Fruktsyrebehandling – hva er det?

Hei kjære lesere!

 

Husker dere jeg sa jeg hadde time på Beautyalle nå lørdag som var, og skulle ta vippe-extensions? Vel, det rakk vi ikke, skal i stedet sette på vipper neste lørdag. Denne gangen ble det i stedet en fruktsyrebehandling for huden siden jeg har slitt litt med livløs og til tider uren hud enkelte plasser den aller siste tiden. Og dette hjalp virkelig! Huden blir virkelig helt som ny.

Tenkte å legge ved en grundigere beskrivelse av hva en fruktsyrebehandling er nedenfor, men i korte trekk “etser” den altså bort det øverste hudlaget, for å få vekk de døde hudcellene som ligger som legger seg som et lag på ansiktet. Som hudpleier Tina sa til meg, det spiller ingen rolle om du bruker en natt og dagkrem til 20 kr eller 2 000 kr.. ingen av de vil trenge inn i huden din dersom det ligger et lag med døde hudceller over. Derfor er denne behandlingen så super for å fornye hudens funksjonalitet og utseende! 

HVA er Exuviance fruktsyrebehandling? 

Det er en av det beste og en medisinsk veldokumentert behandling innen hudpleie.

Exuviance er en hudpleieserie som virkelig fungerer og det til en rimelig pris. Exuviance hudpleie ligger også i teten innen forskning og utvikling av effektive behandlinger.Exuviance bedrer hudens utseende på følgende måte: produktene løser opp og fjerner døde hudceller slik at de nye hudcellene kommer frem. På denne måten får huden et renere utseende som ved en yngre og problemfri hud. Disse produktene tilfører også fukt til huden, noe som gjør den myk og jevnVed anti-rynke, arr- eller acne-behandling vil vi anbefale en kur på mellom 7 og 15 behandlinger med normalt 1 veke mellom hver behandling. Etter avsluttet kur bør en ta vedlikeholdsbehandlinger hver 6 uke. Fruktsyreprodukter eksfolierer (peeler) huden ved bruk. Dette gjør at huden holdes ren og pen, fine linjer og rynker reduseres. 

Fruktsyrebehandlingene har forskjellige masker som kan benyttes, hva som er bra for deg og din hud er det best og gjøre i samråd med din hudpleier.

Fikk desverre ikke tatt noen bilder selv, men her ser dere altså resultat etter en behandling! Som nevnt er det normalt å ha flere behandlinger, og etterhvert øke styrken i Glucosesyren som benyttes. Jeg hadde denne gangen 20% siden det var min første gang, men neste gang skal vi bruke 40%, som har enda større effekt igjen!

Etter behandlingen fikk jeg en deilig, avslappende leiremaske for å roe ned huden. Og for å roe ned meg selv tydeligvis, fordi jeg sovnet glatt! Haha, sånn er det å være mamma vet dere. Fruktsyrebehandling hos Tina og Beautyalle koster kun 499 kr, noe som er en pris langt billigere enn hva andre klinikker opererer med! 

Beautyalle ligger sentralt til på Bygdøy Alle.  For timebestilling eller en uforpliktende samtale kan dere enten ta kontakt på tlf  400 68 792, eller sende en mail til [email protected]

De har også egen hjemmeside som dere kan besøke HER! 

 

Har dere prøvd fruktsyrebehandling før? 

23 kommentarer
  1. Riktig riktig god mandagskveld (eller tirsdagsmorgen, alt ettersom når du ser denne kommentaren) håper resten av denne uka, og alle de neste, blir kjempe fiiiiiin! Du fortjener det beste, skjønne du <3

  2. Må man sette opp en pakke på 7 – 15 behandlinger, eller bestiller man enkelttimer hver gang?
   Hva koster event. pakkepris? Og har de noen garanti for at huden til selv en hardt rammet person blir bra?
   Jeg er drit lei av å bruke penger på både anbefalte, reseptbelagte, kremer, piller, serumer og behandlinger som liksom lover “en problemfri fremtid”.. Alle forbedrer problemet for en liten stund, før huden blir “imun” og problemet er tilbake. De behandlingene jeg har prøvd hos hudklinikker har gjort huden silkemyk og fin der og da, men etter noen dager, klikker huden i stedet totalt pga produktene de har brukt og plutselig er problemet vondt værre.. 🙁

  3. Ja det var ikke værst, hvor lang tid tar det ? og hvor får man tak i det ? jeg bor i sandefjord, så deilig å slippe å dra så langt

  4. Heisann ! Fruktsyre behandling er fantastisk og gir helt amazinge resultater. Er hudterapaut selv og renser huden min hver dag med Priori rens, dette inneholder melkesyre (en annen type syre) men gjør akkurat samme jobben + booster huden extra med fukt 🙂 Anbefaler deg å sjekke ut MD formulations og Priori også 😉 Håper du får flotte resultater 🙂 !

  5. Silje: Derson du kontakter Tina på telefon, eventuelt mail eller facebook, kan hun besvare alle dine spørsmål.

   Ettersom jeg ikke vet hvilke behandlinger du tidligere har erfaring med, kan jeg desverre ikke svare deg på akkurat dette. Men denne behandlingen er supergod, så vil tro du også vil like den!

   Håper du kontakter Tina og at du får besvart alt du lurer på! 🙂 Ha en fin kveld videre! 🙂

  6. Hahaha… Gjett hva jeg hørte på nyhetene på morgenen idag… Det var vist snakk om bloggere og at de som blogger kan være utsatt for og ikke få seg noe jobb i fremtiden hvis sjefen søker deg opp på goggel! Ups!

  7. Realist: ta det med ro, har ikke noe tro på at rannveig kommer til å gidde å jobbe i fremtiden. Heller meget skeptisk. Hun har fått godt sydde puter under armene, trenger ikke sånt vettu, når en kan lage litt drama på bloggen og få litt ekstra cash 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg