Prestasjonsangst

Hei kjære lesere!

I skrivende stund er vi ute å kjører for å levere gaver til nære og kjære. Bestemor er hjemme og passer sovende barn og det meste er vel egentlig velstand. Sånn ca alt utenom juletreet vårt. Jeg får helt prestasjonsangst når jeg ser alle de perfekte treene som er perfekt pyntet. Hjemme hos oss er nemlig ikke stjerna på plass engang, og juletreet vårt er alt annet enn tjukt stort og fint. MEN, så lenge det blir en koselig dag imorgen, noe jeg ikke er i tvil om at det blir, da er jeg fornøyd! Det ligger i allefall nok pakker under der, det er det ingen tvil om!

Må faktisk bare få nevne at det er JEG som kjører. Begynner å bli skikkelig flink nå, og klarer tilogmed å kjøre motorvei! Hurra.

Muligens legger jeg vel ut et bilde av vårt skralle stjerneløse tre litt senere. Vil ellers bare ønske alle dere fantastiske lesere en herlig jul videre! Smask smask :*

29 kommentarer
  1. Så fint bilde:) Du er ei veldig pen jente Rannveig, det er sikkert og visst!
   Ønsker deg og dine en strålende jul 🙂

  2. Må nesten le litt, jeg er 17 år og ja det er ikke stort og kjøre på motorvei.
   Det er faktisk det letteste siden du ikke trenger og gire, hahahah!

  3. Gud så mye penere du er, uten masse sminke og trutemunn… Du burde virkelig ta flere slike naturlige bilder, det kler deg. God Jul.

  4. I skrivende stund er DU ute å øvelseskjører? Noe som ikke stemmer her. Blogging er ikke trygt bak rattet, blondie

  5. For et nydelig bilde av deg, Rannveig! Naturlig og vakker; fortsett med slike bilder! God jul til deg og den lille familien din 🙂

  6. Ante ikke at du kunne være så rund i hodet hehe 🙂 Flott å se ditt sanne jeg – du kler det trossalt bedre enn Barbie-looken!
   Motorvei er det absolutt enkleste å kjøre på da, og legg vekk telefonen når du kjører, vær så snill. Om du så ikke skader deg selv så setter du andre i fare!

  7. Nydelige deg, dette bildet var skikkelig fint, du stråler og de øynene, åh! Kos deg så masse i dag, håper feiringen både for deg og dine blir slik du har sett for deg. Stjerne på treet eller ikke, jul er jul! Klem.

  8. Du var veldig pen med den looken. Men vet at du sverger til MYE sminke, så kommer sikkert ikke til å se deg slik fremover 🙁 Dumt! Hør på kommentarene du får, alle er enig i at du kler en naturlig look. Du har et veldig pent ansikt nemlig, og du skjuler bare de fine trekkene dine med all sminken. TRO meg.

  9. Wow! Klarer du å gire deg helt opp til 6 gir?? Det som er vanskelig er å kjøre i byen når det er mye biler og kø;)

  10. Herrefred, har enkelte folk ikkje nokka bedre å ta sæ t enn å være bedreviter og negativ?? Jenta e no vel ikkje idiot å tar bilde når ho kjøre.. Å ho har jo trossalt ikkje fådd lappen enda så d å skulle kjøre motorvei e sikkert skummelt for dem som ikkje e så vant i trafikken. Æ e breinnsikker på at dokker som meine at d e såååå enkelt va skeptisk når dokker å sku ut på en sterk trafikkert vei for første gang. Blir altså heilt oppgjedd over alle IDIOTISKE kommentara på kvert et einaste blogginnlegg til den her jenta.

  11. guu kor mye idiotiske å unødvendie kommentara folk lire av sæ! fan det e jo ikke bra nok uansett ka ho gjør liksom, dokker e verre enn jente i starten av fjortissfasn å de gamle jævla kjærringan som diskutere folk opp å i mente på kvinneguiden. dæven live dokkers må være bra jævla perfekt der dokker leve etter janteloven å taste mer piss på tastature enn dokker klar å pesse ut skjøl.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg