Jeg skjemmes.

Før jeg skriver dette innlegget, vet jeg at jeg kommer til å få utrolig mye hat og hets min vei! Og jeg hadde aldri skrevet dette om jeg ikke hadde visst at jeg taklet det selv.

 

Dette har jeg sagt og ment i ganske mange år nå! De fleste er vel stolt av sin hjemplass, sant? Vel… jeg direkte  S K J E M M E S  av min hjemplass. Ikke fordi det er en stygg by eller noe(eller, når jeg tenker meg om, så er det faktisk det også) Men grunnen til at jeg aldri har følt et snev av savn av min hjemby, Alta, er fordi mange mennesker som bor der rett og slett er stygge. Gjennomsyret, og tvers gjennom!  Mobbing, hetsing og drittslenging er helt normalt. Det er kult å ta abort, og de fleste fjortisjenter har vært gravide minst 29 ganger. Men ingen av de har barn…   eh.

Jeg har selv vokst opp i miljøet der. Og det var til tider utrolig tøft for da lille meg.  Jeg endte opp på institusjon og trodde jeg var skikkelig tøffing! Men etterhvert som jeg avvennet meg denne “tøffe” innstillingen jeg hadde fra min hjemplass, så avvennet jeg meg banningen i annenhvert ord, jeg fant ut at det ikke var “livet” å være dritungs hver jævla helg, og jeg fant ut at det er bedre å være anstendig! Anstendig, et ord man kan bruke om langt fra alle i min hjemby. 

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg kom meg vekk. Langt vekk. Vekk fra bygdesnakk og tull, vekk fra fjotisjenter som kun søker drama, og vekk fra andre mennesker generelt, hvis eneste ønske er å bringe deg ned i gjørma sammen med dem! Jeg takker virkelig gud (selv om jeg nesten ikke finnes kristen), høyere makter, og det som er. Takk for at jeg fikk flytte en annen plass, og virkelig oppleve hvordan mennesker EGENTLIG skal være mot hverandre. For å dra et eksempel. Her hvor vi bor, som er en bygd, i likhet med Alta ( selv om Alta har bystatus, er det definitivt en bygd) Her hilser alle folk på hverandre, uansett om man kjenner hverandre eller ikke. Gjør du det samme i Alta vil vedkomne kun gi deg en blanding mellom skeivt blikk og “hvem faen tror du du er” blikk,  og snakke stygt om deg i neste sekund. Fantastisk flott oppførsel, sa du? Jadda. Det er sånn moralen er der oppe. Stappet langt oppi rævva. Og det verste av alt, er at de ikke enser at det er feil.

 

Min tøffe ungdomstid, og alt jeg måtte gå gjennom, har gjort meg til en tøff og mentalt sterk jente og mor! Jeg tror virkelig jeg kan takle omtrent alt som kommer min vei, noe jeg også har bevist gjennom denne bloggen. Jeg får hele tiden høre fra nære og fjerne at de aldri hadde taklet å få så mye dritt slengt mot seg selv daglig. Vel, vil dere vite sannheten? Jeg tenker ikke engang over det! Jeg leser det, og går videre til neste kommentar.  Jeg ler når jeg får latterligheter servert rettet mot meg og mine. Jeg gråter ikke. jeg ler! Ikke fordi det er så sykt morsomt, men fordi det er så latterlig oppførsel fra vedkomne, at det blir morsomt! 

Og funny fact? Jeg er sikker på at 90% av drittkommentarene som strømmer inn på denne bloggen, kommer fra nettop min hjemplass. Jeg har turt å stikke meg ut der, og det i ganske stor grad!  Det er derfor ikke særlig mange som har sansen for meg der oppe. Nei, for der skal du helst bare blende inn i mengden. Da blir du akkseptert!

 

Det er nok også mange andre som skulle ønske de kunne leve mitt liv, leve av det du elsker aller mest uten å egentlig bevege deg ut av sofaen engang! Det høres jo nesten ut som en drøm, men det er en realitet for meg, og et fåtall andre jenter her i Norge! En realitet som nok mange av dere drittslengende, dødssjalue fjortisjenter, gjerne skulle ønske var deres. 

Haters gonna hate <3

 

188 kommentarer
  1. Enig med deg!:) Alta er en plass som du må kjenne folk for å kunne få deg jobb. Å har du sagt/ gjort noe uheldig blir det umiddelbart brukt i mot deg når du skal ordne jobb eller skaffe deg venner ..Skulle også gjerne flyttet herifra. Men jeg er dessverre så familie kjær at jeg ikke klarer å dra. Må vel ta til meg motet å flytte. Du er en fornuftig jente:*

  2. Ikke ment som noe negativt, men føler det blir litt feil å kalle deg selv anstendig når du legger ut et naken bilde av deg etterpå. Anstendig er synonymt med blant annet dydighet, og det er vel to motsetninger.
   Men bortsett fra det forstår jeg deg og hele innlegget godt, og kjenner meg igjen i det at alle må blende inn i mengden, for å unngå å bli snakket stygt om. Å være seg selv bør alle tørre!

  3. Helt enig med deg, jeg er oppvokst i kautokeino og nordreisa og jeg skjønner akkurat hva du mener.. Var mye mobbing og hetsing og di fleste kjente hverandre, og så mye bullshit snakk og rykter som er helt idiotiske.. Er så glad mamma flyttet nedover til Akershus når jeg var 12 år. Bodd her i 10 år nå. Er greit å dra på besøk til familie og gamle venner, som står deg nær. Men kunne aldri flytta tilbake ditt. 🙂

  4. Mange sånne drittplasser.. Glad jeg kom meg vekk fra den lille byen jeg bodde i. Så mye rykter og fjås hele tiden. Nei,takke meg til å bo i Oslo.. Her er man mer anonym. Deilig det 🙂 Godt du kom deg vekk og trives der du bor nå 🙂

  5. bare synd at du sjøl har helt feil attitude. hadde du vært mindre frekk og spydig så hadde kanskje nån i alta faktisk likt deg. 🙂 du tenke altfor høyt om deg sjøl, å rakke ned på alle andre. å om æ huske riktig, så starta den facebook diskusjon faktisk fordi DU va spydig å dritfrekk fordi nån kommenterte at du satt det på feil gruppe. å ikke kom å si nokka anna, for måtte faltisk screenshotte det der. å kjære deg, det e ikke av grunn at æ ble “starstruck” at æ screenshotta, det va fordi du e rett og slett e helt på trynet 😉 xoxo

  6. Du kan jo takke deg selv for det miljøet du hang i. Kjente ikke deg, men har opplevd deg på ditt verste sammen med din gamle gjeng. Blir for dumt å grine over Alta som plass, når du selv valgte å henge i det miljøet.
   Det er direkte flaut å lese at du klandrer Alta som plass for at du endte opp på institusjon. Miljøet du vanket i er ikke slik som miljøet var for ungdommer flest, tvert i mot. Jeg skjemtes like mye over deg og dine i deres tid som du nå skjemmes over Alta.

  7. Det e helt greit å faktisk skille sæ ut i alta,det e bare måten og attituden man har som gjør om man blir likt eller ikke.
   Kan ikke huske at du e/va nokka grei mot folk,nu har æ sett den facebook krangelen og du e bra spydig mot “fjortiss” jentan som du kalle. Gå foran som ett eksempel,ikke angrip med engang når folk prøve å hjelpe dæ. Ikke alt dreie sæ om dæ,ikke alle vill dæ vondt!
   Men tydeligvis så e du så paranoid og må tru at alle e imot dæ når du plutselig kommentere så spydig! Tydeligvis like du heller ikke fansen din.

  8. Det e helt greit å faktisk skille sæ ut i alta,det e bare måten og attituden man har som gjør om man blir likt eller ikke.
   Kan ikke huske at du e/va nokka grei mot folk,nu har æ sett den facebook krangelen og du e bra spydig mot “fjortiss” jentan som du kalle. Gå foran som ett eksempel,ikke angrip med engang når folk prøve å hjelpe dæ. Ikke alt dreie sæ om dæ,ikke alle vill dæ vondt!
   Men tydeligvis så e du så paranoid og må tru at alle e imot dæ når du plutselig kommentere så spydig! Tydeligvis like du heller ikke fansen din.

  9. Okei okei, du vet at det blir slengt dritt på alle plassa, det e ”fjortisjente” på alle plassa, du kommer ikke en plass kor du ikke finn de folkan, syns bare det e teit av dæ å gå ut å si at alta e en drit plass, det e veldig mange som flytter til Alta, som syns det e så mye bedre i Alta enn det va på den plassen de bodde på, så ikke si mæ at du har hatt en vanskelig oppvekst, Æ har personlig blitt mobba, banka, slengt dritt etter mæ i 8 år. æ står no enda på beina….
   takk før mæ

  10. For å være en person som ikke bryr seg om hva andre sier å mener om deg, så syns jeg det er litt merkelig at du er nødt til å ta det opp gang på gang.
   Det eneste innleggene dine handler om for tiden er jo hvor ubrukelig alle leserene dine er.
   Hva med å faktisk bare ignorere de som slenger dritt slik du påstår at du gjør, og heller konsentrere deg om de som kommenterer fine og hyggelige ting?
   Tips fra jente 25 år….

  11. E sjøl fra Alta og har også flytta derifra, men ikke fordi æ har hatt det jævlig og synes det e en dritt plass. Æ synes Alta e en fantastisk plass, og plassen har faktisk mange av kvalitetan du sir du sett pris på, på den plassen du bor nu. Det e ikke for lite og ikke for stort, og dermed har du alle fasilitetan til storbylivet samtidig som du og ungan dine kan få et uteområde å boltre dokker på samtidig som det e tryggere enn det e i nån slags storby. Du sir at Alta e en drittplass, men det handle jo egentlig ikke om plassen i det hele tatt. Det handle jo faktisk om dæi og kem du har valgt å bli venna med og tilbringe tida med. Ser at flere har skrevve ovenfor at du hadde kanskje hatt det bedre i Alta hvis du hadde klart å oppføre dæi som den voksne, modne og ansvarsfulle jenta og mora du påstår at du e i hvert eneste innlegg på den her bloggen. Som mor burde du faktisk prøve å leve mer etter et ordtak/sangtekst fra kardemommeby som man bruke å lære ungan sine helt fra dem e små, “Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.” Kanskje du burde prøve det, da trur æ nemlig du kommer langt.

