Teosyal – Før/etter

Etter mange forespørsler fra dere tenkte jeg å lage et lite innlegg om blant annet informasjon om Teosyal, som er fillingen jeg har i leppene mine akkurat nå. Har flere ganger før prøvd Restylane, men aldri Teosyal. Kan hvertfall si så mye som at jeg er utrolig fornøyd med mine nye lepper! Leppene mine ble superfyldige og man får rett og slett et helt annet utrykk i ansiktet etter leppefilling. 

Jeg vet ikke hvor mye dere vet om forskjellige fillers, men det finnes blant annet Teosyal, Restylane og Juvederm. Og en del flere som jeg ikke har hørt så mye om. Dette er forskjellige stoffer en lege eller sykepleier injiserer i leppene dine ved flere stikk strategiske plasser i leppene. Dette er så og si smertefritt med bedøvelse, og de fleste salonger tilbyr dette. Prossessen er egentlig ganske grei. Du har først en samtale med legen/sykepleieren som skal injisere leppene dine. Deretter får du, hvis ønskelig, bedøvelse. Her er det litt forskjellig hvilke typer bedøvelse den enkelte klinikk bruker. Jeg HATER sprøyter, så det var helt fantastisk for meg at de brukte bedøvelseskrem og ikke bedøvelsessprøyte. Det hele gikk smertefritt og ble utrolig fornøyd med leppene mine! Det endelige resulatet av leppene kommer som regel etter 2-3 dager, da de hovner litt opp på dag 1 og 2. 

Siden jeg har fyldige lepper fra naturens side, trenger jeg ikke skape noen spesiell form, kun fylle i jevnt over. Men dersom man nesten ikke har lepper fra før av, kan et være en fordel å lage en ny “form” på leppene du selv velger. Dette snakker du og legen om i en gratis konsultasjon før behandlngen starter. Jeg har en tendens til å vise mye tannkjøtt når jeg smiler (overleppen blir veldig tynn i forhold til underleppen) Med tanke på det har legen fyllt inn ekstra Teosyal på midten av leppa slik at jeg får en jevn leppe når jeg smiler nå. Jeg er så utrolig fornøyd! 

Her er noen bilder fra prosessen! 

-Før behandling med Teosyal

-Under behandling

Etter behandling! Legg merke til den store forskjellen som man ser godt både forfra og fra siden av.

Jeg tok Teosyal hos Beautyalle, skjønnhetsalongen hvor jeg også går til fast behanling med Vippe-extension. Her jobber både dyktige hudpleiere og negledesignere med lang erfaring innen skjønnhet, hudpleie og velvære. De tilbyr en rekke skjønnhetsbehandlinger, blandt annet:

 

-Teosyal og Restylane

-Botox

-Vippe extensions 

-Permanent makeup

-Negledesign

-Brasiliansk voksing


Og mange flere behandlinger! For å se hele oversikten av de forskjellige behandlingene klinikken tilbyr kan dere gå inn HER! 

 

Legen som jobber hos Beautyalle heter Cuu, og har blant annet jobbet med og behandlet flere kjendiser tidligere. De bruker lege i stedet for sykepleier fordi det er tryggere. Cuu har lang erfaring som lege og gjør dermed hele opplevelsen bedre og man kan føle større trygghet. Jeg fikk hvertfall følelsen av å være godt ivaretatt! Dette kommer jeg nok til å fortsette med. 

For timebestilling eller spørsmål kan dere enten ta kontakt via hjemmesiden deres www.beautyalle.no, sende en e-post til [email protected] eller ta kontakt på telefonnummer 400 68 792Siden sist jeg var å satt på vipper har Beautyalle fått seg nye lokaler, og har nå også større kundekapasitet. Skjønnhetsalongen ligger sentralt til midt på Bygdøy Allè.

Jeg vil også gjerne oppfordre mine kjære lesere til å like Beautyalle på facebook HER! 

Jeg blir veldig glad dersom dere liker og deler innlegget videre <3 

Har DU prøvd teosyal ? Er du fornøyd? 

68 kommentarer
  1. Du kledde det! Men har er spørsmål. Har du gjort noe med nesa di? Operert eller redigert den mindre? Den har forandret seg veldig!

  2. Jeg har skrevet et par ganger tidligere, men ikke fått noe “svar”.:-)
   Hvordan er det siden du fortsatt ammer? Jeg ammer, og vil gjøre dette selv. Så lurte på om kanskje de har anbefalt noe, eller? 🙂 ser kjempe flott ut

  3. Åh fy fader, er også glad jeg slipper det der (AUUUU!). Men skjønner godt at hun gjør det når hun ikke har tykke lepper naturlig. Ja, lurer også på om du har operert nesen din.. Den ser mye mindre ut i profil enn tidligere på de bildene. Eller er det kameravinkelen?

  4. Grotesk! Nå ligner du en oppblåsbar dukke. Synd å ødelegge et naturlig pent utseende på denne måten. Noen burde bli beskyttet mot seg selv:(

  5. Vell… Om det er “tryggere” at en lege er der enn en sykepleier, DET kan vell diskuteres.
   Sykepleiere er mye flinkere til injeksjoner enn leger er.

  6. Du burde ikke trykke ut leppene dine som om du er klar til å få noe i kjeften. Det ser utrolig dumt og stygt ut… Du kler det ikke i det hele tatt :/

  7. Enige med 09:20
   Men betyr restylane og teosyal så mye for deg at du ikke tenker på skadene du “kan” påføre E når du ammer, det er ikke forsket på dette så mye at dem vet om det kan skade barnet!
   Det mange ville at du skulle skrive om er hvorfor alle leserne er sjalu på deg og livet ditt, så ingen som spurte om du ville skrive om behandling og reklamere for salongen, (og du har jo selv skrevet tidligere at du ikke skriver om produkter du ikke får sponset!!

  8. Spesielt at du ønsker å holde på å ta injeksjoner i ansiktet ettersom du HATER sprøyter!
   Og på underveis-bildet fikk jeg assosiasjoner til en hest.

  9. Hørte n har blitt kastet ut av barnehagen fordi du ikke har betalt regninga.Er det sånn du fikk råd til de nye leppene dine?

  10. Merkelig at du skriver at de bruker leger framfor sykepleiere fordi dette er tryggere! Har salongen sagt dette til deg, eller er det din egen oppfatning at leger er flinkere til å bruke sprøyter enn det sykepleierne er? du kommer med så mange rare påstander, vanskelig å ta deg seriøst! Og nei, de nye leppene dine er ikke pene, det ser unaturlig ut! Men igjen, så er jo det dette som er målet ditt, du har jo sagt at du liker den fake silikon look’en!

  11. Atter en gang beviser du at du bruker heller penger på deg selv enn barna dine. Du har ikke penger til å betale barnehagen, men å forstørre leppene dine har du råd til? Det handler om prioritering. Du sa selv at du gjorde den telefon-porno tingen pga at du hadde lite penger. Du er en ufattelig dårlig mor, og byr deg kun om deg selv!

  12. Jeg skjønner ikke greia med duckface.. hvorfor har dette blitt så populært?! Personlig syns jeg virkelig ikke dette er noe pent.. Men hver sin smak, godt vi mennesker er forskjellige 😉
   Til deg som leser dette: Hvis DU skulle vært modell en gang, hvilken type bilder ville du hatt av deg selv? Har du noen gode tips om tema for fotoshoot må du gjerne gi meg noen 🙂 Kom innom bloggen min for å se mine fotoshoots 🙂

  13. Jeg syns det ble fint 🙂 Ja, det er duck, men det folk ikke tenker på over i kommentarfeltet her er at det er rett etterpå – hevelsen vil jo gå ned. Likevel syns jeg leppene dine var mye fine før, Rannveig! Du har naturlig fine lepper, uten 🙂 Ha en fin dag!

  14. Ser så tacky ut, trash, harry. sorry! det var skikkelig skivebom!
   Ikke klems og kos fra meg i dag Bottolf.
   Mvh, Per,

  15. NÅR skal folk skjønne at dette IKKE er en toppblogg? Rannveig tjener kanskje noen kroner på bloggen, Men langt ifra nok til å forsørge seg selv og ungene. Antar at Rannveig får injeksjoner gratis eller til redusert pris på grunn av denne utrolige overreklameringen. Som noen har nevnt før plikter du å opplyse lesere og skatteetaten om dette. Jeg har rapportert deg.

  16. Artig at alle de som linker til bloggen sin bare kommer med positive kommentarer.. Hallo rævsleiking liksom.

  17. Gerny: Og du er like dust som alltid. De er sikkert bare glade for at ikke du kommer dit. Må sterkere ting til verks for å fikse deg.

  18. #We try to fix something, but you can’t fix what you can’t SEE.
   It’s the SOUL that needs the surgery.!”
   You look so much prettier as natural sweetie, you are so cute. But I think you’re hurting inside, and you can’t fix your face or body to make that inner pain go away!

  19. Jeg ville ikke gått til noen som tilbyr manikyr for kun 599,-. Det har vært flere anledninger der folk har fått ødelagt sine naturlige negler pga neglesopp. Det er faktisk bedre og tryggere å bruke dyrere neglesalonger.

  20. Til deg som svarte meg:
   Det var nå svært så sint du var da. Jeg skjønner ikke hva jeg har gjort deg siden du er så rasende på meg. Jeg skrev jo bare at jeg ikke ville bruke den salongen. Det må jeg vel få lov til. Kommentaren min var IKKE ment som kritikk til Rannveig. Jeg er imponert over at du vet hvordan jeg ser ut siden du mener at alt håp er ute for meg.
   Ha en fin kveld 🙂

  21. GERNY 20:51 :du er en Jævla idiot som skriver sånne ting skaffe deg et bedre llive din jævla idiot rasshøl

  22. Utrolig at du gidder å bruke penger på det der. Du så helt flott ut fra før av. Hvorfor kan ikke du bare være fornøyd med å være den du er – med det utseendet du har fått. Du har jo absolutt ingenting å være flau over.
   Håper du gir dattra di så mye selvtillit at hun ser verdien i seg selv. Slik at hun ikke trenger å fikse seg opp både her og der for å føle seg bedre.

  23. Du må merke innleggene dine som reklame når klinikken gir deg gratis behandling mot blogging.

  24. Håper ALDRI min datter kommer hjem med slike lepper. Hadde jeg gjort det der sjæl, hadde jeg ikke turt å vise trynet på jobb…. Men det som er litt trist er at du hadde jo en fantastisk vakker munn fra før…. Nå ser det jo bare ut som en orangutangbakdel…. Men dette forsvinner vel etterhvert av seg selv eller? Gjør det det, så ikke gjør det der en gang til. Du er mye penere uten…

  25. Gerny: ja du er faen meg et rasshøl. Du slenger ikke rundt deg med komplimenter du heller, så hvorfor i helvete skal folk være hyggelig mot deg?! Du skal alltid skrive noe dritt. Kan ikke ha det god med deg selv. Jeg er imponert over hvor bitch det går an å være.

  26. Alltid…? Jeg har kun kommentert på dette innlegget og jeg takker igjen for den hyggelige kommentaren 🙂

  27. Du som vil bli sykepleier bør kanskje lære deg noe om yrkesstolthet! Jeg er sykepleier og har satt mange injeksjoner, både subcuntant og intramuskulært, og dette utføres stort sett av sykepleiere da dette er prosedyre. Tror du de som satt pvk på deg var leger? Tror du de som har tatt blodprøver av deg var leger? Så jeg skjønner ikke helt dette med trygghet… Dessuten ser det ut som at leppene dine har fått et vepsestikk og er i ferd med å utvikle anafylaktisk sjokk (google it). Mye finere før, du har jo faktisk naturlige fyldige lepper!

  28. Jeg har sett ditt nick i tidligere innlegg… Eller så er det kanskje flere som kaller seg for Gerny?

  29. Ingrid: Yrkesstolthet?! Bare fordi hun skrev at hun liker at en lege gjør det ift en sykepleier? Du mener vel ikke at sykepleier er nesten likt som lege?! Hahaha. Jeg er selv sykepleier, men jeg vet min plass og prøver ikke å være lege og uttaler meg ikke om ting jeg ikke har lov til å uttale meg om. Leger har lengre og vanskeligere utdanning, slik er det bare. Dette har ingenting med yrkesstolhet å gjøre, man skal bare vite sin plass! Herregud. Er så mange sykepleiere som tror de er leger. Kom deg ned på jorda 🙂 Vi er pleiere og har våre oppgaver… Leger er leger og har sine oppgaver. Tror nok den legen som tok dette i leppene hennes har mer greie på dette enn deg, så ikke bekymre deg for at hun har fått ditt eller datt. Det er nemlig ikke din oppgave å stille diagnoser.

  30. Ingrid: Det er forresten ekkelt at du briefer med den medisinske terminologien din 😛 Hvem prøver du å imponere?

  31. Jeg er helt ny på bloggen her. Har aldri vært her før og jeg har ikke kommentert andre innlegg. Jeg skal endre nicket mitt slik at det ikke blir forvekslinger. Det er litt rart at det skulle være to av oss her inne. Det var trist at noen trodde at jeg var uforskammet. Jeg synes Rannveig er en søt jente og har aldri hatt noe mot henne.

  32. Anonym 15:15: Ro deg ned litt! Hva gjør DEG så mye bedre, som sitter med ditt eget tastatur og spyr ut st ygge ord og går til personangrep på noen som bare kom med sin mening?! Jeg bare spør.
   Ellers, får alle sammen ha en fin helg! 🙂

  33. Det er noe galt med verden når DET DER lissom skal være fint! Våkn opp og kom en tur til den virkelige verden uten fake negler, øyenbryn, lepper og pupper!

  34. Et spørsmål.
   Hvilket forbilde har du lyst til å være for din datter?
   En ting er at dette ikke er pent, en annen er at du faktisk er mor til to barn. Å være en god mor handler ikke bare om å være glad i barna sine, for det er du nok. Jeg snakker om å faktisk å leve som et godt eksempel, ta gode valg, vise dem fine verdier, lære dem rett og galt… Du har tatt såpass mange ukloke korttenkte valg nå at du blir stemplet som en dålig mor av meg og veldig mange andre. Jeg mener hva annet av galskap kommer ikke du til å finne på? Det at du ikke klarer å se dette selv gjør meg nesten litt trist, men slik er verden dessverre.

  35. Aldri ta deg nær av alle gamle sure bittre kjerringer så sitte hjemma å ikjje har noe bedre å ta seg te. Du ser smashing ut, iforhold til di fleste andre 2barns mammaer. Jeg lurer på, hvor mye har du fylt i nå?

  36. Har enda til gode å høre fra en eneste mann at de liker duckface jenter…. Rett og slett bare ekkelt.. Å prøve hardt å se falsk ut er rett og slett bare flaut å se på og så lite tiltrekkende som du kan få det.. Men så er det vel det du er ute etter, å se billig og falsk ut.. Så gratulerer, du er i mål!

  37. 16:46 og 16:49.
   Hvis du virkelig er sykepleier skjønner jeg ikke hvorfor du angriper din kollega. Dessuten synes jeg overhodet ikke Ingrid briefer med medisinsk terminologi som du kaller det. Subkutant, intramuskulært og anafylaktisk sjokk er ganske vanlige begreper. Du sier også at vi må kjenne vår plass, men å gi injeksjoner har vel ingenting med diagnostisering å gjøre? Tenkte meg det.
   Videre vil jeg påstå at en sykepleier er vel så god som en lege når det kommer til injeksjoner, og jeg ser ikke hva det har å si om en er lege eller sykepleier når det kommer til injeksjoner i leppen, begge er offentlig godkjente helsearbeidere. Det som derimot har noe å si er erfaring.

  38. “ooh se på meg, jeg tror jeg er deilig, og har et 30 cm stort nebb i ansiktet”. Nei fy fader som det ser ut. Stakkars deg som tror at dette er pent..

  39. Fryder meg over mine rynker som smått har begynt å synes. Blir så trist når di unge i 20 årene fikser på utseende sitt, hvordan tar dine foreldre det? Håper dem ikke føler seg skyldig i “dårlig” utført arbeid….. og hvordan er det med dine barn, håper du er fornøyd med demmes utssende.

  40. Hei Rannveig. Kom tilfeldigvis over bloggen din. Pleier vanligvis ikke å lese blogginnlegg, (har med tid å gjøre) Jeg er helt sjokkert over hva folk kan kommentere.. blander inn barnehage og husleie etc. En må jammen være hardhudet forbi være blogger. Og hva du ønsker å gjøre må være opp til deg😊. Leppeforstørrelse blir også alltid penest når det går 2-3-4 uker etter behandling fordi da har det lagt seg pent i leppene. Jeg jobber med dette selv og d er ingen tvil om at leppeforstørrelse er en trend nå, men så lenge sluttresultatet blir naturlig og du føler deg vel, så er det det viktigste. Det er ikke slik at leppene dine kommer først og så resten av kroppen når du kommer inn i et rom. Jeg heier på deg ihvertfall og regner med at du ikke tar til deg de negative kommentarene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg