Golden earplugs

//annonse

 

God kveld alle fantastiske lesere der ute! Nå er begge ungene i seng, så da tenkte jeg det var på tide å oppdatere dere! Med tanke på at jeg som sagt er syk, så har vi ikke gjort annet enn å kose oss inne i dag og sett på Byggmester Bob og BIler, spist fiskepinner til middag og bokstavkjeks til dessert! Er greit det og avogtil! 

Nå tenkte jeg bare å ta livet helt med ro, se på TV og håpe at formen bedrer seg til imorgen! Men først må jeg bare tipse dere lesere om at Handelsportal akkurat nå har salg på disse utrolig søte earplugsene i Gull! De er satt ned fra hele 169 kr, til kun 99 kr! Jeg har disse earplugsene i alle farger, og jeg elsker dem! Freshe farger får humøret opp, i tilegg til at de er veldig funksjonelle med både mic og fjernkontroll.

 

Earplugsene dine kan bli dine her: http://www.handelsportal.no/produkt/iphone-5-c/iphone-5c-annet-tilbehor/gold-oretelefoner-med-mic-og-fjernkontroll

 

I tilegg vil jeg vil jeg bare informere dere om at alle som liker Handelsportal på Facebook, er med i trekningen av MASSEVIS av gavekort på både 100,200 og 300 kr!!

Lik Handelsportal på facebook HER! 


Hva synes dere om disse utrolig søte earplugsene? 

 

13 kommentarer

Siste innlegg