  12. Ikke bry deg om de som mobber og hater for de er bare missunelig ! Du er en sterk person og en flink mamma og stå på videre ned det ! La dem være missunelige ! Du taper ikke noe på det 😉

  13. Har selv volst opp i Alta, og har flyttet der fra i ettertid. Men kjenner meg overhodet igjen i din beskrivelse. Greit nok at Alta er en liten og kjedelig plass, er selv glad for at jeg har flyttet. MEN uansett hvor man bor, så handler det faktisk om HVEM man velger å være venner med, og HVILKET miljø man vanker i. For meg virker du som en person som oppsøker drama og trøbbel. Du får heller skylde på din egen dømmekraft i ungdomsstiden ved valg av venner, enn å ta alle som bor i Alta “under en kam”. Det mest usaklige innlegget jeg har lest på lenge.

  14. Leit at du skjemmes over hjembyen din og over røttene dine. Jeg deler ikke helt din oppfatning av Alta og jeg trives veldig godt her. Masse flotte folk, som både hilser og slår av en prat, MYE flott ungdom som er både snille, kjekke og talentfulle (som vi ser år etter år på åpningssermonien til Borealisfestivalen), det er aktiviteter for liten og stor, flott natur og herlig klima.
   Nå er jeg aktiv i lokalsamfunnet og jobber både med å starte aktiviteter som kan inkludere, jobber med å forebygge mobbing og med å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet. Kanskje vi er litt ulike der? Det går an å bidra istedenfor å slenge, det jeg vil kalle, dritt. Du har din opplevelse av byen, men vi er nok mange som ikke deler den og som synes at Alta er feiende flott.
   Kanskje du en dag vil komme tilbake for å jobbe for å endre det du mener er feil? Da skal jeg ønske deg velkommen hjem 🙂

  15. Misunnelse misunnelse misunnelse. Kan du, Rannveig, gi oss EN god grunn til at alle misunner deg? Bare er spørsmål. For verken jeg eller de jeg vet om som leser bloggen din ville hatt livet ditt for fem øre. Du aner ikke hvor bra liv jeg har, jeg er ferdig utdannet sykepleier til sommeren, jeg skal også gifte meg med han jeg har vært sammen med i 8 år i august og jeg har en jobb ved siden av studiene som jeg bare elsker mer enn noe annet. Jeg tror du er ekstremt misunnelig på ungjentene som har en universitetsgrad/høgskolegrad. Så tviler på at du digger å ha bloggen som jobb. Du sier jo selv at du vil bli jordmor. Men du har kanskje ombestemt deg? Dessverre er det nok du som har problemer siden du alltid klager og rakker ned på andre.

  16. Så trist at du havnet i et dårlig miljø i Alta som ung, men så flott at du trives med det livet du lever i dag.
   Jeg bor selv i Alta og trives fantastisk godt. Det er en fin by med mange muligheter og masse flott, ressurssterk og engasjert ungdom, så det er leit at du gang på gang bruker bloggen din på å rakke ned på en hel by. Jeg har selv tenåringsbarn og omgås derfor ungdommer daglig. Flott, sunn ungdom som er engasjert i idrett og kultur. Jeg synes det er synd at du stempler en hel ungdomsgruppe på den måten du gjør – for innerst inne vet du nok at det på langt nær stemmer.

  17. Du er klar over at akkurat nå bedrev du seriøs nettmobbing? Det som du synes er så stygt, som du stadig kommer tilbake til? Jeg har aldri satt mine ben i nærheten av Alta- men jeg synes det er drøyt av deg å dra alle over en kam! ALLE mennesker i Alta er idioter, tar hundrevis av aborter, er på fylla, osv osv. Du skjønner at det er mobbing, eller? Du skryter hele tiden av hvor fantastisk mor du er, synes du at du er et bra forbilde med et innlegg som dette? Alta folk, jeg ber på vegne av Rannveig om unnskyldning, dere er helt sikkert akkurat like okay, gale, frekke, skjønne, som alle anndre mennesker i alle andre byer i Norge! Hun vet bare ikke bedre, stakkars 🙂

  18. teit av deg å påsta at alle jente syns det e kult å ta abort, og gjør det hele tida. det vet du fint lite om. å neeeeiii, fordeom æ kommer med nåt negativt til deg, betyr det ikke at æ e sjalu på deg! det e det ingen som e, så slutt å innbille dæ det

  19. Det e sånn det e her oppe i nord. Syns det e fint av dæ, at du dele ditt minne om hjemplassen din! 🙂
   Å koffør skal folk klage på det? Alle har forskjellige erfaringer og minner fra deres hjemplass, noen har gode og noen har dårlige.

  20. Hahaha.. Så moro å se at du er så bitter fordi du er alenemamma til to, med liten mulighet for frihet i hverdagen:p du er så patetisk! Gidder ikke komme deg opp av sofaen for å få fiksa etterveksten en gang.

  21. Syns det er litt rart at du sier alle hetser å mobber på småe plasser at du har hatt en tøff ungdosmstid. Hva er vel det her, annet en mobbing å hetsing mot folk som bor der? Du mobber å hetser de som har valgt å ta abort, akkurat som om det sku rt opp til deg å bedømme om det va rett eller galt? Kanskje de ville bli ferdig med utdanning, bli voksne å leve live før de bringer en unge til verden , som dem vet dem ikke e klare å ta vare på før dem e mere voksen? Kan fortsette i all evig tid på å komme med grunner til abort.men trur du å alle kan tenke sjøl. Ikke alle passer å være unge mødre, så hvorfor da bli en, hvis man ikke e klar? Å at du skiller deg vel neppe ut blandt folk som har hatt en tøff ungdomstid , blir feil å skylde på andre for sin egen oppførsel

  22. Du slenger jo ganske mye dritt selv da. Og du trur alle er misunnelig på deg. Hva er det å være misunnelig på? Hvem ønsker en livsstil som deg? Trur det er fler enn meg som er lei av at du skal være så mye bedre enn alle andre! Du slenger jo selv dritt om Alta og de som bor der. Du bør passe deg litt, for snart er du ikke likt noen sted.

  23. Reflektert å godt skrevet ………….akkurat min samme oppfatning av en Altaværing ….arrogant å høg på pæra …men skal fremdeles ikke ta alle under en kam der finnes bra folk og 🙂

  24. LIKER AT DU HAR SKREVET DET HER INNLEGGE FØR X EN DIN SKAL HA SAMVÆR MED DIN SØNN…… og du e jo fra Alta, så da e jo du like grusom som alle oss andre
   tjohei….

  25. Så rett og slett et slikt innlegg komme etter hele den der greia på facebook, kan ærlig innrømme at det muligens ikke var “voksent” av de som skrev der. Men det var iallefall ikke “voksent” av deg som gikk til personangrep på en som bare likte en kommentar. Hvis du skal utføre din utdanning å bli jordmor anbefaler jeg deg å kvitte deg med helle denne bloggen, for oppførselen du har her inne – ja, man kan vell si at det er ikke det helsevesnet leter etter i sine ansatte.
   Det du mener om Alta er nå din mening, jeg gleder meg iallefall til å flytte hjem igjen til min kjære hjemby som jeg elsker så godt. Du brer alle under samme kam, noe som er helt feil. Det er greit at du har de “gjengene” i alta som ikke oppfører seg, både jeg og du har vært i en slik gjeng. Men du kan overhode ikke skylde på Alta for at du havnet på intustisjon, for det gjorde ikke jeg. DET ER DIN EGEN FEIL, ikke Alta, ikke folkene i Alta – bare din. Alta er en utrolig flott by å bo og vokse opp i, det er fine muligheter for jobb(du trenger absolutt ikke kjenne noen), barnehage, skole, fritidsaktiviteter og natur. Folkene der er hyggelige, og det er så utrolig mange som hilser på – alt handler bare om din holdning.
   Du kan godt si at Alta ikke er en bra plass å vokse opp, men kan fortelle deg at mye er endret siden du vokste opp og siden du var “fjortiss ungdom”. Bare fordi din generasjon var store “fjortisser” som drakk hver helg, gjorde ugang og mobbet, så betyr ikke det at dagen ungdom er slik. Er utrolig mange som har høye mål innen sport, de gjør det bra på skolen, henger i gode vennegjenger med flere som har forskjellige interesser, Og de gjør det bra i livet – og kommer til å fortsette å gjøre det bra!
   Så du skal bare være glad du flyttet for min del, men jeg GLEDER meg til å dra tilbake til det herlige samfunnet vi kommer fra 🙂

  26. Har bodd i alta hele livet mitt, elske plassen! Har alltid gjort som æ sjøl ville, har aldri opplevd nå større me mobbing, drittslenging osv. Trives veldig godt her!
   Æ trur d e respekt d e snakk om! Forvente du at du ska få respekt av folk når du tar hele altas befolkning under en kam?? Forvente du at folk ska snakke fint om dæj, eller like dæj etter at du har slengt dritt om dæm på en av norges største blogga? Unnskyld mæj, mn æ har aldri vært gravid, å kjenne ingen som har tatt abort:) å æ kjenne ganske mange hær. Å om man ska være så uheldig å bli gravid, e d væll ingenting galt i å ta abort om man virkeli ikke e klar får d? Du hadde jo tenkt til d når du va gravid me nr 2.
   Trur ikke d e nå galt me folkan i alta, eller plassen. Trur d e dæj d e nå galt me! Kos dæj i oslo, du treng virkeli ikke komme tilbake!

  27. Må spørre… Tror du alle går rundt å er sjalu/misunnelig på deg? Jeg har hvert i samme serie som deg, lenge før du var med. Jeg omtaler ikke meg selv som en tv-kjendis, selvom jeg ofte har blitt sendt i reprise år etter år.
   Når det kommer til sjalusi/ misunnelse: Kunne ikke hvert mindre misunnelig på deg. Har fått boltret meg i like mye “luksus” som deg. De samme tv tilbudene som seg. Men tatt til fornuft å takket nei. Av en helt enkel grunn, har andre verdier enn deg. Istedenfor at jeg takket ja til utvidelse av bloggkomtrakt & flere tvtilbud + programleder stilling.
   Istedenfor satset jeg heller på høyere utdanning (universitet) & karriere. Blogging er en “midlertidig” karriere. Ikke en karriere som vil være en bra løsning på lang sikt. Spart meg opp egenkapital til å kjøpe hus/ leilighet. Være selvstendig, moden, fornuftig og uavhengig av andre. Jeg har mere penger enn jeg trenger. Skjemmer bort barne mitt å de nærmeste, mer en jeg nødvendigvis bør gjøre. Lever det gode liv jeg også, med fancy marketing, luksusreiser, high class restaurant besøk osv… Men alt i alt betyr dette veldig lite. Det er hvor mye verdighet man har, samt hvor mye respekt man får fra omverden.
   Født i Oslo sentrum. Å oppvokst på st.hanshaugen. Det har hvert langt hardere vilkår en Alta. Selv vil jeg tørre å påstå uten at jeg kjenner deg personlig. At min bakgrunn har hvert langt tøffere. Hvis institusjon oppi Alta er det du kategoriseres som tøft. Skal jeg ikke sitte å kritisere dette. Men da skulle jeg med glede fortalt deg hele min bakgrunn. Kanskje du ville følt deg bedre? Å fått en “wakeup call” eller ikke.
   Jeg ser hverken opptil deg, eller ned på deg som enkelt individ. Annet at jeg har tatt helt andre beslutninger for livet. Vi har nok helt sikkert et helt ulikt synn på livet (prestisje & verdighet). Men det er et spørsmål jeg alltid har tenkt å spørre deg om.
   Å hvor mottagelig er du for konstruktiv kritikk?
   Jeg skal ikke sitte her å fortelle deg, hvordan du skal leve live ditt.
   Men vil heller oppfordre deg til å faktisk gå inn i deg selv. Se for deg live ditt om 10 år fremover. Hvor er du da med bloggen? Har du noen realistiske ambisjoner? Har du tenkt over konsekvensene i media vil medføre karrieremessig i ettertid?
   Per dags dato lever du av at mennesker misliker deg. Du lever av media-publisering (kaster deg selv ut som løvekjøtt). Hva skjer den dagen du ikke er interessant for folk lengre? Hva gjør du den dagen media ikke har bruk for deg lengre? En media status varer ikke evig. Dessuten kjenner jeg til flere profilerte media aktører, som bekrefter at det er lite penger å hente inn på lang sikt.
   Om bloggingen din:
   Personlig leser jeg ikke bloggen din. Med trykker en gang iblant når newsfeeden min, blir stammet av blogginnlegg fra deg. På ulike publiseringsgrupper på Facebook.
   Via dette har jeg oppfattet “bloggtaktikken” din. Med juks for å få flere lesere. Hvertfall når overskriften ikke samstemmer innholdet. Pluss mye annet som jeg ikke orker å gå inn på.
   Bloggen din generelt har “fattig” innhold. Lite mye å hente inn, annet at du prøver å overbevise dine lesere om at du ikke bryr deg om drittsleningen. Kjedelig nok i seg selv å lese! Mere innholdsrikt å lese om dine tanker rundt tematikken om blant annet utroskap, parforhold, barneoppdragelse og livserfaring. Kontra en hel masse unyttiginnhold.
   Man trenger ikke nødvendigvis å brette ut hele livshistorien sin. Men heller linke opptil å få dine lesere til å bli engasjert å starte en debatt seg i mellom. Kunsten er ikke å få folk til å diskutere om deg, men å få leserne til å diskutere seg i mellom.
   Det er mange faktorer som spiller inn. Bloggen din er lite produktiv. Meg personlig som “liksom leser”… Er det ikke et gram interessant å se hva du har kjøpt, eller når du gikk på do sist. Jeg er heller ute etter visjonene, verdiene & tankene du har… Å ikke alt “jugle” rundt.
   Hvis du søker etter målgruppen 14+. Så kan du godt beholde det lite innholdsrike. Men ønsker du lesere som utfordrer deg på andre måter enn “hunter støvler”. Ja, da burde du kanskje gjøre litt om på innholdet ditt.
   Er spent om du tørr å gi respons, på noe som er konstruktivt. Samt tilbakemeldingen.

  28. Det eneste du kommer med er å nedtrykke andre mennesker. Du har jo aldri noe som helst positivt å si? Må være slitsomt å ha det på denne måten.
   Skjønte ikke budskapet med dette innlegget heller.. Du hater Alta? Javel.
   Kanskje du skal legge ned denne bloggen å ta noen runder med deg selv. Husk at du har to barn. Du vil vel være et godt forbilde for de? Hvordan skal du lære de forskjell på riktig og galt når du selv oppfører deg som du gjør.
   Slik du holder på tyder bare på at du er veldig usikker på deg selv. Du forsøker å gjemme deg selv bak andres feil. For din egen del burde du avslutte bloggingen å ta deg en time out, for dette opplegget ditt kommer du ingen vei med.
   Hvis du er i en krangel på Facebook med noen Alta jenter, så var det veldig umodent å “svare” de på denne måten.

  29. Jeg selv har hvert i Alta og er sååååå uenig i deg du skriver! Jeg var der en hel uke grunnet jobbing og ja jeg vet en ikke kan få ett helhetsinntrykk av og bare være der en hel uke! Men jeg møtte bare hyggelige folk der oppe og jeg møtte dama jeg er sammen med idag der oppe! Hu er fra alta og vet veldig godt hvem du er! Du trur du er nr 1 og er så utrolig selvopptatt at du glemmer verden rundt deg. Du valgte selv og være i den “gjengen” du vanket med, du valgte selv og være ei bitterfitte og all den hetsinga du holdt på med er vell bare deg selv og takke. Er virkelig rart at du kan skrive det at Alta er ett drittsted, når du selv valgte og ha det sånn som du hadde det! Leirsund er ei bygd, Alta… Njæææ, ikke helt enig der heller! Og dette ordet misunnelse, definer deter du grei. Er sikker på at 90 prosent av dem som skriver her inne ikke er litt misunnelig på deg og ditt liv, for verden er ikke perfekt og det er heller ikke du! Du er såååå langt i fra virkelighetens forståelse at den dagen du skal prøve og nå den, så får du aldri tak i den! Legg ned bloggen du støgga, så tenker jeg at livet ditt for en annen betydening og slutt og hets alta folket og mennesker generelt!

  30. Er selv tilflytta til Alta, måtte det pga familien min flytta hit. Den dag idag – 12 år etterpå har jeg ingen å være sammen med på ettermiddagene/kveldene, har et fåtall jeg prater med og de få jeg har blitt godt kjent med er tilflyttere. Har kun ei venninne som er oppvokst i Alta. Altaværingene er et folkeslag for seg selv som er vanskelig å bli kjent med om man ikke er herifra og ikke henger i sport/musikk/drama (og andre) miljøer. Min erfaring er at selv som en utadvendt fjording er det vanskelig å bli akseptert. Er en grei plass å bo på, men man må selv se hvilket miljø og hvem venner man velger seg, sånn er det uansett hvor man bor 🙂

  31. Fysj det høres ut som en drittplass ja :/ en en grunn til at jeg ikke har beveget meg oppover i Norge ever! El jo var på Lillehammer og først i fjor var jeg en liten tur på en hytte like ved Trondheim men lengre opp er nekt :p skjønner ikke at folk greier leve oppi der med tanke på klima osv hell. Men ville aldri bodd i Oslo heller, bor en time og 45 min unna og det er akkurat passe 🙂

  32. Hmm dette va virkelig et useriøst innlegg.
   Det e sånn på dem fleste plassan i Norge, ja sikkert verden.

  33. Til Ida Winther:
   Hele kommentaren din fremstår seriøst slik at du prøver å fortelle R at du er mye bedre enn henne grunnet dine ” fornuftige valg ”. Rannveig er ung og har hele livet foran seg. Du er Fryktelig dømmende Ida, og det er ikke første gangen jeg ser det for å si det slik. Det er en grunn til at jeg slettet og blokkerte deg fra facebook. Det er greit å ha meninger, men du overdriver VELDIG og etter min mening og oppfatning av deg så fremstår du som en litt kald og bitter dame. Kan være jeg tar feil, men er slik eg føler det.
   Blir for dumt å sammenligne din oppvekst med Rannveig sin, bare fordi du er oppvokst i oslo, og her er det liksom så mye tøffere å vokse opp enn i alta. Må nesten le litt…. man kan ha en tøff oppvekst uansett hvor man bor, det kommer vel for pokker an på hva man opplever, og hva vel DU om hva R har opplevd og ikke?
   Før du ber en annen søt jente som Rannveig om å endre på seg selv, så kan du da SELV prøve å se hvordan DU er. Ikke rakke ned på alle andre. Har fått høre mye rart om deg Ida W, men rykter skal man vel ikke høre på eller hva?
   Kom ned fra den høye hesten din, vær å snill!

  34. Ja, jeg er selv fra Alta, men har flyttet ned til Trondheim. Og vettu, jeg trives så godt der at jeg skal flytte tilbake en dag!
   Jeg skjønner frustrasjonen din, men du må ikke skjære alle over en kam. Dette er DIN versjon, DIN opplevelse, og (dessverre) “ditt” miljø som du har vanket i. Høres ikke ut som du har vært i noe godt miljø – et miljø som er negativt, og som har deretter også påvirket deg negativt. Husk at det faktisk finnes mange gode miljø og snille mennesker der også! Jeg VET at det kan være slik der oppe, men så vet jeg at det OGSÅ er annerledes på den positive siden. Og dem er det mange av! (sistnevnte)
   Jeg har mange gode venner der oppe, både folk som fester mye, folk som (nesten) kun driver med sunn sport, rolige mennesker som tar livet med ro, jobber mye, har en karriere, er omtenksomme, snille og trofaste folk. Men ja. Det finnes de som “bare” driver knark også. Har vært borti de. Men de er det bare å la være å ha kontakt med. Og vettu? Slik er det rundt om i hele landet. Forskjellen er vel bare at det er ekstra mye banning, og litt annen måte å være på (innimellom). Og jeg synes ikke folk er overlegne og skuler stygt på en… Men som jeg også sa isted – de finnes de og, men de finnes også over hele landet.
   Men jeg synes selvfølgelig det er veldig fint for deg at du har “kommet deg vekk” derfra da du ikke har trivdes der, og det er jo det som betyr noe. Men jeg synes ikke du skal rakke ned på “hele” Alta bare fordi du har mistrivdes.
   Lykke til videre i livet! 🙂

  35. Helt enig m dæ. Ranveig! Alta e en forferdelig plass, da æ gikk på barne skolen på Elvebakken, ble æ mobba i alle åran æ gikk der, bodde midt i lestadianer land osv!
   Du e tøff som tør å skrive d her! 😀 STÅ PÅ!

  36. Hærlighet, så morsomt! Høres ut som om du kun har valgt feil venner. Alta er virkelig ikke slik du beskriver, Alta er en flott plass med mange anstendige, ordentlige, og selvfølgelig mange rare mennesker. Opplevelsen til den enkelte kommer ann på hvilke venner du velger deg, og hvordan du oppfører deg. Akkurat som de fleste andre små, og store tettsteder. Den byen du ønsker deg virker som en utopi som ikke finnes. For legger en knapp på at det finnes flere slike mennesker som du beskriver der du bor nå, ingen boområder unnslipper umodne mennesker 😀
   Noen ganger kan det være greit å flytte til andre plasser, hvis du har vansker med å finne deg venner som du liker der du bor. Men for all del, skyld gjerne på at plassen er råtten, istedenfor å innrømme skyld 😉 Alle “anstendige”, eller smarte mennesker skjønner at det kommer av en rekke uheldige livsvalg i begynnelsen av livet.

  37. Æ e også fraflytta Altaværing, syns d e teit av deg å dømme alle! De goe vennan tar man vare på, mens de dårlie overser man.. D går faktisk ant å skape nytt nettverk om man ikke trives i d gamle! Uansett kor du bor hen i verden, kommer man seg ikke unna uansett form for mobbing.. Men ha de nære vennan nært, så e d faktisk ikke så nøye ka andre sir! Ikke vits å gi dæm nån form for oppmerksomhet, da blir dæm lei til slutt ska du se.. Æ skjemmes ikke av å være fra Alta, men kunne ikke tenke meg å bo dær me mine barn!

  38. Haha ho skjemmes! Åsså lægg ho ut et så latterlig bilde av sæ sjøl! Fjortisser her i Alta ser allefall ikke ut som nån hore! Stolt av fjortisser her i byen, møte mange som faktisk strikk gensere, ullsokk, driv idrett, pleie eldre og har jobb!!! Å Ka i faen har du?? Næpskrell!!!!! Du e den største fjortissen som vi har had her! Å dramaet ditt kan du tørke dæ bak i ræva di me!

  39. Du skjemmes? Folk i Alta ser nu like bra ut som ALLE andre i verden! Æ skjemmes over dæ! Du e tobarnsmor!! Du burde selv sjemmes før at du legg ut sånne bilda og skriv sånne ting! Hater gona hate det har du faen mæ rett i!

  40. At det går ann.. Fette fjærn i hode e du jo? Tippe sønn din kommer til å skjemmes over DÆ, haha. Alta e ikke sp forjævli, e kansje ikke beste byen, men fan bedre enn mange andre plassa. Mongodame.

  41. Først og fremst: utrolig dårlig å prate nedlatende om andre når du kaller deg selv for voksen og anstendig?
   For det andre: Du har garantert utrolig mange mindreårige som leser bloggen din, og ser opp til deg, og mange av dem er nok også fra Alta. Hvordan tror du det påvirker dem å sitte å lese at du skriver så mye dritt om deres hjemplass? Jeg synes hvertfall det er utrolig dårlig gjort. Hvordan du hadde det i Alta, gir ingen beskrivelse av byen eller de som bor der ellers. Høres ut som du har hengt med fullstendig feile folk, noe som kan skje alle andre steder også.
   Mener absolutt ingenting frekt, men man er nødt å tenke litt på hva man skriver. Noe kan være greit å holde inni seg, eller omså prate med en venn om det skulle “plage” deg, men å henge det utover nettet blir for trist…

  42. Å slapp av vi ung jenter vil heller være naturlig pen enn å se ut som ei HORA! Lol du ser jo helt jævlig ut!!

  43. Haha…. Denne bloggen ga ingen mening.
   Greit du liker ikke Alta, men ingen andre enn din egen skyld.
   Tøff ungdomstid ingen andre enn din egen skyld.
   Du må lære deg å stå på egne bein.
   Og hvorfor skal så mange være misunnelige på deg ? I mine øyner er ikke det ett drømme liv å hetse folk og havne i konflikter med alt og alle.

  44. Har du noen ganger tenkt at kanskje du er endel av feilen? Har du noen ganger tenkt at hvis alle andre enn deg er et problem, da er det kanskje du selv som skaper det? Jeg bor i Alta, jeg har aldri mobbet, aldri blitt mobbet, jeg har aldri sett eller vært i et dårlig miljø, jeg har aldri tatt abort, jeg har FANTASTISKE venner og jeg har hatt en fin oppvekst. Så, det finnes tydligvis normale folk også? Eller? Og hvis du tror ingen andre småplasser i verden opplever sladring og slik fjortissdrama, så tror jeg du må tillegne deg litt kunnskap 🙂

  45. Du skriver at du er så anstendig og ordentlig, men da er det jo rart at du ligger med willhem samme kveld du møtte han og ble gravid. Du har tydelig lite selvinnsikt, men anstendighet er ikke å ubeskyttet sex med en person man ikke kjenner…

  46. Alta e den aller beste plassen på jord..Kommer vell an på øyet som ser… Så synd at du ser Alta på den måten.. Syns du tabbe deg skikkelig ut nu, du stille deg sjøl i ett så dårlig lys..Syns du klare fint å stelle det i stand for deg sjøl…Syns ikke det e rart om du får blikk etter deg når du uttale deg på en sånn her måte..Hvis du e smart så slette du det i en faderlig fart når du får tenkt deg om;)

  47. At du hang med feile venner, havnet på institusjon og drakk deg drita hver helg er faen ikke Alta sin skyld. Hahhahah dette var bare et fullstendig latterlig og unødvendig innlegg, få opp øynene
   Og hvis du lurer på om jeg kommer ifra Alta fordi jeg ikke er enig med deg, så nei!

  48. Jeg skjønner deg godt! Det fantes helt sikkert andre gjenger du kunne vert med som hadde vert bedre for deg, men det er vanskelig i en liten by. Kommer selv fra en liten by, og hater å bo her selv om det er et vakkert og billig sted å bo på. Folka er 90%falske drittfolk som ikke tørr å stå for meningene sine, og de som har tort det, har flyttet fordi de ikke taklet å bo her lengre. Det sier sitt.

  49. Er bloggen virkelig det du elsker aller mest her i verden? det er litt trist 🙁 men bra innlegg. godt å få ut sånn frustrasjon! 😀

  50. okei, det her ble dessverre for dumt Rannveig. Det eneste du får fram e at du dummet ut dæ sjøl.. Du leve tydeligvis i en anna virkelighet enn oss andre, kor alle tydeligvis forgude deg å har som livsmål å bli akkurat som dæ. Det e ikke sundt og tvile på at det e nån i Norge (spesielt alta) som e noe som helst sjalu på dæ på nån måta. i tilegg vise du bare sjøl kor umoden og “fjortiss” du e med å trekke frem å gå til personangrep på personer. Du burde virkelig skaffe dæ sjøl hjelp for det her kommer garantert til å gå ut over ungan dine. Tenk fremover å på andre isteden for bare på dæ sjøl.

  51. Rannveig så ut som en geit i gamle dager. Så hun måtte klappe på seg både hår og apedop for å føle seg bra. Så dro hun sørover å fikk en åpenbaring om at vilkårene ikke er like i verden.
   Rannveig har nok endret seg fra da hun var liten, men så snart håret detter av og cellene skrumper inn der det er lagt inn “nye kroppsdeler”, ser hun akkorat ut som en fra Alta. Eller en annen, alminnelig jente. Det er beklagelig hvor kynisk du har blitt og at virkeligheten ikke kan orientere deg om at plassen du kommer fra ikke bestemmer hvem du er på langt nært som du selv og valgene dine gjør.

  52. hahah, hadde jeg skrevet et innlegg om hjembyen min ville jeg aldri fått sånn respons :p Unnskyld, men jeg syns det er morsomt at folk skal si hvordan du er som person, fordi du skriver om hvordan DU hadde det og hvordan DU opplevde barndommen. Folk sier jeg bare.. Gurimalla.

  53. Har fulgt denne bloggen din i årevis. Syntes det er så trist all denne drittslengingen som har vært siste tiden.Alle er i mot deg og du syntes det er helt “greit” liksom. Videre pøser du på mere dritt og latterlige innlegg til leserene dine. Kan ikke skjønne at du vil deg selv så vondt. Tenker du ikke på fremtiden din ? Dine barn ? Hadde jeg vært deg hadde jeg vært redd å gå ut døren. Så mange galemennesker det er rundt som haaaater deg så intenst. Legg ned bloggen din å prøv å kom deg på rett kjøl. For dine barns skyld! Dette er bare trist og litt skummelt. Er ikke verdt de få kronene du tjener. Du blir jo rett å slett sett ned på av hele norge. Dette er ikke gøy lenger, du må skjønne at nok er nok

  54. Sjemmes du liksom. Tror du overdriver ganske kraftig fordi du VIL provosere. Begynner du å få for få lesere på bloggen din, slik at inntekta di står i fare?

  55. Du skyt deg sjøl i leggen :p akkurat her e du den største drittslengern, sitt å skriv sånt her.. du synk så lavt :p å kem i faen e sjalu på et liv hjemme i sofaen? du e jo fette skada :p FLAUT for oss i alta at DU e fra alta! Når du feks e på tv representere du desverre alta, DET e flaut..

  56. Ja, ja… du fikk da respons, Rannveig. Hehe. 😉 men det visste du jo. 🙂 noen føler vel at sannheten er plagsom… 😉
   Fin dag videre, Heitmann.
   Mvh, Per.

  57. her tror jeg du burde lære deg å feie for egen dør. Det er faktisk slik at man selv velger de mennesker man vanker med og hva man gjør selv. Du kan virkelig ikke legge skylden på hjemplassen din selv om du aldri så mye vil. Du er voksen – du påstår så i alle fall så da får du jammen ta ansvar for din fortid på lik linje med alle oss andre og ikke let etter andre å klandre. Dette blir bare patetisk og for å toppe heile driten så legger du ut nakenbilde av deg selv – priceless av anstendige deg. Jeg ler så jeg griner – god helg.

  58. Kjære Rannveig-kan du ikke snart skrive et innlegg om grise-Per?!?
   Altså-den eldre pervoherremannen som helt tydelig stalker deg,som har gjort det til sitt mål i livet å være besatt av bloggen din og som ønsker sommerfuglene fjernet rett og slett for å få se deg NAKEN.
   Jeg grøsser langt nede i bena når jeg ser kommentarene hans,og det faktum at du ikke syns det er creepy selv.
   Kjære PER-finn deg noen på din egen alder.. For din egen skyld.

  59. Syns du er kjempevakker! Om andre vil rakke ned, javel, det er deres problem. De har tydeligvis ikke ett eget liv å snakke om, så de må heller gå over på andres… Noe folk her inne ikke forstår er at man trenger av og til slike innlegg for å få ut frustrasjonen, jeg skriver slike selv iblant når jeg føler jeg er litt nede. Føler meg mye bedre etterpå! Bloggen er vel en slags dagbok, og da skal man vel ikke lyve til seg selv og si at alt er perfekt når det ikke er det? Er det ikke ærlighet folk vil lese om? Ikke om den perfekte middagen man åt i forrige uke, eller hvor “fantastisk” alt er når det er langt ifra sannheten… Men selvfølgelig, alt med måte.
   Stå på du<3

  60. Har samme erfaring fra mitt hjemsted. Tror jeg ville fått nesten lik kritikk som du får her. Men ikke alle elsker hjemstedet sitt, det passer ikke alltid for alle:)

  61. Men Tine, da… får litt vondt av deg fordi du ikke fatter humor og ironi. Blunke&gjeipe-smileyer indikerer spøk, humor og vennlig erting. 🙂 Trist at du ikke forstår det. Og du trenger antakelig ikke be bloggeier om hjelp til å kjefte på meg. Det fikser hun glatt sjøl OM det trengs. ; p
   Uff…å måtte forklare seg ihjel for idioter hele tiden. 😉
   Ha en fin dag, Tine. 🙂
   Mvh, Per.

  62. jeg sier som noen andre sa oppi her. hvem faen vil ha et liv hjemme i sofan ? det er bevisst at det er psykisk ustabilt å tilbringe dagene i alle år som hjemmeværende. sinnet og hjernen din får ikke di utfordringene som livet ellers byr på. tror di aller fleste drømmer om utdannelse og gode jobber jeg 😉

  63. Håper du ser bort fra alt det som er blitt sagt stygt om deg om. sett på et lite smil å les min kommentar og ikke tenk så mye. Med en gang du ser noen sier, eller skriver noe stygt om deg, så driter du i å leser kommentarene videre. Bare se på de positive. Smil litt da! Jeg VET du har et fantastisk stort vakkert smil! DU ER FANTASTISK, PEN, SEXY, RÅKUL! Og DU er mitt store forbilde. Jeg vil leve som deg! det første jeg gjør når jeg kommer hjem (Som nå) Så sjekker jeg bloggen din og leser og kommenterer av og til!;) Du er bare helt super! Og, jeg ser du smiler nå!! Du er gla i å øre sånt, det vet jeg. Jeg kjenner deg ikke, men det VET jeg<3 HATERS DRA TIL HELVETTE, OG ALDRI KOM TILBAKE <3 (Dette var kanskje teit sagt av meg, men jeg vil at du skal få opp selvtilliten og bli sterk! Du er jo awsome!)

  64. Ho dumme seg jo ut for å tjene peng(klikk på bloggen = peng i kassa) slik at ho kan kjøpe dyre designersokka til alle ungan hennes. Ble småprovosert av innlegge, men det verste e jo at ho tjene peng på at vi blir provosert, kynisk som ho e.
   Hverdagen hennes blir nok verre når ho ikke lenger e “en annerledes tenåringsjente med barn”. Eller har æ fått rett inntrykk av ho, så kommer ho vel til å få unga i bøtter og spann for å ha en lesbar blogg.

  65. Ha ha,GrisePer-jeg er langt fra noen fjortis så jeg har ingen problem med å forstå verken humor eller ironi.
   Men det faktum at du er en eldre kar og samtidig legger ved småkinky kommentarer, det kommer man ikke bort ifra. Og det er faktisk ikke så rent lite småkvalmt å tenke på..
   Tviler ikke på at du egentlig er en ålreit fyr,men om MIN middelaldrende pappa hadde brukt tiden sin på en til dels lettkledd berteblogg ville jeg blitt mildt sagt RÅflau.
   Tar du NÅ poenget???
   Forresten,du trenger ikke svare. Det sier seg selv..
   PS: Ordet idiot er vel oppbrukt nå fra din side. Finn på et nytt et,om du selv går tom for konstruktive ord og fortsatt føler for å slenge dritt.

  66. du legg jo opp til problema skjøl, Rannveig. Du har aldri gjort nåt spessielt for å bli likt i alta, å at du kommer å kalle oss i alta for fjortissa e det latterligste æ nån ganga har hørt, se på dæ skjøl. Æ bor nu faktisk i alta, å verken æ eller nån av vænnan mine eller bekjente har tatt abort. Skaff dæ nåt å blogge om å ikke bruk den her bloggen på å sitte å syte om kor jævli du har hadd det, for æ trur ikke det e nån som e intressert i å sitte å høre på ditt forferdelige liv.

  67. Du virker bitter. Og med dette innlegget viser du at du er fra stedet, du søker jo drama. Perfekt eksempel på altaværing du.

  68. Hei er vi venner på blogg.no? Bare lurte siden jeg har lyst å bli fast leser på bloggen din, syntes du skrev veldig brae innlegg, kunne du lagt meg til som venn på blogg.no?

  69. er selv fra Alta og æ ser noe av det du skriver… men trur du er litt høy på deg selv på enkelte ting.
   Du er langt i fra ett oppegående menneske og det er ikke bedre andre plasser eller korsen hule du nu skulle befinner deg i.
   Er det rar at mange fra Alta gir deg kommetarer? de fleste i Alta vet hvem du er og det er ikke via bloggen din men gjenom utelivet…

  70. Æ les ikke blogga til vanli åsånn, men æ kjente bare at æ e nødt til å få ut det æ føle om det her etter at æ leste altaposten sin artikkel..
   For det første, koffer mene du at alt me alta e nokka dritt? E masse bra å nokka som e dårlig, etter det æ har fått me mæ, så e du blitt kjent me feil folk her og havna i feil miljø. Det e ikke bare dritt og lidelse her, det fins faktisk folk som e fornufti, og miljøa som ikke dømme dæ for hver feil du gjør åsså, ikke bare det der “fjortissmobbedramamiljøe” som du prøve å få frem at alle i den byen her tilhøre.
   Alt her handle om valgan du tar om kordan person du ska være, hvis du ska leke en kostbar og overlegen drittsekk, så blir du det, hvis du ska være en person me sunn fornuft osv, så blir du det. Æ kjenne flere her som åsså syns at alta e en drittplass, men det e fordi dem har tatt feil valg. Akkurat det ser æ i dæ, du har tatt altfor feil valg, og blir derfor mislikt av flere som bor her, fordi du bare tar alle som faktisk har vett i hode me blandt dem som ikke har det.
   Å en anna ting; ser ikke ut som om den der institusjon hjalp nokka for dæ, fordi det virke nu som om det ikke e anna enn suppa oppi toppen på dæ, men ja æ har nu ikke lest andre innlegg på den her bloggen din enn det her så æ vet nu ikke helt om du kanskje har nokka hjernecella som fortsatt leve der oppi 🙂
   Takk for mæ, håpe du les det her ^^

  71. Alta e laaaangt i fra sånn…. Det e en utrolig fin plass å bo på! Du sir sikkert bare sånn fordi Ingen der likte deg..! Siden du sir at du ikke like plassen eller folkan som bor her, så håpe æ virkelig at du IKKE kommer til bake…..!!!!

  72. Det e vel heller folk fra Alta som skjemmes over at et plastikkhode som deg tydeligvis e derfra! Med den holdninga du åpenbart har til alt og alle så e det ikke rart at du ble mislikt. Du kan ikke drive å rakke ned i øst å vest å sitte på din høye hest uten å få nokka tilbake.
   Kan ikke skylde på en hel by for at du havna på institusjon, du burde kanskje gå litt i deg sjøl å se på kass folk du vanka med. Søppelmiljøa finn du over alt, å det ser ut som du hadde kun deg sjøl å takke. Den her bloggen din vil ikke ta deg langt, du har jo ingen relevant utdanning og tvile på at du e særlig smart, det virke nu ikke sånn av den her kvalme rosabloggen din. Når det lille du har av oversminka utseende e borte, da sitt du ikke igjenn med rare greian. Haha.
   “Get over yourself” e det nokka som hete 🙂

  73. Du skjemmes?
   Æ skjemmes for å være fra samme by som dæ. Det e faen ikke mulig å drite sæ mer ut en du gjør fortida.
   Æ syns det e utrolig at du kan sitte å skrive så mye drit om Alta som på likhet med alle andre plasse i verden e full av forskjellige mennesker som du sikkert ikke liker og folk som ikke hilser på en. Dessverre så merke du det nåkk mye mer sia du ikke e så veldig likt i Alta. Har du egentlig tenkt på at det e oppførselen din som har ført til at ting blir som de e. Det e ingen andre enn dæ sjøl du kan takke for dårlig miljø og institusjon!
   Det e bare du som kan velge vilket miljø du har hengt i og hvilke vænna du har valgt å være med. Beklager mer det hær blir bare usmakelig og for dumt! Æ huske godt kossen du behandla folk, kossen du oppførte dæ og må æ minne dæ på at du selv tok abort i en alder av 17år?
   Våkn opp jente! Slutt å skyld på andre hele tia å se realiteten i at det du har opplevd dær e sjøvforskyldt!
   Dessuten har alta’s største fjortis flytta. Så kanskje du skal ta dæ en titt i speile før du slår en hel by under samme kam.
   Og om den store drømmen e å sitte på ræva som tobarnsmor i en alder av 20 å drive en blogg basert på hat. Så verse god, du har fortjent den! Kan tenke mæ at ingen andre hær har lyst å leve livet ditt!

  74. Du har rett i en ting hvertfall -det er mange Altaværinger som leser/kommenterer bloggen din 🙂 Hahahaha!
   You go girl! “Underholdning” på høyt plan 🙂

  75. Misunnelse :
   – Prate drit om alt å alle.
   – E redd så ho må angripe.
   -Arrogant.
   Neimen Rannverig, du prate om dæ sjøl. Neste gang så kan du bare Google litt opp ka misunnelse e.. For d lærte man på barneskolen.. Eller du satt væll bare bak tastaturet du.

  76. Ja, klart alle er misunnelige på deg! Du ser ut som en russisk gateprostituert, og det er jo det fineste som fins, eller? Helt forjævlig harry!

  77. det er litt gøy at nesten alle her som kommenterer er fra Alta, skriver dritt. stå på rannveig du er sterk, å det er bra du kom deg bort derfra ellers så hadde du blitt som dem. mange tusen klemmer fra oss jentene i oppland <3

  78. Lurer litt på hva du ønsker å oppnå med dette innlegget. Dette er slikt som det aldri kommer noe psitivt ut av. Gjør du det for å få lesere?
   Kan forstå dette med hjemplass, jeg har det på samme måten med min egen hjemplass. Jeg skulle bare ønske at du hadde vært litt mer nyansert. Du har helt sikkert mange gode sider, men de kommer jo aldri fram! Skriv om litt andre ting som ikke provoserer folk så mye.

  79. hun rakker jo ned på alle fra alta, så kansje ikke så rart at folk reagerer. Rannveig, hva med å tenke før du skriver? spørs om det ikke blir mer du skjemmes over når du en gang blir voksen!

  80. La oss se… Hvor mange aborter har DU fått itført Rannveig? Jeg vet ihvertfall om 2 fra din ungdomstid.

  81. Det er helt utrulig at du skylder på Alta som sted for dine negatvie opplevelser. Det virker på meg som om du er et menneske som ikke har kunnet tatt egne valg, og at de situasjonene du var i som ungdom ikke hadde noe med deg å gjøre. Du valgte selv vennene dine og miljøet i Alta som du var i, ingen tvingte deg til dette. Det var grunnet din oppførsel og DINE valg at du havnet på instutisjon. Dette er noe man burde se selv når man kommer opp i din alder. Du har null selvinnsikt. Og kjære Rannveig, det er nokk en fåtall av mennesker over 18 år som er misunnelig på deg. Hvem vil vel ha barn med to forksjellige menn, ikke lappen, ingen jobb og dårlig holdning til sine medmennesker. Det blir også bare for dumt og lite gjennomtenkt å skulle ta ALLE som bor i Alta under samme kam. Hvis du hadde tenkt deg litt om så finnes det flere miljøer i Alta enn det du skriver om her, ungdom som driver med idrett, musikk, ridning osv. Det er altså ikke slik at alle fester, er opprørsk og tar abort 12 ganger i året. Og att på til sier du at du er anstendig og legger ved et bildet av deg så å si naken. Ta en runde med deg selv og reflekter over de tingene du sier i dette innlegget, og hvis du er som nogenlunde oppbegående så vil du skjønne at her har du drita deg ut.

  82. Rannveig er nå ikke mer barnslig en flere av dere som kommenterer. Mange er så jævelig dårlig på å argumentere! Mislikte sterkt å bo i Alta, kom ikke ann på miljøet, mn holdninger på de menneskene jeg møtte. Inse det, nå er ikke Alta folk det mest vennlige folkeslaget.. Mn for all del, alle mener forskjellig!

  83. Finnmark ligger aller innerst i Helvete og Rannveig er langt i fra den eneste som har kommet seg vekk og som er fornøyd med å endelig slippe unna jantelovens kvelende grep og befolkningens malplasserte æreskjærhet. Det er en grunn til at man har en egen folkeaksjon mot fraflytting, og det er ikke bare fordi Finnmark topper alle negative statistikker som f.eks selvmord og har en generell lav demografisk score.

  84. Var ikke akkurat noe bedre selv der på slutten.
   Enn de som ikke slenger drit, er ikke noe morsomt at du kaller oss sånne ting. Du har mange som støtter deg, men du må lære å vende ryggen til og rett og slett ikke bry deg noen ganger ellers vil denne bloggen for evig brenne i spitord.

  85. Hva om rannveig prøver å skape mest mulig reaksjoner slik at folk besøker bloggen, som betyr flere klikk og mer penger for henne? På en annen side virker hun så stokke dum uansett som i det heletatt gidder å nedsette alle de andre i alta som ikke er fjortisser eller er drittsekker.

  86. Der du bor nå er ikke noe bedre selv om de hilser på deg, for naboene snakker shit om deg der 🙂 og det verste er at ungene er til å med på å snakke shit xD

  87. Ja, ja Rannveig, dette var ikke bra. Du vet at det var mange som prøvde å få deg ut av det miljøet du oppsøkte. Hva skjedde med dem? Jo, du er forferdelig sint på mesteparten, spesielt faren din og onklene dine som kjørte Alta rundt og leita etter deg. Synd at du ikke tenker mer på hva DU har gjort og hva andre har prøvd å gjøre for deg. Når det er sagt, så håper jeg at du får et fint liv der du er, men husk; du har en familie i Alta, kan du med hånda på hjertet si at de ikke har prøvd å ta vare på deg og prøvd å få deg på rett kjøl? Nå skjønner nok de fleste som leser dette at jeg kjenner deg og vet forhistorien din. Og DU vet at det du sier om Alta er veldig farget av det miljøet du var så uheldig å bli en del av. Jeg har også vokst opp i Alta og har mine aller beste venner der, venner for livet, selv om jeg ikke bor der lenger. Jeg har aldri opplevd det Alta du beskriver. Og fortsatt Rannveig, kjepphesten til tanta di; nettopp skrives med to p-er. Ta det til deg, du vil jo gjerne være god i rettskriving. Mulig du blir kjempesur på meg nå, men det får så være. Lykke til videre i livet ditt

  88. Godt du kom deg vekk… Kort sagt første skoledag 6 år gammel 8 elever står i ring og hvisker eneste som ikke fikk være med var jeg. Prøvde få meg venner ente opp med å bli kledd nesten naken og rispet med stikksag i pannen. Slike ting gjør noe med et lite barn, forplantet seg langt inn i det voksne liv. Ingen voksne gjorde noe med utestengingen / mobbing. Hugse buss sjåføren kallet meg gaupa og drøy var ikke positivt ment. Ikke alltid en kan selv velge sine venner…….

  89. Hvorfor tror du alle er misunnelig på deg og ditt? Hva er det du har som i følge deg ingen andre har?
   Hadde jeg framstått slik som du gjør håper jeg at min familie og mine venner hadde ristet meg, for du virker som en som er langt under gjennomsnittet smart… At du kommer til å oppnå en utdannelse har jeg liten tro på!
   Nei jeg er ikke sjalu på deg, jeg syns du virker svært umoden! Det er synd i deg, helt enkelt.

  90. det er sykt å være så høy på seg selv. det er enkelt å legge skylden på andre! det kan ikke være noe feil med ALLE i Alta vetu… da er det noe feil med deg. mulig samefolket er noe spesielt, men du kan ikke mene for alvor at du var den eneste normale der? en dag rannveig så vil du nok bli satt på plass. og det håper jeg blir rimelig snart. det er motbydelig med folk som er så høy på seg selv. stakkars familien din, de har nok hatt MYE å stri med. skam deg! Hilsen Oslojente.

  91. forresten så kan du heller ikke mene at Alta har skylden for at du har vært en umulig unge som det ikke gikk an å temme. det er slik DU er som PERSON! jekk deg ned først som sist altså. bare noen tips!

  92. Så utrolig barnslig innlegg av deg. Og til dere alle som sier at det kun er altaværinger som kommenterer, ta dere en bolle! Jeg er langt i fra Alta og har vært der flere ganger for familie besøk. Jeg kjenner meg IKKE igjen i den driten so R skriver. Mer ærlige og koselige mennesker har jeg faktisk aldri møtt! Det handler om hvordan man fremstiller seg selv og sine verdier. Slemme og dritt mennesker finnes overalt i verden og ikke kun i Alta som denne jenta her påstår i dette innlegget. Det er fullt mulig at hun opplevde stedet som “dritt” men det betyr ikke at alle mennesker i Alta er det. Ut i fra hvordan du provoserer her tørr jeg nesten ikke å forestille meg, hvilket type oppførsel du hadde i Alta. Kanskje det ikke er rart at du da ble satt i bås? Vær snill og tenk deg om med det hodet du har fått utdelt før du drar en hel by under samme kam om hvor dritt menneskene er. Se på deg selv og hva du har gjort.. Nei, jeg er ikke sjalu på deg. Kjære deg, ha beina ned på jorden. Ikke alle vil være som DEG!

  93. Skjønner faen ikke hvor b a r n e v e r n e t er!!!? Og hva med fedrene? Lar de deg være i nærheten av barna??

  94. Enig med flere her, det er virkelig synd i barna dine. All den dritten de kommer til å få. Hvordan klarer du å leve med deg selv? Det er mulig du gir mye kjærlighet og alt det nødvendige, men hva hjelper det når du allerede har drept deres sjangse for et normalt liv? Det er direkte vondt å tenke på hvordan de kommer til å reagere på ALT du har skrevet på denne syke bloggen. Hvor mye du hater faren til N, nakenbilder av både deg selv og barna, utallige usmakelige innlegg generelt.
   Gjør barna dine en stor tjeneste. SLETT ALT.

  95. huff dette var ikek brarannveig.. synes oppriktig synd på deg? kanskje du kan spørre fastlegen om å få henvising til noen å snakke med? kan jo være det kan gagne deg på sikt. det er veldig skadelig for småtasser å vokse opp med en person uten empati og selvinnsikt, eller som ikke forstår sitt eget beste. det kanfort gi problemer med nære realsjoner og tilknytningsforstyrrelser. tror du bør ta det innover at 99 prosent leser bloggen din bare for å se hvor mye det er mulig å drite seg ut, og lese hva folk skrver til deg. dette var en ny høydare i driti ut? funker for deg rent økonomisk? men gud bedre. tenk deg om. du lever av å fremstå som en forskrudd person som slenger dritt til alt og alle og leker diva og kjendis?

  96. dette Alta-styret ditt har jeg ikke noe interesse av, syns bare det er jævla respektløst av deg! anyways, det som irriterer meg her, det er at du tror at leserene dine er sjalu på deg. Største BULLSHITTE jeg noen gang har hørt i hele mitt liv. Hvem i alle dager vil han to barn før de har fylt 25 år? Hadde jeg vært deg, ville jeg vært direkte trist. Ingen utdanning, ingen opplevelser, og det kommer du heller ikke til å få! Du er stuck som familiemor, og jeg kan med hånda på hjerte si jeg er direkte GLAD for at jeg ikke har to barn, og at jeg har mulighet til å oppleve verden og ta vare på meg selv i et par år til. Jøsse namn altså

  97. Må du kutte ut å bæse sånn. Syns virkelig synd i ungene dine som må vokse opp med disse holdningene dine, dette er jo helt på jordet.
   Jeg kommenterer sjeldent på slikt, men rister på hodet…men nå syns jeg det ble voldsomt.
   Tenk deg om, for slikt er ikke bra gjort.

  98. Alle i Alta vet jo at det e faren din Jan Didrik som har ødelagt deg.
   Så syns synd i deg som har så vonde minner.

  99. At ho har vært i et dårlig miljø og hatt en dårlig oppvekst i Alta forteller ingenting om hvordan ho er som mor… Fleire nettmobbere her som i tilfelle og burde meldes til bv

  100. det ekke plassen det e nokka galt me, det e jo kem du har valgt å være med. du påstår at at du vet såå mye om byen, men du har bare hengt me feil gjeng, og det kommer veldig godt frem her 🙂

  101. HVORFOR GIDDER VI Å KOMMENTERE EGENTLIG? Rannveig har et enormt ego så hun tar ikke til seg NOE av dette. Hun sitter og ler seg skakk sammen med den ugly “kjæresten” sin. Motbydelig!

  102. Hvis du hadde bodd i alta nu, så hadde du sett at dæm fjortiss jentan som en gang var, e nu borte. E eneste 99’er kullet som er litt sånn bitches. Men det er bare noen få. Å nå er dt så mange som tørr å stå fram at de er bifil/homofil, og hvet du hva? INGEN av de blir mobbet 🙂 så få tak i litt nyere fakta når du skal skrive kjære deg! 🙂

  103. Sissel H. T: ENDELIG er det noen fra familien som reagerer offentlig. Det er pokker meg helt utrolig at familien lar henne holde på slik. For det hun gjør, er faktisk farlig. Verden består av vanvittig mange gærninger som trenger langt mindre påskudd enn all provoseringen hennes før de klikker. Og hvem er de mest sårbare i denne situasjonen? Jo, barna hennes. Nei, nå er det faktisk på tide at noen tar affære og b.ver. i S k e d s m o skal få en aldri så liten melding. For det er rett og slett uansvarlig å holde på slik som dette når man har to små man bør beskytte så godt man kan.

  104. Nei nå får dere pokkern meg roe ned maset folkens!
   Har dere ikke noe mere vettugt å gjøre enn å grave her inne, ja så gå ut da,
   og grav i sanda i stedet for!
   Skal gi deg et tips Rannveig.
   Steng kommentarfeltet ditt du.
   Det er så mage DRITTUNGER ute og vandrer inne her, at det er ikke verdt å
   ta seg bryet med å lese all driten dem lirer ut av seg en gang.
   Flott jente du, stå på..alle småhøl er mer eller mindre dritthøl.
   Mange har en vanskelig oppvekst, noen liker seg bare ikke på hjemstedet, og noen elsker det.
   SÅ, når det er sagt, synes jeg folk kan stikke fingern sin tilbake i ræva, og fortsette med noe annet!!
   Rannveig! <3

  105. Syns det er dårlig gjort å heng ut HELE Alta fordi du har hatt en dårlig opplevelse. Syns Alta er en fin plass og er stolt over å være herifra. Kjenner deg ikke, men har hørt mange episoder om deg, og helt ærlig så har Alta vært dritt mot deg fordi du har hatt en dårlig holdning. Selvfølgelig tror jeg ikke at det bare har gått enveis med drittsnakk osv. du har sikkert fått unødvendig dritt, men å snakke sånn om plassen gir deg hvertfall ingen respekt.
   Ordet anstendig går under flere definisjoner, men å legge naken bildet av seg selv er ikke anstendig, eller skal jeg si “kledelig”? Men det kunne jeg ikke brydd meg mindre om, for du tar dine valg uavhening med påvirking på meg, og jeg er glad for at du står opp for deg selv, men pass på hvordan du gjør det. Nå begynner jeg å bli usakelig.. Stopp..
   Jeg skriver dette fordi jeg står opp for en urett du gjør mot andre som bor i Alta, som meg, min familie og MINE venner, sånn jeg ser det kategoriserer du alle under “drittsekker”. Jeg smiler til folk på gaten og de gjengjelder det med et hyggelig blikk, til tider sier jeg hei, og jeg får hei i retur. Selvfølgelig er det surpomper og grinebitere her, men det vil ikke si at alle er slik, men det her beviser nok en gang; dårlig holdning.
   Stå på og gjør det du ønsker, men slutt med sånn unødvendig tull. Du er mor og forbilde til to vakre barn og du bør tenke om to ganger før du publiserer. Barna dine blir et resultat av deg, god helg 🙂

  106. Du skal ha skryt for å være så ” smart” ved å poste et slikt innlegg. Men det er den eneste skryten du får fra disse kanter, jeg håper virkelig ikke at du mener alt du sier. Jeg håper at du skriver dette for å få flest mulige klikk på bloggen din. Det er jo slik du tjener penger og bidrar til at du kan fortsette å ligge på sofaen og gjøre det du elsker…
   Å drive med noe du elsker og brenner for er viktig for alle og enhver, og jeg skal faktisk være en bedreviter å spørre deg om du virkelig ser deg selv i sofaen i en alder av 40 og fortsatt gjør det samme.?
   Alt man gjør ( og skriver) får konsenkvenser. Du har klart å skape blest rundt deg selv, all PR er god PR ikke sant? Jo, til å begynne med, men hva skjer når ingen bryr seg lenger? For det er det som kommer til å skje. Ingen er så spesielle at de er uerstattelige i arbeidslivet. For det er jo dette som er jobben din.
   Jeg kjenner deg ikke , har aldri sett deg på tv, har heller aldri hørt om deg. Men jeg håper og tror at alle har behov for venner og familie rundt seg, men det virker som du brenner litt broer her. Vi bærer alle frustrasjon og sinne til tider, men de færreste av oss sværter en hel by basert på egne dårlige erfaringer da var man tenåring. Alle har dårlige erfaringer fra tenårene, på den ene måten eller den andre. Det er fortsatt ingen god unnskyldning for å komme med ett innlegg som dette. Det er rett og slett ondskapsfullt og sårende for mange som følger bloggen din. Er sikker på at det var mange Altaværinger som så opp til deg, men som nå sitter med helt andre følelser etter et slikt hatskt innlegg. Jeg begriper ikke hva du får ut av det – du er et forbilde for mange mindreårige. Å være nedverdigene, bedrivitene og fæl mot andre mennesker, er det slike verdier du ønsker å formidle disse? Tenk om dine barn en gang skulle lese bloggen din? Hadde du da kunne stått med rak rygg og sagt: JA, ALLE ALTAVÆRINGER ER SLIK JEG SIER DE ER? Hadde det ikke vært bedre om de kunne fått laget opp sine egne erfaringer? Alle handlinger får dessverre konsekvenser, og jeg vil være så vågal å påstå at dette kommer ikke til å være ett hyggelig minne å se tilbake på når du en gang vokser opp og blir en ordentlig dame.

  107. Æ syntes alta e værdens beste by. Men du skal nu bare si ka du vill . Men har ikke du familie her oppe æ trur æ går i samme klasse som søskenbarnet ditt.

  108. Skulle skrevet så mye akkurat nå om hvordan menneske du fremstår som..
   Men heldigvis har æ lært at det ikke er pent å plage tilbakestående mennesker. Det finnes hjelp, selv for deg Rannveig..

  109. Jeg tror ikke dette vil få deg mer likt av folk fra Alta hvertfall 😉 Kjenner du alle fra Alta? Nei. Skjønner ikke hvordan du kan dra alle under samme kam da. Det blir som å si at alle negere er kriminelle. Det blir jo helt feil! Du er syk i hodet. Dette innlegget vil du garantert angre på en dag.

  110. Trur det her kommentarfeltet burde legges ut en plass slik at folk har noe å lese til kaffen 🙂
   Creds til alle som tør å stå fram med meninga si MED NAVN. Sånn skal det være, uansett kor du kommer fra eller ka du mene…

  111. De fleste som kommentere her og er ifra Alta er jo enig, er ett fåtall som trives. rein dritplass spørr du meg

  112. Synd å klandre byen du e ifra, når du faktisk ikke har nåen andre en dæ skjøl å takke. Syns å du e direkte usaklig i det du skriv. trur det e kun et PR stunt Får å få flere læsera.. synd å skam!

  113. Hei hore. Vi har aldri vært stolt over å ha deg i Alta, så du trenger ikke late som at vi hær i “byen” er helt hjerteløse.. Bare fordi vi ikke ble lei oss da du stakk får å bli multifjortiss og stuffe muggende dine større enn leppene dine. Egentlig så tror ikke vi at din opprinnelige hjemplass er Alta eller Vadsø, fordi du kommer fra helvete! Så reis dit du kommer fra..

  114. Altså å si at fjortisjenter er 29 ganger gravid å tar abort er vell litt å drøye med… å drittslengingen Får du ikke bare helt utenvidre du får det når du skriver slike innlegg som dette

  115. Problemet er ikke hjemplassen din. Alle steder har slike miljø, og om man oppsøker dem havner man der uansett. Uansett hvor du bor kan du ta avstand fra hva du vil, ferdig med det. Innlegget ditt er irrelevant og veldig lite gjennomtenkt. Du har IKKE min støtte.

  116. Tragisk. Du er rett og slett tragisk. Silikonet, bleikemidlene og mangel på anstendighet ser ut til å kapret og styrtet hver hjernecelle med sunn fornuft hos deg. Jeg syns nesten synd i deg for at du er som du er og gjør som du gjør, men bare nesten. Håper du får hjelp for problemene dine snart 🙂

  117. Har et generelt inntrykk av at jenter i nordnorge er blodharry. Se på tcmn for eksempel. At jenter ser opp til henne og tenker at hun er nydelig er for meg helt vanvittig. Hvem har en tatovering av en pistol som skyter ned mot musa, og hvem synes det er stilig liksom?
   Selvfølgelig vil jeg ikke dra alle under én og samme kam. Har også møtt på søte jenter fra nord 🙂 men var ute i Tromsø mens jeg var i militæret en gang, og jeg har aldri sett så mange jenter av det samme tøseslaget på én og samme plass andre steder i landet.

  118. Hvist Altaværingene skjemmes fordi du er fra Alta, så må dem ha store problemer med seg selv, og ser noen skriver VI skjemmes, tror neppe dem har dekning for ordet VI.

  119. Du vet det finnes diagonose for slike som deg???? Nei, bli voksen, jente, og oppdra barnet ditt til et bedre menneske enn du er selv! Føy føy!!!

  120. Kommer sjøl fra Alta, og det her innlegget va unødvendig, men alle som sir masse drit bevise ho jo bare litt rett da? Kan vi ikke heller bare la ho mene ka ho vil, også kan vi bare holde kjeft litt uten å gjøre så stor oppstyr over det. Vi i Alta vet jo ho har feil, men ho kan nu bare leve videre i trua om at ho e veldig smart og reflektert som skreiv det her innlegget. Vi vet jo sjøl ka som e rett og galt, og kem som e smart her og kem som ikke e det 🙂 Hvis ho syns Alta e en drittby, ka så? Æ bryr meg fint lite om hennes meninga om Alta og folkan her. Så lenge æ trives så betyr det ingenting for meg ka en rosablogger mene og syns.

  121. Æ kommer fra Alta, å ja skal ikke si at æ ikke har tænkt på å flytte nån gang, men det har aldri vært pga folkan eller plassen. Æ har et fint liv, aldri prøvd stoff, går skole å jobbe. Har hadd “sunne” hobbya helt sia æ va lita. Æ har aldri tatt abort og så vidt æ vet så har ikke vænnan mine heller det. At folk e fjortis å narkomana kommer du ikke fra uansett kor du bor. Sånn e det. Deal with it. Alta e kjæmpe bra, motorsportmilijø, idrett, natur o.s.v du må jo tydlivis ha levd i en bobla når du bodde hær. 20år av mitt 23 årige liv har æ bodd i alta å har enda ikke sedd på det på den måten 🙂 å en ting til, æ huske du hetsa farn din på bloggen her for en stund tilbake for han va voldelih eller ka det nu va. Koffer har du etternavnet hannes på bloggrn da ? Æ håpe du fjærne heitmann navne så du ikke lægg så mye skam over det ! 🙂

  122. Jeg har flyttet til Alta og elsker denne plassen, bra folk og masse gode venner har jeg fått, både altaværinger og ikke, skjønner ikke hva som skal være så forferdelig her, mye bra ungdom som driver med idrett og perfekt og drive friluftsliv! kunne nesten ikke tenkt meg å bodd noen annen plass.. kommer og er oppvokst i Oslo, kunne ALDRI flytta tilbake til dit! =)
   GO ALTA 😀

  123. synd du ikke kan ha samme følelser som mæ når æ kommer til hjemplassen min. æ e så stolt, og glad og føler mæ så trygg og “på plass”. og ja – æ e fra finnmark 🙂 synd du ikke kan ha samme følelser om hjemplassen, men kanskje det har litt med dæ å gjøre, ikke bare plassen?

  124. Jeg føler det samme som deg. Jeg avskyr hjembygden min (kommer fra et “turiststed” på vestalndet. Det er utrolig mye jantelov, baksnakking og nabokrangler. Jeg gruer meg som en hund hver gang jeg er nødt til å reise dit.

  125. Æ må bare si, alle har vel rett til å si sin mening om sone opplevelser! Rannveig mene en ting, han Sivert mene en ting. Forskjellige opplevelser, og det ene e ikke mer rett enn det andre

  126. Rannveig har i og for seg litt smålig rett!
   Selv utflytta fra Alta, og føler ikke for å flytte hjem ennå.
   Å det er fordi det faktisk ER mobbing i Alta, å det sitter stuck ennå!
   Hva var det jeg gjorde som var så galt? Jeg hadde jo de rette klærne, hadde mange venner, men igjen – bare fordi man ikke følger prototypen til en Altaværing, så må man få gjennomgå? Selv når man er hjemme i Alta den dag i dag, å er ute på byen i en voksen alder, så får man fortsatt ting slengt etter seg….?
   Ja, jeg savner ofte hjem til familie, de gode vennene, naturen!
   Men tror jeg aldri vil la mine barn få vokse opp der!

  127. Du snakker jo mye drit selv. Du hadde jo nettopp et innlegg der du skrev BARE drit om Alta og nesten alle som bor der. Du burde tenke deg litt om før du publiserer noe. Noe kunne du kanskje bare holdt for deg selv.

  128. altså nu når du står sånn opp for deg selv og tørr og snakke for deg selv må du tenke når ungene dine les/høre om det her, trur du dem blir stolt ??
   for æ vet ikke helt med andre men æ ville vært flau og rett og slett skuffet over min mor vist jeg fikk vite at hun hadde skrevet det.
   Du skriv ting uten å tenke, spør du meg så e du verre enn alle drama Queens du skriv om.
   det her hva som å be om å få oppmerksomhet.
   å slutt med naken bilda du e mor for helvete tenk nu litt.
   hilsen 14 år gammel gutt.

  129. Endelig noen som sa det! Jeg kommer fra en plass med ca. 10 000 innbyggere, og opplever det samme som deg. Det er vel kanskje noe med det å bo på en liten plass? De eneste to forskjellene er at mitt hjemsted er helt i bunnen av Norge og at så å si alle jenter under 20 enten er mamma eller er gravide!
   Kjære Rannveig. For akkuratt dette innlegget så må jeg si at jeg virkelig ser opp til deg, grunnet at noen endelig kan si at dem ikke liker hjemstedet sitt pga det er lite og fordi folka er slik som de er. Takk 🙂

  130. Wow. For et usaklig og barnslig innlegg. Haha, hadde vært gøy å være fra Alta nå tenker jeg! De må sitte hjemme å le seg ihjel..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg