Helg!

Ja, da var det helga igjen da! I dag var det som sagt jeg som leverte storebror i barnehagen, og det var så herlig! Da vi kom dit litt over 8 i morgest hadde de på musikk, og Nathaniel begynte med en gang å danse! Han er såå herlig. Måtte være der å danse litt med han, noe som var skikkelig stas. I og med at jeg ikke har mulighet til å hente/levere så ofte for øyeblikket, bruker jeg god tid når jeg først er der. 

Dro innom posten for å hente en pakke fra Makestyle, og på butikken for å handle til helgen på veien hjem. Vi var nemlig så heldig at bestemoren hadde fri fra jobb i dag ( hun jobber selv i barnehage) så derfor lot alt dette seg gjøre.

 

Orker ikke ta noen flere bilder, så dere får nøye dere med bilder fra min Instagram! (følg meg her!

l

Nå ligger Emma og sover lur, etter å ha spist en hel porsjon med pære og eplemos! Hun har blitt så utrolig flink til å spise fast føde nå, vi begynte jo sånn smått ved 4 måneders alder, men er først de siste dagene hun virkelig har begynt å like de forskjellige hjemmelagde frukt/grønnsaksmosene jeg har laget til henne og fryst ned i porsjoner. Er så utrolig kjekt å bare kunne ta opp og gi henne og jeg vet nøyaktig ingrediensene i det, i stedet for å kjøpe på butikken når jeg ikke aner hva som er puttet i de og ikke. Tommel opp for hjemmelaget babymat! 

Snuppa elsker babygymen, og koser seg masse der! 

Og så et selfie bilde i speilet! 

Nå skal jeg hive meg rundt å bake gulrotkake og så starte på middagen til storebror kommer hjem fra barnehagen. Blir laksefilet med godt tilbehør i dag! Er det forresten noen som vet om jeg kan bruke Tine smør i gulrotkaken, som erstatter solskkeolje ? Det glemte jeg nemlig helt av å kjøpe.. får satse på at det går fint!

Ønsker dere alle fantastiske lesere en strålende fredag videre! Og en fin helg 🙂

Blogges

27 kommentarer

Siste innlegg