Vinn iPad!

Er ikke så ofte jeg kommer med blogganbefalinger her på bloggen, så tenkte kanskje det var på tide. Jeg må bare ærlig inrømme det, jeg leser nesten ingen blogger, føler jeg har nok med min egen. Men, en blogg som virkelig har fanget min oppmerksomhet i det siste er bloggen til supersøte Kine Lillesand Og jeg tenkte, at når man har evnen til å være så glad og positiv hele tiden til tross for at ting kanskje går litt i mot en, så fortjener man litt ekstra oppmerksomhet! 

 

Hun har en blogg som bugner over av inspirerende og glade hverdagsbilder ( og jeg må innrømme det, slike bilder gjør meg direkte glad i en litt stressende hverdag) , i tilegg til at hun skriver om trening, interiør og outfits! Noe som er tre ting jeg vet faller i smak hos de fleste blogglesende jenter. Så hvorfor ikke ta turen innom bloggen hennes? Og kanskje dere også vil finne bloggen henens like interessant som jeg gjør! 

Hun har ogsså en rekke giveaways med jevne mellomrom, og hun er alltid  så generøs i giveaways’ene hun kjører! Hva er vel bedre enn det? Akkurat nå har hun faktisk en giveaway på bloggen sin hvor leserne kan stikke av med en iPad med et tilhørende ekte Dolce and Gabbana etui, og dere kan delta HER (link) 

Trykk på bildet over dersom du ønsker å være med i giveaway’en til Kine!
Og jeg håper virkelig alle dere fantastiske lesere vil sjekke ut denne inspirerende bloggen og at dere finner den like gledespredende som jeg gjør
–  Hva synes du om bloggen til Kine? Og hvilke blogger leser DU? 
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg