Nå blir jeg TV kjendis!

Ja, du leste riktig, nå blir jeg TV kjendis, igjen!!

 

Høhøhøhø… NEI da. I alle fall ikke enda ( men kommer en del etterhvert, en ting er sikkert, dere vil få se mye av meg på TV fremover!)  Men, husker dere at jeg nevnte for dere for en stund siden at jeg hadde besøk av teamet bak TV2 hjelper deg? Vel, i dag gjorde vi siste del av innspillingen som skulle foregå i Oslo. Liker egentlig ikke å dra til Oslo, da det blir sinnsykt mye styr med å komme seg fram og tilbake med tanke på at vi bor så øde og bra kollektiv transport er noe man bare kan drømme om! Men i dag gjorde vi det så enkelt som det kan få blitt. Taxi til Oslo, og taxi tilbake til døren her hjemme. Veldig deilig, og veldig, veldig lettvint. 

Før vi tok taxi tilbake, måtte jeg også innom et par butikker for å kjøpe Hunterstøvler til Nathaniel, og tilhøende fleecesokker til mine, i tilegg til noen kjempesøte klær til Emma!  Er så fornøyd med mine Hunterstøvler, at jeg tenkte N også måtte ha de. De er jo suuuperfine, og så fin passform!! Nå går vi en våt sesong i møte , så støvler må man ha, spesielt når å hoppe opp og ned i søledammer er favorittaktiviteten!

Knallfine lyseblå Hunterstøvler til Nathaniel, Lillelam dress til Emma, hårband til Emma, og en bukse og tilhørende tunika i superdeilig til sommergarderoben hennes! 

Til ho mor! Nattlysolje i kapsler ( gjør underverker for huden, jeg lover!) og babyrosa fleecesokker til Hunterstøvlene mine. 

Som mor, som sønn! Haha <3

Nå skal jeg avslutte her, legge vekk alt som heter PC, og ha ost og kjeks-kveld og se på favorittprogrammet, Paradise hotel- Vil ønske alle mine lesere en fantastisk kveld videre! Dere ser meg forresten på TV2 hjelper deg torsdag om nøyaktig en uke!

Blogges 

35 kommentarer

Siste innlegg