Vår helg i bilder

Hei søtinger!

Hvordan har deres helg vært? Her har vi egentlig bare slappet masse av og vært en tur på bondegård! Planla også Hoppeloppeland, men det får bli neste helg. Tror uansett ungene har godt av litt god, gammeldags ro etter et par dager i barnehagen for størstemann! 

Har også hatt koselig besøk av bestemoren deres som har vært her i stort sett hele dag. Vært ue en god tur med traktoren Nathaniel fikk i julegave. Det var absolutt rett gave, han elsker den! Og siden det enda er litt tungt for han å trå selv, så har vi knytet et band rundt den slik at vi kan trekke han på traktoren! Det er ingen tvil om at gutten vår er en ordentlig guttegutt. Alt som har med bil, traktor, tog og gravemaskin er av stor interesse. 

Her kommer noen bilder fra helga vår

I dag er faktisk vår lille Emma Angelica  hele 4 mnd, så kommer med en liten oppdatering litt senere tror jeg, i verste fall imorgen.

Dersom dere vil ha oftere oppdateringer fra meg kan dere gjerne følge meg på Instagram

Ha en strålende kveld kjære lesere <3

24 kommentarer
  1. Åh nå vil jeg også en tur på bondegård! Gårdsdyr er så søte, det var sikkert morro for de minste 🙂

  2. Røyker du eller noe? Du har veldig gule tenner.. Og du ser ut som et esel når du “smiler med tenner” :s

  3. LENA: ta og kutt ut sånn nettmobbing. Helt latterlig barnslig. Det der er ren mobbing og “kan” få konsekvenser for andre mennesker. STORE konsekvenser.Tenk litt på det neste gang!

  4. Dette var et koselig innlegg : )
   ( forhold til det forrige innlegget ditt! )
   Slike innlegg vil jeg lese mer av i hvertfall : )
   Ha en fin dag!

  5. Hei søtinger??? Etter det grusomme innlegget i går? Du er klar over at du skriver til de samme leserne dine som du så fint tråkket på i går… Fordømmende og fordomsfull som du er… Bitterheten over det triste livet ditt leses laaaang vei. Og det er vel nettopp derfor du må stadig overtale deg selv og leserne dine om hvor fantastisk du har det…

  6. For ei fiin jente du har! 🙂 også ser hun så våken ut, og er liksom helt ”med” når du tar bilder av henne 🙂 herlig 🙂

  7. altså, du som sa at hun var fordomsfull, det var hun jo absolutt ikke! du bør google ordet “fordomsfull”, eller “fordommer” for den saks skyld. det betyr nemlig at hun sier at f.eks “jeg hater de som er vegetarianer”, uten å begrunne HVORFOR hun hater de som er vegetarianer.. skjønner?
   Til Rannveig: Jeg vet at du elsker YSL leppestiften din, noe jeg også forsåvidt gjør (har den selv også:):):), men jeg vil tipse deg om en annen rosa nyanse, som heter “Rouge Voulpté” (også YSL) som du kan bruke sånn innimellom til variasjon:) den fargen er SÅ nydelig:)

  8. Gule tenner fremheves av den leppestiften din. Du burde, som andre her skriver, bytte farge. Bytt til en som er varmere i tonen. Det er en fin farge på leppestiften din, men det er ikke alle som kler den fargen.

  9. Jeg regner med hun vil at leserne skal være ærlige. Så ja – hun har gule tenner og ser ut som et esel når hun smiler.. Thats the fact, ANITA.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg