God morgen Norge!

I skrivende stund sitter jeg å inntar dagens frokost. Har nettop lagt snuppa for den første luren sin, storebror har akkurat reist i barnehagen med bestemoren sin, og nå skal jeg bare rydde litt opp her etter morgenens matpakkelaging og lekekaos, før jeg får besøk i 10 tiden.

Dagens frokost, Noka shake! Ha en fin dag videre flotte lesere 

25 kommentarer
  1. Er det mammaen til faren hans eller mammaen til W? Bra du får hjelp hvertfall! Ønsker deg en fin dag! 🙂

  2. Hvorfor drikker du NOKA til frokost ?
   Du har jo poengtert i flere innlegg at du kan spise akkurat det du vil uten at du legger på deg…. Blir litt i teiteste laget å si en ting og gjøre noe helt annet….

  3. ÅÅ jøss og i all verdens rike og laaaaand da… du der 11:20: !!? Hva søren er ditt problem Marlene? LOL.. hun kan drikke nokashake til frokost om hun har lyst på det. Må ikke spise kebab til frokost baare fordi hu ikke legger på seg ( men hu kommer til å legge på seg om hun spiser usunt hele tiden, den høye forbrenningen varer ikke evig ). IKKE POENGTER SLIKT TULL MARLENE! Herregud din kverulerende heks!

  4. Det var et spørsmål ! Men godt du kan svare for henne…..
   Du er vel ernæringsfysiolog og har god greie på kosthold. Takk for oppklaring og gode ord fra deg også !

  5. Hei Rannveig, forstår det sånn at du kunne tenke deg å jobbe som glamourmodell. Det stilles kanskje litt andre krav der enn for andre modeller, men jeg tenkte likevel jeg skulle tipse deg om skuldrene dine. Både i headeren og på profilbildet ditt trekker du opp skuldrene. Det ser litt anspent ut og får deg dessuten til å se kortere ut. Senk skuldrene og strekk ut halsen, så blir du lengre!

  6. Marlene er av typen som kjefter og sleiker om hverandre hele tiden. Gjort det så mye rundt om at hu har mista tråden. Sleika her og slang dritt om Rannveig andre steder. Og nå kjefter hu her. Falsk? Ustabil?

  7. Kjære Rannveig.
   Vil bare si meg enig med de som sier det er fint du får litt hjelp. 🙂
   …Og bildet ditt er vakkert, men ser smerten i ansiktet ditt… i bildet! :'( Og jeg blir selvfølgelig hengt nå. Men…
   Varm trøsteklem og kyss på kinnet. Ønsker deg en fin dag, og enn enda bedre uke. 🙂
   Mvh, Per.

  8. Hei perfekte deg!
   Vi e 4 jente som digge deg!!<3 Vi har følgt bloggen din siden du starta, å vi bare elske den! Vi syns veldig synd på deg, skjønne ikke kordan du takle alt det du går igjennom. Du e våres store forbilde og vi vil ikke at nåt skal skje med deg og ungan dine.
   Vi e sjøl fra Alta, og vi e helt enig med deg - det e en dritt plass. Du e heldig som kom deg bort.
   Håpe du tar deg tid til å lese den her og svare oss, hadde betydd enormt mye! Vi kommer alltid til å være gla i deg, husk det!!

  9. Masse lykke til fremover! Skjønner at det blir mye for deg fremover men utrolig bra at du tar det så bra som du gjør 🙂 Har selv en datter på 1 år (om en uke) og nå er pappaen i en jobb som tilsvarer laaange arbeidsdager 7 dager i uken. Jeg må derfor kjøre og hente til dagmamma hver dag, jobbe fult + underholde de timene før hun skal legge seg og fulle alene helger. Kan ikke engang tenke meg hvor mye mer det er å gjøre hjemme hos deg da med to stykker! Så all respekt til deg 🙂 Husk å ta deg litt fri når mammaen din kommer på besøk da, det trenger du 🙂

  10. Ser poenget ditt Marlene, men ikke finn på å nevne sånne ting.
   Syns ikke du var så ufin som enkelte skal ha det til.

  11. Høres herlig ut :). Har hatt en fantastisk fin morgen vi også 🙂 men her er dagens lur senere enn e sin da 🙂 så koslig at N blir fulgt av bestemor i barnehagen 🙂

  12. 20:33. Vil tru N har fått et bestemor forhold til mor til W….. Så det er vel ikke så veldig rart…

  13. Er det ingen som har fått med seg at det er moren til R som er der på besøk? Det er hun som er bestemoren som R skriver om.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg