Herlig sommervær!

Hei kjære lesere!

 

Hadde egentlig tenkt å legge ut litt bilder fra 17maifeiringen vår i går, men sovnet rett av da jeg skulle legge snuppa, og sov helt til Nathaniel våknet i morgest. Var i grunn litt deilig å sove så lenge, da! Så tenkte å lage et lite innlegg med bilder fra gårsdagen litt senere i kveld. I tilegg kommer det imorgen et før/etter innlegg med bilder av leppene mine før/etter injisering med Teosyal. Kan hvertfall si så mye som at jeg er SUPERfornøyd! 

I dag er det jo knallvær og varmt, så vi har vært en tur på Sørum fritidsgård. Er så utrolig fint der med masse forskjellige dyr. Nathaniel rett og slett elsker det. Han er utrolig glad i dyr! Tenkte etterhvert å få oss en liten pusikatt. Jeg er jo veldig glad i dyr selv.

 

Nå ligger begge ungene å sover luren sin, og etterpå skal vi faktisk en tur på Tivoli her i Lillestrøm. Også blir det vel grillings til middag tenker jeg! Skal avslutte her, ønsker dere alle en super dag videre!

Smask blogges 

41 kommentarer
  1. Herregud, blir nesten kvalm av å se på deg! Sykt store lepper du skulle ha da, verre enn Angelina Jolie sier jeg. Tips: Med mindre du vil få masse hat så anbefaler jeg å ro ned litt, og ikke være så utseendefiksert. Du kommer til å angre senere i livet når du får synlige rynker i en alder av 35-40 etter all den “fiksingen” din.

  2. Fine leppe!
   Folkens, slutt å syt å gnæg å rakke ned på Rannveig. Om dokker faen ikkje like det så slutt å les bloggen hennes. Ferdig.!
   Rannveig du e flott !

  3. Har du gjort det der frivillig mot deg selv?
   Er du overhodet ikke interessert i å oppfattes som en klok, flink mamma?
   Det eneste signalet du sender ut er: Hjernedød bimbo som ikke kan stave “Bibliotek”

  4. Gjør noe bra som f.eks å donere til kreftforeningen, dyre osv. Isteden for å bruke penger på det drittet du har i leppene dine, egoistiske bimbo 😷

  5. 16:57: Hahaha donorer DU noe selv? Dum og kverulerende kommentar rett og slett. Jeg er ingen fan av Rannveig men herlighet for en unødvendig kommentar. Hun er da ingen egoistisk person hvis hun tar sånn dritt i leppene sine. Det er hennes penger og det skal ikke du bry deg med. Er det mulig. Lurer oppriktig på hvor mye du donerer selv?!? Du gir sikkert ikke fem øre! Folk bruker pengene på ulike ting….. Selv om ikke du synes det er vits å bruke penger på leppene, så er det mange andre som liker det. Dust!

  6. Glemte å spørre om en ting til. Hva gjør at du interesserer seg for andres økonomi, anonym 16:57? Har du ikke noe liv kanskje? Pass på deg sjøl du… Tviler på at du hadde likt om noen bladet seg i din økonomi.

  7. Stå på å gjøre som du ønsker og vil. Håper dere har hatt en fin helg og 17.mai feriing.
   Om du orker og har tid, lyst å sjekke/svare mailen.

  8. Ja nydelig vær om dagen;) men meldt regn her i morgen og tirsdag da,men er utrolig glad vi fikk pent være 16 og 17 mai, viktig for lille gutt 🙂

  9. Du mener ikke seriøst at du skal se sånn ut vel 🙁
   Og så skrive blogginnlegg om hva du skal skrive blogginnlegg om………. meget interessant! Not!

  10. Du som var på randen av personlig konkurs her før jul, slik at du måtte selge kroppen din for å tjene penger. Trodde du lærte av harde tider,men tydeligvis ikke siden du går henn og betaler for noe slikt som det der!!

  11. GERNY: HAR DU HØRT OM SKRIVEFEIL PGA AUTO CORRECT PÅ MOBIL? JEG ER IKKE DUM I HODET, SLIK SOM DU. Var det noe annet du lurte på siden du måtte påpeke en liten skrivefeil…?

  12. Kjære Lisa: Jeg har da ikke sagt at du er dum. Jeg påpekte bare skrivefeilen og det var hyggelig ment. Ingen grunn til å bli så sinna…

  13. Regner med at de blir litt mindre om et par dager? Men det viktigeste er at DU er fornøyd selv 🙂
   Er fornøyd med mine naturlige lepper egentlig. Bortsett fra at overleppa er litt rar, så det kommer en sånn skyggelignende greier som får det til å se ut som jeg har bart!! haha, men det ligger tydeligvis i familien :p

  14. Du selger sex på telefon for å ha råd til å leve. Samboeren din var utro og hele Norge vet det. Du klarte ikke å regne på Charterfeber, og hele Norge fikk det med seg. Du har ingen utdanning, ikke noe yrke. Du har to barn med to forskjellige fedre. Er det dette du mener vi er sjalu på?

  15. Skal si du er flink til å holde det du skriver! Hvor ble det av innlegget du blogget om at skulle komme med bilder fra 17. mai feiringa i går da????

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg