Slækk og sminkefri

Hei kjære leser! Akkurat nå ligger jeg bare i sofaen og venter på Paradise! Kveldens underholdning. Er litt småforkjølet og ikke helt i form,så i dag kjører vi ekte mammastil, sminkeløs, chilleklær og kjedelig amme-bh! Fantastisk deilig må jeg si.

Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre!

Blogges <3

51 kommentarer
  1. Hvertfall det kjedeligste innlegget på en blogg jeg noen gang har lest. For at du skal kunne fortsette med å tjene på blogging er det på tide å komme opp med noe litt mer enn at du venter på paradise

  2. Hvem har interesse av å vite at du har på deg amme-BH? Det er ikke noe tvil om hvem som poser og tror hun er deilig her hvertfall…..blogginnleggene dine begynner å bli dårlige. 🙁

  3. Hva er det med dere rosabloggere og denne trutmunnen?
   Det ser altså helt utrolig fjollete ut.
   Så søt du egentlig kan være når du smiler helt naturlig.

  4. holdt over den blonde delen av håret ditt med hånder og OMFG, du hadde vert så SINNSYKT nydelig med mørkt hår! Håper på litt mer spennede innlegg og snart. fatter at det ikke er så mye som skjer i hverdagen, men kun reklamer/annonser og et par duckface-bilder i ny og ne blir litt for kjedelig 🙂 din blogg så du bestemmer jo selfølgelig, men mister nok et par lesere og med det et par tusenlapper snart! Ha en fin uke videre. (så nå at dette kan bli tatt som negativt, men håper du ikkje gjør det! Digger deg og har likt bloggen din veldig godt frem til for noen måneder siden når det ble så lite interesant!)

  5. No hate, Rannveig – MEN, om du virkelig ønsker å ha det platinablonde håret, er du nødt til å behandle etterveksten oftere. Det ser helt forferdelig og unaturlig ut.
   Hadde jeg vært deg hadde jeg lagt inn en lys ombre i håret. Jeg har ganske mørkt hår, og begynte prosessen med å legge inn masse foliestriper for å få det lysere. Til slutt fikk jeg en veldig fin lys nyanse på håret, men etterveksten kom jo ganske raskt.. det ble så utrolig dyrt å ta etterveksten annenhver måned, så frisøren anbefalte meg å legge en lysebrun tone de første 5 cm av toppen. Nå har jeg ikke farget håret siden starten av desember, og håret blir bare finere og finere 🙂
   Anbefaler deg å dra til frisøren og se om du kan bli fornøyd med noe lignende. Ellers, Mååå du bli flinkere på å ta etterveksten oftere

  6. No hate! Men enig i at innleggene dine begynner å bli veldig kjedelige desverre:-( Synd, for har lest bloggen din siden du startet å blogge og alltid likt den, -inntil nå hvor den begynner å bli som en helt vanlig kjedelig blogg som ikke skiller seg noe ut blandt de 1000 andre rosabloggerene:-/
   La hånda over så man bare så deg med det mørke håret, og det så stygt fint ut:-D Du ser pen ut med lyst hår, men hundre ganger penere med mørkt. Ble faktisk misunnelig på hvor fin du så ut med det mørke håret!! Så tommel opp for at du farger håret mørkt;-)

  7. Dere over her er så jævla tjukke i hodet..
   HVORFOR går dere inn og leser her, om dere ikke er interesserte????
   Skjønner meg ikke på sånne drittunger.
   Stå på Rannveig…liker deg 🙂

  8. Du som er så opptatt av utseendet ditt,og PRØVER så godt du kan å være deilig. Hvorfor farger du ikke bare håret i samme farge som etterveksten? Tror faktisk du kunne ha blitt pen med mørkt hår,om ikke mere representabel. Kanskje du tilogmed blir tatt seriøst once a while.. DET hadde vært noe..

  9. Du er bare så tragisk..eneste grunn til at jeg leser bloggen din er for å få en god latter! Legg ned bloggen, få deg en jobb og fokuser på barna dine.

  10. Værsåsnill og ta etterveksten rannveig! Greit nok at det ikke kommer i 1 rekke, men du vil vel se bra ut? og ha så stor ettervekst er virkelig ikke fint. Selvom man er mamma kan man se bra ut..og hvis du ikke har tid eller penger til å ta etterveksten bør du heller farge håret i en mørkere tone..kanskje lysebrunt med blonde striper eller noe ;)?

  11. Du hadde vært utrolig fin med ombre hår! 🙂
   Og dere andre, det teller ikke som ytringsfrihet når dere hakker på en person. Det er faktisk ulovlig:)

  12. All den til Rannveig skryter på seg at hun kan sitte hele dagen “med hånda i chipsskåla” mens hun tjener penger, er det neppe tiden som ikke strekker til mht å ta ettervekst. Det er jo egentlig ingen som har noe med dette å gjøre, men pent er det ikke. Dessuten er damen flink til å kritisere andre. Hun hadde jo nettopp et eget innlegg om dette. Dessuten så går det vel litt tid til å sette på kunstige vipper osv.

  13. Wow det er den største etterveksten jeg har sett :O
   Du hadde vært såååååå fin og voksen med brunt hår! Da slipper du den fæle etterveksten som du aldri tar 😉

  14. Helt nydelig uten sminke! Håper du vet at du er naturlig pen – i forhold til mange andre! Synes vi skal få se deg sminkefri oftere på bloggen, mye finere!

  15. Du må være den smarteste personen jeg har møtt. eller jeg har jo ikke møtt deg, jeg har bare sett på deg fra avstand med kikkert! 🙂

  16. Til alle såm skriver stygt gå å ta dere en bolle, dere har ikke not med hvordan hun ser ut eller hva hun skriver. Prøv dåkker å blogg. Så skal vi se hvem såm et perfekt…. får det høres ut såm ho må være det.

  17. Hei. Jeg har lest bloggen din lenge nå, og har gledet meg til å klikke meg inn for å følge deg i medgang og motgang. I det siste synes jeg denne bloggen har tapt seg veldig, og lese at du ligger i senga å venter på paradise er ikke akkurat spennende lesing. Hva med å fortelle litt fra dagen din? Har du ikke hatt barna hjemme, noe har dere vel gjort? Du taper lesere for hver dag om det fortsetter slik.

  18. Guuuuu.. Så mye finere du hadde vært med din naturlige hårfarge.
   Og du er jammen pen med midre sminke 🙂

  19. Og per15:34 er heller ikke meg. Men Bottolf ser jo det. 🙂 Skjønner fortsatt ikke greia med å “leke” at man er meg. ; p
   Men, ja… Rannveig er da pen. 😉

  20. Per virker direkte forelsket i Rannveig… Og sophie Elise… Og mange andre ungjenter som blogger. Kan tenke meg det er fint å kunne fløte hemningsløst med jenter bak et anonymt navn.
   Rannveig du burde farget håret mørkt. Få vekk det blonde håret, man blir så blass av å ha helbleket hår. Du gløder mye mer i huden når du har din naturlige farge. Ment som kompliment 🙂

  21. Haha: tullprat. Jeg prøver kun å være hyggelig der 80% av kommentarene er drittslenging. 🙂 …og jeg kommenterer også mye på bloggene til de som sliter med ulike lidelser. Og jeg kommenterer matblogger, for der får jeg gode tips.
   Er alt dette virkelig så galt ?
   Mvh, Per.

  22. Som de andre sier, Rannveig! NO HATE, men du MÅÅ ta etterveksten snart!!!! Herlighet så voldsomt og .. Det hadde irritert meg grønn om jeg måtte ha gått rundt sånn!
   Stå på videre 🙂

  23. Du virker som en jente som er opptatt av utseende.. du bryr deg om klær og sliker å ta deg bra ut. (ikke noe negativt med det altså..) du er naturlig pen, trenger ikke så mye sminke, fin form på brynene, og pen når du ikke gjør deg til på bilder. du har mørke øyne, noe som er veldig fint! siden du er så opptatt av utseende lurer jeg litt på hvorfor du ikke bryr deg om flere cm ettervekst? den er veldig markant, og mindre pen?
   skjønner du sikkert er litt avhengi av å ha blondt hår? men personlig synes jeg ikke denne blondfargen kler deg, fordi den er veldig lys og gulaktig.. er selv frisør, og ville anbefalt deg et par toner mørkere og en kaldere farge..hvis du skal ha det blondt! du er veldig mørk naturlig, og hvis man da skal være blond krever det ganske hyppig farging for å unngå ettervekst? ettervekst er ikke pent! du hadde foresten kledd sånn ordentlig mørk brunt hår veldig godt! tenk hvor godt øynene dine hadde kommet fram da!! skjønner det kan være skummelt å gå fra lyst til mørkt, men du hadde nok kledd det MYE bedre!

  24. Helt enig med de andre at du burde vurdere en ombre på håret 🙂 Vet selv hvor slitsomt det er med ettervekst 🙂

  25. Seriøst du hadde passet sååååå mye bedre å være brunette!!
   Jeg forstår ikke at du ikke skjemmes av den etter veksten din. Den er fæl.
   Men jeg mener det, du passer myye bedre brunt hår 🙂

  26. Må bare spørre? Denne ganske så tydelige etterveksten din. Er du fornøyd med den, eller er det meningen at du skal ha det slik? For det er ikke særlig pent. Ettersom du har en hinnsides ettervekst i headeren din også, har det slått meg at du kanskje synes det er pent.. Eller??

  27. Jeg vil bare si at sminkefri og kjedelig ammebh kler deg 😉 Du er ei pen dame både med og uten sminke 🙂
   Kjempe fin blogg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg