selv om det frarådes for ammende. Man kan jo ta vare på kroppen sin selv om man ikke bruker kunstige hjelpemidler. Jeg tror at du hadde sett mer voksen ut og vært mye penere om du ikke hadde vært så unaturlig utspjåka! Og nei, jeg er ikke misunnelig. Hilsen en som er naturlig pen.

  34. http://minaksjon.unicef.no/tyfon/start-innsamling.aspx?col=2-3066
   Kjære Rannveig! Er det noen mulighet for at denne linken kan få en liten plass i et innlegg? Det går mot jul nå og jeg ønsker så veldig gjerne å bidra litt til de som trenger hjelpen som mest. UNICEF er avhengi av vår støtte ettersom de ikke får støtte fra FN eller andre organisasjoner.
   Jeg opprettet en innsamling gjennom UNICEF og håper å nå et mål om 20.000 kr innen julaften.
   Det koster så lite for oss, men gjør så uendelig MYE for andre. Etter jeg ble mor selv til en liten gutt er tanken uutholdelig at 5 millioner barn er berørt av tyfonen på Filippinene, tatt livet av 10.000 mennesker og sendt en halv million på flukt. 8.000 kvinner er forventet å føde neste måned i dette kaoset.
   Jeg vil spørre deg om du vil være så snill å bidra ved å la denne linken og evt noen få ord få en liten plass på bloggen din! Det ville gjort meg og så mange andre mennesker så glad og takknemmlig.
   Jeg krysser fingrer og tær. Det ville varmet hjertet mitt om du kunne hjelpe meg å nå ut til flere mennesker.
   <3

  35. Enig i det du sier 🙂 veldig feil å slenge ut at man er dårlig mor bare fordi man faktisk ser bra ut etter en fødsel.
   Før jeg ble mamma så var jeg smellfeit eller tjukk da, kaller det spritfeit fordi jeg drakk støtt og hver helg og gjorde ikke en dritt, aldri trent eller noe. Men så ble jeg gravid og ble jo ofc feitere, det sier seg selv jeg hadde jo et barn i magen, men gikk litt ned og altså jeg var ikke sånn feit som de fleste gravide er, jeg hadde magen og litt lår, thats it… veide vel 66 da jeg skulle føde, og ca noen dager etter fødsel veide jeg vel 60, magen var flat (Jeg trodde det kom av pga at jeg måtte ta haste ks, haha at de hadde sugd ut mer enn de skulle) :p uansett da jeg kom hjem etter en uke veide jeg bare 45 kilo og det er lite til å bare være 160 cm lang :s jeg fokuserte ikke på utseendet eller vekta, jeg vokuserte kun på at min lille sønn skulle ha meg rundt seg hele tiden, jeg trente ikke jeg gjorde ingenting som kunne gjøre slik at jeg ble tynn, jeg knaska ikke slankepiller eller noe, jeg amma ikke fordi vi fikk det ikke til (man skulle tro man ikke skulle gå ned i vekt av å ikke amme men det var ikke tilfelle her, mange sier at hvis man ammer går man ned, jeg gikk ned uansett) men jeg tror nok mitt vekttap kom av at jeg var helt alene med sønnen min, og jeg gjorde alt alene, hadde ikke bil, så måtte jo gå mye til butikken og andre steder med han, og hver gang jeg var på butikken handla jeg flere bæreposer så det kan vel sees på som trening, MEN jeg spiste så mye junk, eller pling mat som folk kaller det, det og sku man tro man ble feit av men neida, og da sønn min faktisk sov så lå jeg rett ut på sofaen og glodde tv eller gjorde husarbeid, da han var våken lå jeg og på sofaen :p men gjorde jo husarbeid med han i bæresele for han var veldig needy :p haha… så det var sånn jeg ble tynn så fort etter fødsel Oo andre gangen ble jeg ikke så fort tynn, jeg gikk vel ned til 54 kilo en uke etter fødsel eller to uker da, og nå nærmer det seg 11 mnd siden fødselen sist og nå veier jeg ca 50 kilo 🙂 magen er flat og har ingen merker etter å ha født anna enn keisersnitt arr da, det og er enkelte mødre sure for at man har sluppet unna strekkmerker, altså de bitcher på de som ikke får strekkmerker Oo at man da og er dårlig mor haha :p det er arvelig! Jeg smurte meg aldri med noe for å “forebygge” lol. MEN eneste som skjedde el som syntes på meg etter fødsel var at ræva var helt flat, ikke eksisterende :p og puppa små som rosiner, de ble enda mindre etter andremann, så jeg skal opereres i desember, vil ha tilbake den D koppen jeg hadde.
   Nå kommer noe som folk sikkert klikker på men jeg tror at den eneste grunnen til at enkelte mødre er feite som faen etter fødsel er at de knapt gjør noe selv, de lar mannen gjøre alt, ta seg av barnet så fremt ikke de selv ammer der å da, og mannen må vaske og gjøre husarbeid osv mens de ligger på sofaen å slurper i seg godteri og alt anna de kan finne, putetrekk osv. Og de kjører garantert overalt de skal, omså det bare er fem sec å gå på butikken :p det er min teori…

  36. Åherregud så flau jeg blir over enkelte folk her, jeg er 17 år og mamma til ei jente som ble født 5 september. Jeg har drevet med turn siden jeg var 5 år og sluttet absoultt ikke da jeg ble gravid. Jeg trenet med de andre helt til jeg var i uke 38+2 og måtte da slutte fordi ryggen sa nok var nok. Før graviditeten hadde jeg sixpack og en utrolig markert mage, er sikkert derfor jeg nesten ikke fikk mage i det hele tatt da jeg ble gravid. Selv 4 dager etter fødelen min var sixpacken tilbake og du kunne ikke se at jeg hadde født en baby. Når Jennie hadde blitt 1 mnd startet jeg på turn igjen og trener med vennene mine hver eneste dag mens mamma passer prinsessen. Mormoren min passer prinsessen om dagen mens jeg er på skolen da jeg absolutt vil bli ferdig med utdanningen min. Jeg er utrolig stolt over at jeg har gått på skolen igjennom hele svangerskapet og startet igjen på skolen når hun bare var 1 mnd.
   Rannveig fortsett og stå på ditt, jeg hadde heller aldri gått ut av huset om jeg hadde sett ut som noen mødre gjør med fett hår, joggebukse, sminke frie osv..
   Unnskyld meg, men alle ønsker vell en mamma som ser bra ut 😉 Så dere mødre som sitter her og slenger dritt, legg fra dere pepsi glasset og tren!!
   Dere er så jævli sjalue:)

  37. nei mann er ikke en dårlig mor om man tenker på kropp og utseende etter mann har født.det som eg syns er litt fjernt er att feks fotballfrue legger ut bilde av seg sjøl.eg liker ikkje folk som er såååå fornøyd med seg selv eller later som.alle vet att fotballfrue blondie deg og meg alle er vi “lik”etter fødselen om magen er flat eller ikkje.etter fødsel er mann sliten og lykkelig men ofte l senimental de “fleste” av oss har vell renselse eller er det bare meg som har tilbringt de første dagene med bind og nettingtruser fra sykehuset.følte meg grådig fresh da husker eg men ups hadde jo ikke blogg lenge siden eg fødte søren og for hadde eg hatt blogg hadde eg vell sittet nysminket fresh og i silketruse et kvarter etter fødselen eg som reiste heim i joggebukse fy og fy komotabelt men skrekk og gru.hvorfor ikke lage en blogg om hvordan ting er hadde nokk vert masse kjekt å lese litt vittige ting for ærlig talt tenk om fotballfrue hadde skrevet uff disse bestemortrusene er ikke noe å gå i ups kjolen min ble våt midt frempå lekkasjeosv.er vell ingen over 15 som biter på att alllllt er så fantastisk og vi er fresh og smekker en time etter fødsel…jo selfølgelig dei som er fra en annen verden er det bloggeverden. men ære være syns det er kjempeflott att folk tar vare på seg sjølv etter fødsel en skal ikke slutte med å tenka på seg slølv fordi mann har fått barn.men vis sanheten

  38. Bare det at du var i speilet å tok bilde av deg selv bar en halvtime etter fødselen sier jo litt…
   Ikke akkurat det man burde prioritere etter å ha fått et barn.

  39. ingen skam å ta seg bra ut etter fødsel kjempeflott det.det som er en skam er å legge ut halvporno bilder av seg selv på blogg når mann har fått barn.det gjelde om mann har flat mage eller om den er slapp som en deig.det er da en snakker om dårlige mødre stakkars unger tenker eg dei må jo bli direkte flau.

  40. Poenget er jo at Caroline ser USUNN ut, du ser slank og fin 4 dager etter fødsel, ikke MAGER slik som fotballfrue!
   Din kropp, og bilde, er mye penere og naturlig enn hennes.
   Og ja, før du bruker “fremmedord”, sjekk hva de betyr 😉

  41. Anne Schjelderup: Jeg må bare beklage dersom du oppfattet det slik! Dette innlegget er ikke på noen måter ment som hets eller nedrakking på mødre som ikke får flat mage etter fødselen … det er vel en god blanding av gener og livsstil som avgjør hvordan en ser ut etter å ha født. Poenget mitt var at det faktisk er mulig å ha flat mage tilnærmet rett etter fødselen, uten at man ikke skal hetse noen av den grunn! Alle burde være stolte av den kroppen de har uansett form :- ) Klem!

  42. Er ganske enig i det der ja. Sjøl om man er kroppsfiksert, betyr det ikke at man ikke tar seg av ungen.
   Jeg hadde termin ca 2 uker før deg, men fødte i juni. Rakk ikke å bli så stor, så magen trekte seg fort tilbake. Alt er normalt, enten man er slank etter fødsel, eller ser ut som man ikke har fødd ennå. Alle er forskjellige, og det er det heller ikke noe gærnt med 🙂

  43. Både fotballfrue og du er superheldige som har blitt slanke igjen på no-time, men det er vel i drøyeste laget å si at det er VANLIG? Jeg tviler ikke på at fotballfrue er en flott mor men jeg tenker på hva hun fremprovoserer med å legge ut et slikt bilde.. selvfølgelig har hun all grunn til å være stolt, men hun trenger vel ikke vise hele verden det?? Jeg tenker på de stakkars 15-16 åringene som følger henne, mange av de er ikke i nærheten så slank som henne. Og når hun legger ut et slikt bilde så er det ikke rart at deres selvbilde synker til null, jeg syns faktisk man skal tenke litt på det når man er en slik offentlig person.. HVORFOR la hun ut bilde tenker jeg.. HVA for no godt bringer det med seg???

  44. Synes du sa du hadde fine ammebha?!:oo det der ser jo ut som nåkka en bestemor har kastai søppla som e 2 str flr stort til dg :p

  45. Sykt lei av at alle er så sjalue hele tiden. Har du ikke andre ting å skrive om på bloggen? Det begynner å bli veldig ensidige innlegg om allefall som er så sjalu.. Gud. Hva med å vise frem julekalenderen du har lagd? 🙂

  46. Herremin hvor mange som er sjalu på Ranveig, Noen er bare heldig slik som Ranveig som slapp den hengemagen etter fødselen, for noen er det faktisk genetisk at kroppen trekker seg fort sammen etter fødsel. Mange av innleggene oser av sjalusi, men vi vet jo hvor ond jenter kan være. Men Ranveig det er bare å le av alle de syke innleggene du får, dem er jo med å kryddre bloggen dun din.

  47. No offense men du ser gravid ut på siste bildet ditt.. (typ i 3-4mnd) Magen er jo helt rund :S Men det er forståelig, mtp at du fødte 4 dager tidligere, men kom ikke her å si at det eneste som tilsier at du har vært gravid er ” gravistreken” på magen når magen din er rund som ei kule..

  48. AMEN! Vet du, jeg følger både deg og fotballfruen, og i det siste har det florert på Facebook om meninger om både deg og Caroline. Jeg blir så jævli provosert!! Dette er janteloven delux! Fy fader jeg blir så kvalm. Stå på sier bare jeg! La de andre være miserable og fortsett å misunn de. Dere er to flotte damer begge to, og skulle gjerne hatt en slik kropp som dere hadde etter fødsel!!!!

  49. Merkelig at du sammenligner deg med fotballfrue. Mye rart man skal lese gitt. Må være lov å reagere på det uten å være sjalu på rannveig som mange her skriver, hvorfor skulle jeg være det uansett? Magen er som en annen skrev rund i kantene forhold til fotballfrues. Det er jo det som er normalt. Min mage var ca som Rannveig sin etter fødsel og jeg kunne gjort hva som helst for å se ut som Fotballfrue. Rannveig skriver støtt og stadig om at hun er tynn… Ja vel? En ting er å være tynn men tynn kan være så mangt mtp at noen er veldig slappe i fisken mens andre er mer markert og faste. Det kommer an på om man trener og holder seg aktiv samt gener spiller inn. denne lille kommentaren betyr ikke at jeg er sjalu på deg. Da slipper du å lure på det.

  50. Jeg synes du så veldig bra ut kort tid etter fødsel! Fotballfrue er veldig heldig som ser sånn ut 4 dager etter fødselen, for hennes del. Jeg derimot synes ikke det ser pent ut å være så tynn, men rakker ikke ned på henne av den grunn. Hver sin smak og godt er det.

  51. Eg hadde også flat mage etter fødsel og fikk (begge gangane) 3 kg barn kvar gong. Når man BERRE går opp litt i vekt som 5 kg ( fostervatn og baby) så er det vel ikkje rart at magen går fort tilbake? Eg la på meg 4-5 kg fyrste gang og 8 kg andre gang. Det er heilt normalt å ikkje gå opp 30 kg å få store baby mage og det er HEILT normalt å gå opp berre nokre få kg. Det er TROSS alt ikkje FETT ein skal legge på seg i svangerskapet. DET er FOSTERVATEN, MORKAKEN, LIVMOREN og babyen som begynner å vege i svangerskapet og utgjer kg. Nokon produserere mykje fostervaten medan andre lite. MEN alt er like normalt. Nokon er HØGE og dermed legger dei på seg mindre for der blir meir plass i magen andre er små og legger på seg meir . SLIK er vi forskjellige. Synst det er flott at fotballfruen legger ut magen slik at fleire kanskje blir meir “tent” på å trene og halde seg sunne i svangerskapet. Ho fikk jo ei frisk jente så kan vel ikkje ha gjort så mjykje feil?:p

  52. fotballfrue hadde nesten ikke mage da hun gikk gravid, så det var ikke så veldig mye mage å bli kvitt. dessuten er hun trent. du kan ikke sammenligne deg med fotballfrue. du trener ikke og var i tillegg svær da du gikk gravid. det eneste du gjør på bloggen er å skryte over deg selv. men jeg er overhode ikke misunnelig på deg. hva er det å være misunnelig på?

  53. Vet dere hva? Jeg skjønner ikke hvorfor dere henger dere opp i det her? Hva i HELVETE skal folk gjøre da? Skal fruen og rannveig be om oppblåst mage etter fødsel bare for å tilfredsstille lesere? De kan jo ikke noe for at magen trekker seg tilbake så fort. Og angående å ta bilde av magen etter fødsel; om de ikke hadde gjort det, så hadde folk klaga på det og. Jeg fatter ikke at dere ikke har noe bedre å gjøre enn å sitte og diskutere MAGEN til folk. Er det noen som er kroppsfikserte så er det leserne. Jeeeeez! Jeg blir flau av å være med-kvinne, flau av å være normann når jeg ser hvordan folk oppfører seg mot andre. Det er ditekte motbydelig.

  54. Om 13-14 åringer blir påvirket av at fotballfrue legger ut bilder av seg selv, og folk mener det er provoserende, så syns jeg det er heller de 13-14 åringene som bør slutte og lese bloggen. Ta et tak i seg selv og si at man er bra nok. Tynne mennesker kan ikke slutte å eksponere seg selv i fare for at noen blir påvirket. Jeg syns ikke det er en sak de bør ta stilling til. Jeg er langt i fra slik som hverken rannveig eller Caroline, men jeg har ikke gjort noe for å få en sånn kropp heller. Selvfølgelig skulle jeg ønske, men jeg syter faen ikke og anklager andre for at jeg har det kjipt med min egen kropp. Det blir helt feil, at noen som er tynn av natur, og godt trent, skal få så mye tyn for å se bra ut etter fødsel. Magen er som den er, og sånn er det.

  55. Det handler ikke om at det ikke er greit å se flott ut etter at du har født. Det det handler om er at hun er et forbilde for tusenvis av jenter, og hun skaper et forskrudd kroppsideale.

  56. Er du misunnelig? Jeg er ikke men jeg er ikke i nærheten av Forballfrues fysikk, trening eller gener. Min mage er ennå ikke flat, 5 år etter fødsel. Kommer sikkert ikke til å bli det.
   Det som fascinerer meg ved deg er at innleggene dine er mer preget av hvordan du tror du må være, enn hvem du faktisk er. Skulle gjerne sett et innlegg uten referanser til ord som; sjalusi, misunnelse og media.
   Åsså er det aldri lurt å sammenlikne seg med andre…

  57. satt å venta på et slikt innlegg fra deg etter bildene til fotballfrue. Er ikke sjokert for at dette kommer nei. Men du må slutte å si at alle er sjalu , åsså forsvarer henne for å virke som en god persjon å så legg ut bilde av deg selv hvor magen din er flat ? ja den er kansje flat men ikke velltrent, fotballfue hadde sixpack 4 dager etter.
   og du måtte sammenligne deg med henne .. kan du ikke bare vær fornøyd du å som du sier at alle andre skal være ? å du som har fixset å trikset på alt mulig ?
   vær sååå snill .. finn på noe selv å blogge om !! helt greit å skrive gratulerer med babyen du ser fantastisk ut men halloo ?

  58. Kjempe bra innlegg! Føler at de som har fått sånn “deig” mage etter fødsel er de som klikker helt i vinkel for at andre velger å ta vare på kroppen sin og vise seg frem. Du er vakker

  59. Men skal alle gå rundt i burka da? Fordi om man viser seg avkledd så blir folk påvirket av det og syke? Man skal være stolt av den man er sier alle. Ok, er det bare de med litt mer på kroppen som får vise seg frem? Kan ikke alle begynne å ta ansvar for seg selv, og ikke passe på hva alle andre gjør. Det begynner å bli veldig døvt hele greia.

  60. Kjære deg, du har misforstått helt! Det at fotballfrue har fått tilbake kroppen sin etter fire dager, FLOTT for henne! Problemet med disse bildene, er signalene de sender. De aller fleste av oss fnyser av disse bildene, og går videre. Men det finnes de som sluker disse bildene rått. Som ikke klarer å skille på hva som er normalt og ikke. Jeg snakker av erfaring! Jeg har ei ung, nydelig jente i min familie. Hun er 16 år, og vakker som få. Men hun er tynn, for tynn. Hun trener ALT for mye, hun får dårlig samvittighet av mat, og hun føler seg feit og totalt mislykket. Hun er syk.. Jeg er klar over at enkeltpersoner ikke kan klandres for hennes problemer. Jeg klandrer i stede hele samfunnet. Et samfunn så fiksert på skjønnhet og falskhet. Vi skal alle se like ut på et vis. Det er ikke lenger lov å være forskjellige, da blir vi mobbet. Er du for tynn, hagler kommentarene. Er du for tjukk, likeså. Vi er alle forskjellige, og dette kan vi ikke alltid gjøre noe med. Det dere “perfekte” rosabloggere gjør, er å fyre oppunder et usunt ideal. Denne jenta jeg snakket om, ser på Rannveig, og ser bare falskhet! Hun syns du er flott, med dine pupper, lepper og hår, men hun klarer ikke se at alt er fake. Du har kjøpt kroppen din. Fotballfrue dukker opp med sixpack 4 dager etter fødsel, som om det er det mest normale i verden. De færreste av oss opplever det! Heller ikke du gjorde det, Rannveig.
   Ordbruken din provoserer meg. At alle som ikke kommer ut av en fødsel sminka, og i høye hæler, lar seg selv forfalle. Noen har beintøffe fødsler, noen beintøffe svangerskap. Noen har krevende babyer, som krever all oppmerksomhet. Ikke alle kan se ut som barbiedukker. Dere tråkker på de som faktisk MÅ prioritere annerledes. Du er med på å tråkke de langt ned i søla, du som er mer falsk enn noen. Pupper, hår, lepper, negler, hudtone..alt er kjøpt og betalt. Hva slags signaler sender du til lillejenta di? At naturlig ikke er bra nok. Jeg forventer ikke at du skal se poenget mitt. Du er like hjernevaska som resten av skjønnhetsindustrien. Men det går an å syns bra om seg selv, uten å rakke ned på alle andre.

  61. Du tror vel ikke selv at din kropp var like fin som Caroline sin?….
   Blir nesten litt flau på dine vegne. Kan ikke sammenlignes engang.

  62. 😂😂😂😂😂 du som slenger med leppa hele tiden om hvordan andre gjør og er dårlig til ditt å datt å legalisere bruk av billigtøy!!!? OMg! Du vet nå vel at etter fødselen er det barnet som er i fokus! Å mor blir nr to for resten av livet!!

  63. For engangs skyld sier du faktisk noe man kan reflektere litt over, og være delvis enig i, men du klarer å spoile det med dårlig ordbruk, og latterlige utsagn.
   Jeg tror ikke at Fotballfrue ikke er mest opptatt av barnet sitt, det er latterlig å si noe sånt, men fokuset hennes nesten rett etter fødselen synes jeg er feil. Selvfølgelig ser hun bra ut, hun er over gjennomsnittet tynn, og sliter ræva av seg hver dag, men hvorfor er det så viktig å måtte legge ut sånne bilder? Jeg skjønner bare ikke denne intense trangen til å publisere seg selv på denne måten. Det er en syk ting denne søken etter oppmerksomhet hele tiden, denne pakkede måten å selge seg selv på. Når det kommer til deg rannveig, så er du naturlig slank, et gen du har som hjelper deg til å komme deg fort etter fødselen. Veldig bra for deg, men det at du trener og spiser sunt er ikke en faktor, for det viser jo bloggen din at du ikke gjør.
   De fleste har det kanskje greit etter en fødsel, men mange sliter med depresjoner, bekkenløsning, blødninger, urinlekkasje, smerter, og for at folk har sagt dette til feks fotballfrue, så er det akkurat som hun er ute etter å provosere og å si “haha, jeg har det ikke slik så fuck deres latterlige kommentarer”.

  64. Jeg skal føde når som helst nå, og kunne gjort nesten hva som helst for å se like bra ut som fotballfrue etter fødsel! Akkurat nå føler jeg meg giga, selv om jeg kun har lagt på meg på magen, og kanskje litt på lårene, så skulle jeg ønske alt trakk seg tilbake med en gang. Så klart, jeg skal ikke klage på kroppen om den IKKE gjør det, for det er nok normalt det også, men som du selv skriver, så er det jo vår egen feil om vi ser likedan ut 4 måneder etter fødsel. Man må jo selv gjøre noe med det om det plager en. Noen mister kanskje kiloene raskere enn andre, men med mindre man prøver, så kan man jo ikke sitte å klage på at andre ser bra ut! Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg er veeeldig sjalu på de som får flat mage etter fødsel, og håper det samme vil skje med meg! Finnes ikke noe negativt i det. De alle burde være stolt av det, og at man ikke skal kunne vise seg fordi man sender ut feil signaler til unge og andre fødene blir også feil. De har jobba hardt for å holde formen gjennom svangerskapet, de må da kunne være stolt over å vise det frem?! Dessuten er hun et stort forbilde, med MUSKLER! Det må da være bra for alle å kunne se opp til en person som trener, har bra helse og alt det der. Hadde jeg selv sett sånn ut, hadde jeg tatt bilder av meg selv jeg også!!!

  65. Åh herregud. Dette er løsningen din på alt: dere er misunnelige. Vær så snill, ikke bland deg opp i voksne debatter du ikke er i stand til å forstå. Ikke bruk ord du tror du forstår heller (men som du totalt har misforstått).

  66. Først skryter du av at du kjøper dyre merkeklær til barna dine, så legger du ut bilder av vanlige klær… Så sier du at magen din var flat etter fødsel…så legger du ut bilde av deg selv noen dager etter fødse med en magel som ser kulerund ut…lættis !! Bare virvar her jo

  67. det er jo fordi hun er opptatt av kosthold og trening og hun har jo trent under fødselen også så er jo ikke rart at kroppen går tilbake så fort da. det er jo naturlig vil jeg mene =)

  68. Ikke sammenlikn deg på Fotballfrue. Hun har i det minste muskler, du er en pudding.
   Og for det andre – hvem faen tar bilde av magen sin en halvtime etter fødsel? Steike for en egotripp. Og ikke si at folk skal være stolte av kroppen sin, når du selv har fikset på ca ALT.

  69. Ingen har anklaget fotballfrue for å være dårlig mor, men heller for å være et urealistisk forbilde. Jeg skjønner godt at hun ønsker å vise frem en så flott kropp så kort tid etter fødselen, men jeg forstår også veldig godt alle andre nybakte mødre der ute, som ser ekstra stygt på sin egen kropp fordi den ikke der ut som fotballfrur sin. Du tar opp alt på en så negativ måte.

  70. Jeg må si at det bryr meg fin lite om hvordan andre ser ut etter fødsel, men jeg kan ikke si jeg er veldig imponert over hverken din eller fotballfrue sin kropp. Jo, dere må ha tatt godt vare på dere selv i svangerskapet, og har vært heldige med resultatet. Fotballfrue har nok oppnådd det resultatet pga mye trening i svangerskapet.
   Dersom det var en mor i fult arbeid under hele svangerskapet som i tillegg hadde klart å trene så mye…jo, da hadde jeg vært imponert. Skikkelig imponert. Men når man bare går hjemme, så synes jeg nesten at en skal klare å trene er det minste en kan forvente. (Se bort i fra de som er sykemeldte her).
   Det er rimelig mange gravide som jobber, hvor det går med 9 – 9,5 timer til arbeid (og reising) mandag til fredag. Når da andre barn i tillegg skal hentes i bhg og/eller SFO, går det fort en halv time til. Så skal middag lages og oppvask tas og barn legges. Da er det for mange ikke så mange timer igjen i døgnet. Men ære være den som klarer å ta seg av hus og hjem, arbeid og unger og samtidig for trent 3-4 ganger i uka, men en litt treg og tung gravidkropp, som gjør at alle “vanlige” gjøremål tar litt lengre tid enn vanlig. Disse gravide ser jeg virkelig opp til.
   Mens de som kan bruke de 9-9,5 timene daglig på å få unna litt husarbeid, samt trene. De kan jeg ikke akkurat si at imponerer meg. Selvfølgelig er de flinke når de klarer å trene, men de har tross alt 45-47,5 timer “ekstra” i uka i forhold til en yrkesaktiv gravid 🙂

  71. Fint at folk tar vare på kroppen sin og lever sunt- men noe skurrer når det liksom skal være helt greit å legge ut bilder av sin egen mage på nett, etter fødsel eller ikke. Jeg syns det er merkelig at folk bryr seg. Kroppsfokuset har tatt helt av. Jeg syns det er tusenvis av ting som er mer interessant enn hvordan magen til kona til en eller annen fotballspiller ser ut etter at hun har født. Vis fram magen til mannen din, evt de som kommer på barselbebesøk hvis de takker ja til å se (tror jeg hadde stått over gitt)– men plasser føttene på jorda og innse at det eneste du gjør er å bidra til økt kroppsfokus.

  72. Endelig noen som har skjønt det!
   som om du er et bedre forbilde som overvektig, enn om du trener og lever sunt..
   Heia fotballfrue!! 😀

  73. Jeg kom ikke tilbake til fødselsvekten min etter jeg fødte, og ikke pga jeg ikke trente, men rett og slett pga jeg har døde magemuskler etter en operasjon når jeg var fire år som delte alle magemusklene mine i magen, så de øvre musklene fungerer perfekt, de nedre ikke i det hele tatt, så pga det så ser det ut som jeg har sikkerlig bollemage faktisk, men er gjennomsnittlig på siden. Og dette er ikke pga jeg ikke prøvde etter fødsel, 6 uker etterpå trente jeg 6 ganger i uken bare på områdenene som jeg vet trengte det.
   Så ikke smell alle under en kam er veldig viktig her, er ikke alle som sitter på sofaen og ber om dette probleme, er mange som faktisk ikke kan noe for det i det hele tatt 🙂

  74. Synes du fin ut !Ikke noe galt i å se bra ut selv om man har født eller har barn. Jeg hadde ” hengemage ” ganske lenge etter nr.3 og det brydde meg ikke noe særlig. Men nå er det ok å ha flat og fin mage igjen,det var bare å trene litt.

  75. Du tuller nå?? Sammenligner du din mage med fotballfrue sin??????? Få på deg brillene lille venn.. Du ser ut som en feit blube i forhold til fotballfrue… Åh herregud ass

  76. Huhey. Jeg ser at alle…absolutt alle… som sier at hu der fotballdama er så fin,, er jenter/damer…. ehm ! Ja, vel. ; p …vel, jeg er mann, og syns ikke hu er noe spesielt fin. Ikke noe utover middels. Og jeg tilter ikke i “kåthet” av det bildet alle prater om. Og du, Rannveig…du er kanskje ikke like (sykelig) trent som henne. Men… du er like fin. Om fin nå er alt som betyr noe i dagens samfunn.
   Ønsker deg… og alle andre en god helg. Mvh , per.

  77. Om blogging og bloggere.
   Synes det er tragisk at unge jenter og damer må legge ute bilder av seg selv, enten de er lettkledde eller for å vise sin “stolte” mage etter en fødsel for å få oppmerksomhet eller bilder av sin nyfødte på sine blogger eller på Facebook siden sin.
   De legger ut bilder av klær og sko som de har fått, kjøpt eller som de ønsker å kjøpe for å få andre til å like dette og kjøpe de samme produktene.
   Har man tatt silikon eller botox i ansiktet, så legger man ut bilder av dette også, for å vise resultatene
   Og så gjelder det å vise fram sitt såkalte «perfekte liv og kropp»
   Tragisk at vi har kommet så langt at livet handler stort sett om å vise seg fram og vise omverden og innbille alle at livet de lever er perfekt.
   Tragisk er det også at mange av ungjentene ser opp til disse bloggerne , har de som forbilder og lar seg påvirke av de.
   Livet til disse bloggerne og som framstiller livet sitt som om det er perfekt oser av falskhet. De lever livet som et skuespill og leserne er publikum som blir påvirket, fenget av bilder og det de legger ut.
   De som lar seg påvirke av bloggerne blir brukt som brikker i et sjakkspill, hvor det handler om å få mest mulig oppmerksomhet, likes og positive innlegg om kroppen, utseende, at man ser pen og lekker ut. Det er jo dette de tjener penger på, samtidig som de blir sponset av en del leverandører på sko og klær.
   Ingen er perfekt og lever det perfekte liv. Livet består av både motgang og medgang. Og bloggerne er helt vanlige mennesker med sine feil og skavanker. Mange av disse bloggerne later som de er noe de ikke er.

  78. Hvordan kroppen ser ut etter fødsel kan da vel ikke si noe om du er en god mamma eller ikke 🙂 Både Caroline og Rannveig ser kjempe flotte ut syns jeg! 🙂 vi er alle forskjellige, uansett hvordan kroppen ser ut etter fødsel 🙂 har en flat mage rett etter fødsel slik som Rannveig og Caroline, så er jo det kjempe flott, og har en hengemage og strekk merker, so what, magen har nettopp huset et lite mirakel i 9 mnd 🙂

  79. Ikke for å vær en mobber eller frekk eller noen ting, men du har jævli dårlige argumenter! Ver så snill å skjerp deg rannveig, ingen tar deg på alvor.

  80. Hvordan i alle dager kan du sammenligne deg med fotballfrue? Ser du dårlig? Har du sett hvor trent hun er eller? Hun trener jo hele tiden og har gjort det i mange år, det er klart det er stor forskjell på henne og deg.

  81. Kanskje du snart burde innse at ikke alle er misunnelige på deg selv om de har andre meninger enn deg… Størsteparten av Norges befolkning trakter ikke etter harry platinablonde babes med falske pupper, så jeg tror ikke du trenger å være så redd for misunnelse, kjære. Hadde flere villet være som deg så hadde de vært det, det skal ikke så mye til, annet enn noen kroner til pupper, hår osv osv osv. Angående merkeklær til barn så er du også veldig opptatt av at alle andre er misunnelige. Jeg tror heller flesteparten syns det er unødvendig. De aller fleste i dette land har råd til merkeklær, det handler kun om prioritering. Et barn på 2 år trenger ikke en jakke til 5000 kr for å ha det varmt og behagelig ute i kulda. Og det vet du like godt som alle andre.

  82. Også burde du snart skjønne at det er FOKUSET og ikke magen til fotballfrue som er temaet nå. Magen hennes er fin den, er vel ingen som mener noe annet enn det.

  83. Jeg er helt sjokkert over de av dere som sier at fotballfrue ser bra ut, men at rannveig ikke gjør det! at hun ikke kan sammenlikne seg selv med fotballfrue!
   Selvfølgelig kan hun det! Rannveig har mye mer former enn det fotballfrue har, noe hun har hatt lenge før emma kom til verden! rannveig sin mage ble like flat som den var før svangerskapet på rundt 4 dager! det var ingen her som sa at de var like tynne, MEN begge to fikk tilbake den magen de hadde før svangerskapet kun noen dager etter fødsel!
   Dere burde skjems.. rannveig er nydelig, og hun gjør så godt hun kan. hun har to nydelige barn, hun har en nydelig kropp, og hun elsker sin lille familie mer enn alt.. fortell meg egentlig hva hun gjør galt, alle dere som ALLTID kritiserer henne?

  84. Jeg synes det er værst med folk som bleiker håret og fremstår brune selv om de ikke er det.
   Folk som ser ut som et syntetisk plastprodukt uten et naturlig trekk i sitt utseende.
   ‘Pynter’ på utseendet med alskens innsprøytede remedier og fremstår ‘sunne’, ‘veltrente’ og ‘freshe’.
   Når sminkepungen består av sprøyter og alt som Jan Thomas kan finne på å sette på ønskelista si til jul, ja da har vi det fint dere.
   Hey, ready for a Realitycheck. Wake up. Eat shit.

  85. Jeg hadde ikke mage da jeg gikk gravid, syns jeg var ganske heldig, men syns ikke det er noe galt i å være opptatt av kroppen sin etter fødsel? Det er jo bare postivt at du vil fokusere på at du ska se bra ut og føle deg fin for det vil jo ungene dine at du skal 😉
   Seriøst slutt å bry deg om det andre mener om deg! Det er det du mener om deg selv og din kjæreste og ungene dine som du bør bry deg om!! 😉
   klem <3

  86. Leser din mor denne bloggen, tenker hun er stolt av deg.
   Jeg regner med at du har denne bloggen for du søker dine 15 min med “fame”. Er det virkelig dette du vil bli husket for? Hvordan tror du at media og folk flest ser på dine uttalelser?
   Jeg må si at jeg skulle ønske du hadde litt integritet. Kansje ikke for din del, men du har barn.
   Jeg har tittet innom din blogg fra tid til annen, for jeg har sett på denne bloggen som “underholdning”. Men nå er det ikke underholdende lengre. Nå har du utviklet deg til å bli direkte støtende mot mange mennesker. Hadde du vært min datter hadde jeg filleristet deg. Jeg kommer til å bruke deg og din blogg som en advarsel til min datter.

  87. Jeg er verken misunnelig eller av den oppfatning at man er en dårlig mor om man tar vare på utseendet mitt, men likevel stiller jeg meg svært kritisk til å legge ut slike bilder på nettet, og ikke minst signalene det sender. Det er godt mulig jeg er “vrang og vanskelig” på grunn av min fortid som spiseforstyrret, men det er da like fullt min mening likevel. Personlig syns jeg ikke det passer seg i det hele tatt, men det finnes nok flere ting andre kan kritisere meg for som de ikke er enige i – men som jeg står for. Man er alle forskjellige, og det er det 🙂 Jeg var forøvrig noenlunde tynn etter fødselen selv, men for min del kunne det ikke ha spilt mindre rolle 🙂
   ♥ Lizbethosnes.com

  88. Utrolig morsomt at du også henger deg på dette Rannveig. Du er kanskje noe av det dummeste vesenet som finnes her på jord. Det handler ikke om sjalusi, det handler om intensjoner. Hvorfor lage en ide verden om at alt er perfekt? Hvorfor lage en fasade? 80% av fotballfrue sine lesere er unge jenter, og når hun skal lange ut om hvor perfekt hun er, så blir signalene feil. Du derimot, eier ikke signaler i knotten din. Fotballfrue er nesten like dum som deg, og at ikke noen av dere to skjønner at moralen deres er feil, forstår jeg meg ikke på. Både du og fotballfrue har en samboer/mann som kan fortelle hvor pene dere er, istedet for å lange ut til verden om hvor “perfekte” dere er. Rart ikke misjonen har laget flere innslag om deg og fotballfrue, for hjerne, har ingen av dere.

  89. skjønner ikke hvorfor hele Norge skal diskutere fotballfrue og, sorry, det j** livet hennes! hvorfor bryr ALLE seg? jeg skjønner meg ikke på slike folk, har man ikke et liv selv?…
   jeg er enig i at alle kan gå å legge seg med slemme kommentarer til en dame som nettopp har født og ser bra ut, props til henne for det! folk er forskjellige, liker at du turte å legge ut bilde av deg 4 dager etter fødsel for der ser man tydelig hvor store forskjellene fra pers til pers kan være, om man sammenligner deg og henne.

  90. Tror ikke du burde sammenligne deg selv med henne:p dere er for ulike, og hun var relativt mer trent enn deg etter fødsel. Skjønner at du som mange andre ønsker å ha det livet hun har, men helt serr, er du ikke i nærheten. Hennes første barn kom i litt senere alder enn deg, og kroppen hennes er “ekte”. 50% av kroppen din er fake, og du er ikke på langt nær så trent som henne. menmen, du kan jo drømme da.

  91. Jeg tviler ikke på at Caroline er en god mor, tvert imot. At det var mange usaklige kommentarer rundt dette bildet er jeg enig i, men jeg vil også si at en del av de har et poeng. Caroline skal ha all ære for å ha vært så flink til å trene og holde formen under svangerskapet, godt jobba! Problemet er det at som Norges største blogger så har hun en stor rolle, og det er mye å tenke på. Hadde jeg sett slik ut 4 dager etter min fødsel, så skal jeg ikke nekte for at jeg muligens hadde lagt ut et slikt bilde jeg også, men så er det det med denne rollen. Det er tusenvis av unge jenter som ser opp til Caroline, hvordan hun ser ut, hvordan hun spiser, hvor flink hun er til å trene – mange vil si at Caroline er det man kan kalle tilnærmet perfekt, og det er dessverre dette som blir et problem angående dette bildet hun har lagt ut. Det er superflott at Caroline har kommet seg så raskt, men likevel er det ikke normalt, og det er dette som kan få mange til å føle dårlig om seg selv. Personlig blir jeg ikke påvirket av dette bildet, jeg mener Caroline har all grunn til å være stolt, men det er dessverre mange andre som lar seg påvirke. Folk med mål om kropper man bare kan drømme om, mammaer som aldri kommer i slik form som Caroline etter en fødsel, folk som sliter med spiseforstyrrelser, eller bare jenter generelt – jenter som ikke flyter over av god selvtillit, men som da ser opp til Caroline. Det er mye å tenke på når man publiserer ting på nett, spesielt når man er en så offentlig person som Caroline. Samme hvilke rettigheter man har og ikke har – for her handler det heller om å ta hensyn, huske på andre. Jeg er sikker på at Caroline får tusenvis av komplimenter og flotte kommentarer hver eneste dag, og jeg mener hun kunne vært aldri så stolt av jobben hun har gjort uten å eksponere seg på denne måten for å få høre det av hundretusen andre også.
   Som sagt så føler jeg ikke noe problemer rundt dette bildet personlig, men jeg kan skjønne at andre har det. Caroline er stolt, og det har hun all grunn til å være. Samtidig er det SÅ mange som får et dårligere selvbilde av dette, ettersom dette ikke er “normalt”, spesielt ikke etter en fødsel. Caroline har en kropp og et utseende som andre jenter bare kan drømme om – hun er for mange definisjonen til hva som er “perfekt”. Men ettersom Caroline er den offentlige personen her, ettersom det er hun som har så utrolig mye makt og påvirkningskraft, så føler jeg det er hennes ansvar å ta dette hensynet når det gjelder akkurat denne saken. Stolt kan hun være uansett!
   Med andre ord mener jeg Caroline har all grunn til å være stolt, men jeg ser også hvorfor mange blir provosert. Men at hun er en god mor for datteren sin er jeg helt sikker på! 🙂

  92. “Akkurat slik som bildet Caroline la ut”
   Altså, håper inderlig ikke du mener at du ser ut sånn som Fotballfrue gjør etter 4 dager. Det imponerende med Caroline er jo hvor HARDT hun har jobbet for å få den kroppen 🙂 Svært få trener konstant gjennom et helt svangerskap, pluss så enormt mye før svangerskapet også. Det ligger så vanvittig mange timer bak.
   Men var IKKE ment som kritikk til deg for du ser absolutt helt nydelig ut etter fødsel 🙂 Men der er beviset på at for noen faller det naturlig, sånn som for deg. Mens for andre er det verre. Jenter som Caroline SØRGER for at kroppen ser bra ut etterpå, ved å jobbe for det.
   Heia Rannveig, Heia Caroline, heia alle flotte damer uansett størrelse 🙂

  93. Man kan hverken kontrollere strekkmerker eller at magen blir så strekt at den nærmest henger nede på lårene. Noen er skikkelig uheldig mens andre er virkelig heldig! Men det er faktisk ikke noe galt i å være så sliten at sminke og klær blir nedprioritert. Syns det at det er greit begge veier, noen er store etter svangerskap mens andre kommer seg raskt.
   Når det er sagt så ser fotballfruen helt fantasisk ut, og hun har virkelig vært heldig med svangerskapet sitt på alle mulige måter:)

  94. Jeg tror det er en blanding av sjalusi og bekymring det som skjer når verden får se slike bilder.
   Det er fint at Caroline har fått tilbake kroppen sin så kjapt etter fødsel, men det kan delvis skape urealistiske og vanskelige dilemmaer for andre i hennes situasjon.
   Fødselsdepresjoner er så vanlige. Når en blir bombardert med bilder av høyt profilerte mennesker som ser slik ut etter fødsel, kan det være vanskelig å være den “dagligdagse” mamma for folk som ser.
   Mange sulter seg i svangerskapet for å unngå å “bli feit”. Dette er jo på ingen måte bra. Sier ikke at verken du eller Caroline har gjort dette, MEN jeg spekulerer i om deres flotte bilder (for dere ser jo flotte ut) kan bidra til urealistiske forventninger og eventuelt depresjoner for andre som ikke er like “heldige”.
   Dette er jo ikke deres feil, men indirekte så kan dere likevel bidra til et ideal som for enkelte et umulig å nå. I en så sårbar situasjon som et svangerskap og fødsel er, så har dere kraftig påvirkning på omverdenen. Det er dette jeg håper folk kan tenke litt ekstra over. Dere sitter med en “makt” fordi dere blir sett, og idealisert av yngre jenter. Selv om det ikke er noe dere må, så er det kanskje viktig for samfunnet å heller fremme at dere er heldige, enn at “slik bør man se ut”.
   Dere ser flotte ut! Men ikke alle ser slik ut. En skal jo legge på seg fett, da dette forbrennes fort under amming og en trenger dette å gå på. Det kan være direkte helsefarlig å oppfordre til at alle bør/kan se slik ut. Fordi alle kommer ikke til å de slik ut.
   Jeg håper ikke du tolket dette negativt. Jeg førsøker bare å belyse den helseskadelige siden av dette. Har ikke inntrykk av at noen av dere har sultet dere – spørsmålet er bare om dere kan bidra til at andre gjør det?

  95. Jeg tror (håper) du er smartere enn du vil fremstå! Alt det idiotiske du skriver er for å få flere lesere…. Og det er jo greit det, det er jo DIN JOBB som du lever av! Hilsen en som har fått nok av skriverier fra deg og som ikke kommer til å lese bloggen din lengere

  96. Du har desverre misforstått hele greien! Det folk reagerer på er at hun som blogger og forbilde bør ikke forkusere mest på de tingene rett etter fødselen. Det er desverre ikke alle som er så heldig å få flat mage rett etter fødselen selvom de trener mye før,under og eter et svangerskap. Det betyr ikke at de ikke bryr seg om kroppen sin, emn må gjerne jobbe hardere for å bli kvitt fødselsvekten. Fotballfruen tar selv fokus bort fra akkurat det å nettopp ha født ved å legge ut et slikt bilde. At det blir mer viktig å bli fortest mulig etter fødselen istedefor å fokusere på den nye mammatilværelsen. Det er selvsagt supert at hun ser så fantastisk bra ut etter 4 dager, og ikke minst under svangerskapet. Men man må tenke på at det er små jenter som leser disse bloggene og ikke helt klarer å se forskjell på dette. Og ikke helt forstår at vi er alle ulik. For eksempel om man er lang i ryggen slik du er så får man mindre mage når man er gravid og dermed går magen kjappere tilbake også, enn om man gjerne er kortere. Det er dette det går i! Det har ikke noe med sjalusi å gjøre! Noe du er veldig flink å trekke frem. Alle situsjoner, folk er sjalu på deg for ditt og datt. Men det er faktisk ikke det det handler om her!

  97. Du skjønner tydeligvis ikke poenget her. Selvfølgelig er det alltid noen som kritiserer kun fordi de er sjalu men det som blir sagt er det sykelig kroppsfokuset hun skaper rundt seg. Det er tydeligvis viktig for fotballfrue å tenke på kroppen og vise den fram 4 dager etter fødsel, enn å bruke tiden på noe mer fornuftig som barnet kanskje..

  98. syns faktisk folk er litt slemm når de diskuterer fotballfrue sin kropp og trening og om ho er ei dårlig mor og div her på denne bloggen.sett på bloggen hennes at det virker som ho koser seg som mor og er like “nervøs” som vi andre er når vi har fått første baby vaska klær døgnet rundt gjør ho og .er ærlig og skriver sånn som det er tenk……kjøpt bodyer på h&M. nei all honør til henne og klart att ho har vist frem en perfekt fasade tidligere men alle som har litt vett i skolten vet jo att det å skrive det er “jobben”hennes.men DENNE bloggeren her bekymrer meg litt ho vise jo ikke sitt sanne jeg(hvis så om og men så må ho jo vere skikkelig”blond”)men det som er det verste er jo att ho tror ho er så mye bedre enn all andre og allle er misunelig på ho.egentlig en søt jente hvis du ikke hadde spjåka deg så grådig til og det viktigeste er faktisk å være fin på innsiden ikke på utsiden.men tror nokk du er ei ok jente du og hvis du bare begynner å se livet i ett annet perspektiv

  99. For det første så er fotballfrue helt utrolig opphengt i kropp og utsende. Når man går gravid skal man spise for 2 , da må man jo selvfølgelig spise litt mer en normalt. Selv om det er bare vel og bra at man spiser sunt , som hun nok helt klart har gjort. Men man må da spise slik at ungen får mat. Ungen var 2 kg vil jeg huske å ha lest? Det er da helt klart at hun har spist for lite mens hun gikk gravid. Overtrening og for lite spising er ikke bra for verken henne eller ungen.

  100. Jeg er en av de som har “hengemage ned til lårene” etter 2 fødseler, syns det er kjedelig , men sånn er det ! Syns det er supert med dere som holder dere like tynne etter fødsel, gjør dere ikke til en dårligere mor av den grunn liksom – og det har jeg ALDRI tenkt om deg heller, at du er dårlig mor – tvert imot- virker til å være utrolig glad I og stolt over barna dine . All cred for det… Men er vel kanskje greit å tenke over…sånn en gang innimellom ….hvordan man ordlegger seg 😉

  101. Finere mage enn jeg har nå, 🙂
   Noens mage går tilbake veldig fort etter en graviditet andres gjør ikke det. Trur ikke det har noe med at man er en dårlig mor å gjøre 🙂
   Stå på, du har to flotte barn og ser likevel smashing ut !

  102. Du ser vedig bra ut Rannveig men du kan langt ifra sammenlignes med fotballfrue! Du har fortsatt ikke flat og definert mage! Stå på videre så blir det bra 🙂

  103. kan ikke folk se på det som er bra med at hun har født et nydelig og frisk barn? hun har jobbet så hardt for kroppen sin og det er vært det fordi hun ser fab ut. + du ser bra ut du å 🙂
   Er jo litt forskjell mellom deg og Caroline etter 4 dager synes du ikke?! joo! ikke samling deg med caroline – dere er 2 vidt forskjelle personer med forskjellige liv! dere er begge fantastiske mødre og koner og personer!

  104. Mage eller ikke mage, det er fantastisk å kunne være seg selv og med den kroppen man har (56kg). Ingen uekte “kroppsdeler” eller annet dill, har rene og behagelig klær, ingen sminke og 2 blide og fornøyde barn. Hva mer skal man begjære?

  105. Jeg ser ingenting galt i å se flott ut rett etter en fødsel. Caroline trente mye før svangerskapet, så hvorfor skulle hun slutte fordi hun ble gravid? Det anbefales jo å trene og spise sunt i svangerskapet, så at hun har tatt vare på seg selv er jo bare bra. Så vidt jeg har fått med meg har hun fått god oppfølging av lege/jordmor, og barnet ble født frisk og rask.
   Hvordan man ser ut etter en fødsel avhenger av mye annet enn trening og kosthold også. Både gener, hvordan man bærer barnet, og hvordan svangerskapet har vært er ting som spiller inn. Har man f.eks vært veldig plaget med svangerskapskvalme, så vil man kanskje ikke legge på seg så mye heller.
   Selv har jeg to fødsler bak meg (den siste for 5 dager siden), og magen min er helt flat. Det finnes ingen tegn som kan sees med det blotte øyet, på at det har vært to huleboere der inne, annet enn fødselsstripen. Jeg har hverken trent i mitt andre svangerskap, eller vært på noen ekstrem diett. Magen var også en god del større enn Carolines, selv om min heller ikke var så veldig stor.
   Noen bruker lang tid på å få tilbake den kroppen de hadde før svangerskapet, noen får den tilbake så snart barnet er født, og noen får den kanskje aldri tilbake uansett hvor mye de prøver. Alle er vi forskjellige, og slik er det bare.
   Synes det er trist at det tydeligvis er mye mer akseptert å la seg selv forfalle, enn å være sunn og ta vare på kroppen sin under en graviditet.
   Caroline får ufortjent mye kritikk. Hun er da bare en helt vanlig jente, som er stolt av hvordan hun ser ut etter en fødsel. Og akkurat det er noe alle burde være. Alle burde være stolte over kroppen sin etter en fødsel, uansett utseende. 🙂

  106. Så utrolig mye dritt folk slenger her inne! Blir helt flau! Herregud! Du ser kjempeflott ut Rannveig!

  107. ”Og dette bildet 4 dager etter min andre fødsel ! Akkurat slik som bildet Caroline la ut”
   Du har langt ifra lik hennes mage!

  108. Det tristeste med hele kommentaren/bildene dine Rannveig- er at du virkelig bruker tid på å posere i speilet, en halvtime etter fødsel! Virkelig? Var det greia som du følte var viktig en halvtime etter du fødte et lite barn? Det sier alt. Ikke bruk ord du ikke aner betydningen av, det blir så kleint.

  109. KAN IKKE FOLK FORSTÅ AT EN SKAL IKKE SPISE FOR TO UNDER EN GRAVIDITET!!! det vi trenger ekstra er vel 200 kcal ca i andre-tredje trimesteret. der er IKKE å spise for to.
   Babyen til fotballfrue er ikke “2kg”, den var 2,7, dvs snart 3kg når den ble født i uke 39. Hadde babyen vært inne i kanskje ei uke ekstra, så hadde den kanskje veid 3kg og dere hadde da holdt kjeft.
   Jeg var 2,9 kilo, mens mamma gikk opp 8 under svangerskapet. Lillebroren min var 3.5kg, mens mamma gikk da opp 6kg!!! mamma har fått flat mage MED EN GANG eter fødsel, selv om hun aldri har trent noe særlig.
   Folk er forskjellig.
   Rannveig har vært heldig som hatt fått en normal kropp nokså fort etter fødselen, men den var ikke noe fantastisk. Fotballfrue har jobbet hardt og det betaler seg nå. Hun fortjener det. Sånn som rannveig fortjener å værecstokt og glad for at hun ser ut slm hun ser ut. Hun skulle kanskje ha håpt på å ha blitt født med flere hjerneceller, menmen, det er litt for sent for det nå.

  110. Rannveig :
   Nå er jeg sååå sjalu på deg, assa !!! Du har mye finere mage enn meg. For ikke å snakke om myyyeee penere pupper. *sutre*
   😉
   Mvh, per. God helg. 🙂

  111. Jeg ser INGEN likhet med deg og Fotballfrue!!! Du er bare helt latterlig TEIT!!! Håper denne bloggen snart blir lagt ned, for det er ikke håp!!!…bla bla bla….., og ja, vet…”du ler hele veien til banken…”, så lenge det varer…(og ja, jeg har 2 barn jeg og…)

  112. Er enig med komm. til Bekymra, over her. Du har en ufin måte å skrive på, veldig provoserende og svært sårende vil jeg tro for mange! Spes. uttalelsen om dyre merkeklær til barn. Velger å ikke gå nærmere inn på det her. har lagt igjen komm. på http://www.side2 om det (“Merkeklær er best for barna”).Ville sjekket ut kontrasten, som ble tatt opp i debatten dagen etter, om hun lille jenta på 2 år, som står i matkø i Bergen. Synes du bør skjerpe deg veldig!!! (og ja, vet du,jeg er mer enn dobbelt så gammel som deg og nei, jeg leser ikke bloggen din!, men måtte jo nesten innom å sjekke ut hvem du var, etter så syyyke uttalelser!

  113. Helt enig med deg! Kroppen burde vel egentlig ikke være i fokus i det hele tatt, men det nydelige man har skapt mener nå jeg. Men det er jo ikke en uting å se bra ut etter fødsel! Jeg fikk datteren min i en alder av 17, og har fått noen “skavanker” her og der, men jeg er STOLT av kroppen min og hva jeg har skapt!
   PS: har julekalender på bloggen min også, der en heldig vinner får en gave hver dag frem til jul! Dette er selvfølgelig helt gratis! Ta en titt på bloggen min for mer info!

  114. Du ligna ikke på noe i nærheten en gang. Magen din var da ikke flat, det ser da alle. Prøver du å slenge ut at folk er misunnelige for å provosere folk innpå her nå igjen, hahaha. Latterlig! Du høres ut som en unge, når du kaller folk misunnelig hele tiden. Det er det eneste du har å komme med. Du har ikke større ordforråd enn en liten unge heller virker det som. Og forresten ser det ut som at du går lenger og lenger ned på topplisten. Håper det fortsetter sånn. Digger det. Og jeg er ikke misunnelig. Jeg liker deg bare ikke. Sånne folk som deg, liker jeg ikke. På grunn av hvordan personlighet du har. Både på tv og her inne på bloggen. Min oppfatning av deg er ond, slem, barnslig og rett og slett litt tilbakestående. Og dette er nok stygt sagt. Men det er ikke noe verre enn du har balt på med de siste ukene. Bare ett svar på dine barnslige skrik. En ærlig tilbakemelding. Håper du tåler det.

  115. Selvfølgelig burde man få se bra ut! Helt enig i det du skriver:)
   Lurte på om du kunne tatt deg til å se innom fotosiden min på facebook? Trenger å få folk ifra andre plasser i norge til å like den, slik at jeg kommer litt mer frem i “lyset” 🙂 Lik selvsagt bare om du liker det du ser! Setter veldig stor pris på det:) Facebook siden min er ; https://www.facebook.com/JosefineLundePhotography
   mvh,
   josefine

  116. Herregud er du virkelig sann??! Har aldri kommentert på en blogg før men jeg klarer ikke å dy meg!
   Jeg lurer virkelig på om du er seriøs?! De innleggene du kommer med er så “tomme” at jeg begynner å tro at dette er kun for å komme mer i rampelyset for du kan umulig være så blåst?!

  117. hahahahaha…..hahahahaha
   du er jo totalt blåst i hode, ikke bare på grunn av dette innlegget, men absolutt alt du spyr ut av dæj, det beste for Norges befolkning er om du hadde holdr kjeft.
   Merke klær sier du? gå på bildene dine, står alt er kjøpt på H&M.
   Flat mage? jaja hver sin oppfatning

  118. Flytter faen meg til island og føder der jeg. Her i Norge er det for stort press på å være “perfekt” (det er det helt sikkert andre steder også men ikke like mye)
   Dermed basta.

  119. hahaha, nei rannveig.. Magen din var ikke flat, og caroline hadde synlige muskler til og med. Så nei sorry for å skuffe deg, så så magen til fotballfrue en god del bedre ut.

  120. Denne bloggen orker jeg ikke følge mer.. Innleggene til Rannveig blir rett og slett for dumme.. Takk for meg.

  121. Hei Rannveig.. beundrer deg.. du må ha ein utruleg god psyke som kan tåle all kritikk som du har fått:) digger deg.. er du starta på skole nå?? Klem

  122. Bloggen din har blitt veldig kjedelig og negativ. Negativ fordi du hele tiden skal klage på noe og fordi du rakker ned på leserne dine ved å si at vi er sjalue og fordi du virker overlegen og arrogant. Og dette at du skal provosere HELE tiden.. jada blablabla da kan jeg drite i å lese bloggen din, og det skal jeg ikke lenger heller. Men kommer med en tilbakemelding, det bør du tåle. Innleggene dine handler alltid om at du har maaaassse penger (bra for deg, for all del) og misunnelse. Tror du leserne gidder dette i lengden? Sykt at du har så god selvtillit at du ikke klarer å se andre enn deg selv. Du nevnte selv fotballfrue, kunne du ikke bare skrevet er innlegg der du gratulerte henne og skrev at hun ser flott ut? Neida du måtte legge ut kun bilder av deg.. Det er pinlig. Særlig når ikke dere kan sammenlignes engang :-/ Takk for meg!

  123. “akkurat som caroline la ut” unnskyld meg, men caroline e no en god del mer veltrent enn deg, så desverre så må eg si at ho såg 300 gang bedre ut

  124. Kroppen min er viktig for meg, så jeg var opptatt av å få den tilbake etter fødselen. Men jeg er heldig fra naturens side, og fikk kroppen min tilbake i løpet av barselsperioden (de første 6 ukene) uten å måtte gjøre noe. Jeg ville ikke godtatt at kroppen min ble flabbete og hengete etter en fødsel, jeg er ikke komfortabel med tanken en gang!! Har alltid hatt definerte muskler og en trent kropp, etter årevis med riding, fotball, vollyball osv, så jeg har jobbet for den kroppen jeg har. Hvorfor skal det være galt å se bra ut etter å ha fått barn?

  125. Synes du seriøst at du var tynn på det bildet 4 dager etter fødselen din? Du har ikke noe å bli provosert for ovenfor media, for du var jo ikke tynn etter fødselen.
   Btw: Nice henta inn med å legge ut bilde etter fødselen NÅ, etter at fotballfrue også gjorde det 😉 Wannabe-much?

  126. problemet med bildene til fotballfrue er at de fremmer et dårlig ideal og tar fra kvinner en allment akseptert sannhet. man ser ikke ut som før man fødte etter fødselen og man har hvertfall ikke six-pack. Derfor er dine bilder så flotte fordi du faktisk ser ut som du har født barn og likevel er nydelig.

  127. Jeg tror nok de fleste faktisk er veeeldig sjalu! Det er jeg selv også, ser så laaangt i fra så bra ut som både du og Caroline gjorde etter fødsel. Nettopp fordi jeg IKKE trente, fokuserte på sunn mat o.l. Jeg tenkte at jeg får tilbake kroppen min etter svangerskapet uansett. Synes det er skikkelig fint og ikke minst bra for de som får kroppen sin tilbake med en gang. 🙂 Når det kommer til kommentarene om at det ikke skal gå an og at hun er en dårlig mor, er det nok fordi hun trente gjennom hele svangerskapet- for det skal liksom ikke være bra å trene når man er gravid, nå kan man se at det faktisk gjør nytte 🙂 STÅ PÅ sier jeg bare!!!

  128. “Det verste som finnes er jo mennesker som lar seg selv forfalle totalt kun fordi de fikk barn”. Dette utsagnet får argumentasjonen til til å rakne. Det finnes nok verre ting i verden kjære deg, men det er tydelig at ikke alle klarer å se så langt! Er enig med deg i at det ikke finnes noen fasit på hvordan man skal se ut etter en fødsel, og av den grunn blir det for dumt å kritisere fotballfrue. Signalene hun sender ut er dog en annen sak. Fint at du også legger ut et slikt bilde, og ikke er redd for å vise at du har former etter fødselen! Er som sagt ganske enig med deg her, men du må lære deg å argumentere.

  129. Omg,tenk om æ kunne vært så tynn<3
   Men fotballfruen hadde tynnar mage,æ vet ikke om du legg detta bilde ut bare for å være som fotballfruen, Og at du skal komme i media...

  130. “En relativt tynn Caroline”.
   Relativt tynn? Er du seriøs nå? Hva skal det bety liksom? Vet du i det hele tatt hva relativt betyr?
   For om du gjør det, så kan du umulig være ærlig. Caroline ser ikke RELATIVT tynn ut på bildet, hun ser Kkjempeslank ut. Å si at noen er relativt tynne er som å si “Vel, hun er jo litt tynn da, men fortsatt chubby” eller liknendes.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg