Vår julaften i bilder

Nå er julemat inntatt, pakker åpnet, og to søte små barn ligger å sover søtt i sengene sine for lengst. Dette har vært en utrolig koselig, men noe hektisk julaften! Det skal sies at det er forskjell på julaften uten barn, og julaften med barn! Men, så er det også mye mere meningsfult. Det er så herlig å se Nathaniel bli så glad og ivrig over alle de store pakkene under treet, når julenissen kom, og ikke minst, når han åpnet den største pakken som var fra meg og Willem, og oppdaget at det var favoritten som lå under der, nemlig en traktor!

Gleder meg VIRKELIG til neste år, da vil også Emma være så stor at hun vil glede seg over pakker! 

Tenkte å dele noen bilder fra vår koselige julaften, med dere! 

Nissen har vært med gaver i strømpene til barna! Dette bildet er tatt rett før gullegutten gikk løs på sin 😉 

Emma’s julestrømpegave

Nathaniel’s julestrømpegave, i tilegg til nissesjokolade som han satte stoor pris på 😉 Lade er tingen!

Bestemor og Emma <3

Det som en gang var et pent dekket og pyntet bord. Vel, det så i alle fall pent ut de 2 første minuttene før lillegutt tok affære..  Sånn er det å ha en 2 åring! 

Fine tulipanene! 

Vårt helt fantastisk vakre barnepyntede juletre, som nesten ble mindre enn gavelasset som sto foran. Alt har sin sjarm! 

Tante Astrid og prinsessa 🙂 

Willem trodde han skulle få Ammeinnlegg i julegave av meg, men egentlig så var det et gavekort på fallskjermhopping skjult inni der 😉 Lenge leve kreativiteten! 

Fine lille familien vår, minus Nathaniel som ikke står i ro et sekund 😉 

<3

Koseklærne ble etterhvert inntatt som dere ser,nytt ulltøysett jeg fikk av Mamma, og Willem fikk seg nytt pysj sett av meg! Lenge leve koseklær.Sånn bortsett fra det så var det vel for det meste barna som fikk flest pakker, slik det skal være! Emma fikk litt forskjellige småting hos oss, i tilegg til en supersøt gåvogn med masse lydeffekter, rangler osv. Så fikk hun masse strikkaklær fra familien,det finnes virkelig ikke bedre!

Nathaniel fikk som sagt den store drømmen fra oss, traktor, i tilegg til en dansense og snakkende ape, samt togbane. Ellers fikk han også mye strikkaklær, vanlige klær, masse andre leker, bøker, bakesett osv osv. Klarer faktisk ikke huske i nærheten av alt hva de fikk i skrivende stund, da det ble ekstremt mye! Sykt hvor mye penger vi egentlig velger å bruke på julegaver når det finnes mennesker på andre siden av jorden som ikke har vann engang:- ) 

Og så må jeg jo faktisk nevne, at jeg fikk ROSA kitchenaid maskin av min kjære mann! Og rosa cupcakeholder. Den rosa kjøkkenmaskinen var omtrent mitt eneste gaveønske for denne julen! Det var stas det! Og Dolcegusto kaffemasin av min kjære mamma. Alt i alt to veldig praktiske ting jeg har hatt lyst på lenge. Så jeg er fornøyd! Glade barn, god mat, koselig familietid, og fine pakker. Og den aller fineste, var nok det malte syltetøyglasset med julekaker inni jeg fikk av Nathaniel! Da var jeg nesten på gråten.

Så,  selv om de er ufattelig slitsomt, klarer jeg ikke la være å elske jul! Nå skal jeg hoppe i seng med min kjære, er stuuuptrøtt så det holder og det skal bli helt sinnsykt å treffe puta før det er opp og hopp med våre søte små tiidlig imorgen. Håper dere alle har hatt en fin julaften, og fått alle deres gaveønsker oppfylt!

Vi blogges <3

 

 

 

41 kommentarer

Siste innlegg