Vellykket 2årsdag og verdens beste cupcakes!

Hei kjære lesere! Hvordan har dere det?

Her går det rimelig i ett. I dag har vi hatt kjempekoselig bursdagsselskap for gullegutten vår som ble 2 år den 19 desember. Var et utrolig vellykket selskap på alle mulige måter. Stresset rompa av meg i forkant, men med god hjelp fra min kjære og min fantastiske mamma ble det skikkelig bra!

Vanligvis liker jeg jo å bake cupcakes selv, og er ganske flink til det. Men siden desember har vært en utrolig streseende månede både på jobbfront og med tanke på jul hadde jeg gjort en avtale med Cupcakes Oslo ( link). Smakte nemlig de fantastisk gode cupcakes’ene deres da vi var på Jule’Expo på Norges varemesse i November en gang, og etter å ha smakt de måtte jeg bare spørre om de hadde lyst til å lage cupcakes til gulleguttens toårsdag. Det hadde de lyst til, og de skuffet ikke! Tror alle gjestene var imponerte over de flotte og smakfulle cupcakes’ene som flinke Inger bak Cupcakes Oslo har laget:) 

Som dere ser, her er det noe for enhver smak! Og som dere ser er det to størrelser, det passet egentlig perfekt i barnebursdag siden de små gjerne ikke klarer så mye av gangen! Blant smakene var det Sjokolade, Oreo, Tiramisu, vanilje med forskjellige smørkremer, bringebær, og Maple & Pecan. Alle var utrolig gode, og skal jeg plukke ut en favoritt må det nok være Tiramisu eller Oreo. Nam! 

Cupcakes Oslo har egen nettside hvor det er en full oversikt over cupcakesmenyen deres, pris og kontaktinfo dersom du vil bestille disse til en spesiell anledning selv, eller rett og slett bare for å kose seg masse nå i julen og romjulen.  Passer perfekt til de fleste anledninger egentlig, da de som sagt har noe for enhver smak. For å komme inn på nettsiden deres kan dere trykke her: http://www.cupcakesoslo.no/


 

Her er noen andre bursdagsbilder jeg tenkte å dele med dere! Enjoy! 


Blant gavene fikk gullegutten blant annet sine aller første ski og skisko, akebrett, snøspade, hjemmestrikket Mariusgenser av  bestemor, gravemaskiner, og byggmester Bob. De to sistenevnte er store favoritter om dagen! Så det var veeeldig stas. Av meg og Willem fikk han et hvitt Kidcraft retro lekekjøkken, lekemikser, lekekaffemaskin og noen pakker med lekemat. Nå får vi en storkokk i hus! 

Som dere ser hadde vi også sånne store 2 tall som jeg bestitle ifra nett for noen uker siden. Bestilte ganske mange, men var litt redd for at jeg hadde bestilt for få, noe jeg ikke hadde trengt å bekymre meg for, fordi de var superstore, og de jeg hadde bestilt holdt i massevis. De var så utrolig kule! Alt i alt en utrolig vellykket dag, og det var en overlykkelig og ganske hyper lillegutt som gikk å la seg i dag. Huset så ut som en eller ti bomber hadde blitt sluppet etter gjestene var dratt, men det betyr bare at bursdagen var vellykket og at barna koste seg. Fornøyd mamma!! 🙂 

Hva synes dere om bursdagen ? Og hva synes dere om cupcakesene ? 

Vil forresten oppfordre dere alle til å like Cupcakes Oslo på facebook HER

21 kommentarer

Siste innlegg