Teorien bestått!

Heia

I går gjorde jeg det utenkelige, nemlig å bestå teoriprøven! Og det på aller første forsøk! Herregud, en så ufattelig herlig strøm av endorfiner har jeg ikke kjent på en gooood stund. Det var LYKKERUS jeg følte da det dukket opp på skjermen ” Gratulerer, du har nå beståll teoriprøven” 

*HERREGUD*, tenkte jeg, og satte i et høyt hyl der jeg satt for meg selv, før tankene kom om at dette sikkert er en beskjed alle får etter de avslutter oppgavene og går ut til sensoren for å få svar, uansett om de besto, eller ikke. Jeg spurte sånn hallveis nervøs om jeg besto eller ikke, og han rakte ut handen til meg og sa ” Gratulerer med teoriprøven, og god sommer” GOSH..  jeg sto å hoppet opp og ned mens jeg var helt på gråten.

Nå tror dere helt sikkert at jeg er helt gærn, og det får dere bare tro. Men sannheten er at for meg er dette utrolig stort siden dette er noe jeg har jobbet utrolig mye for og strevd med å rydde tid til øving blant alt hverdagen med to små fører med seg. MEN,…. jeg klarte det! OG jeg klarte det ikke bare, jeg klarte det med GLANS. Jeg er så utrolig stolt, og måtte med en gang etter jeg kom ut ringe min fantastiske kjære mamma å fortelle nyheten. Hun ble om mulig enda mer opprømt  enn meg og fortalte meg hvor stolt hun var over meg. 

Så, nå tar jeg sommerferie med good samvittighet, og på torsdag setter jeg og ungene oss på flyet hjem til bestemor i Alta! Det skal bli så ufattelig deilig å tilbringe tid med familien, for er det noe jeg savner med å bo her nede, så må det være nettop det. Vi skal være i Alta på litt ubestemt tid, fordi planen er at jeg skal ta oppkjøringen mens jeg er der. Og det eneste jeg mangler før oppkjøring nå er langkjøring, så håper at jeg kan få disse to tingene på relativt kort tid.

Mange synes nok at det er litt rart at jeg blir så glad over noe sånt. Grunnen til dette er ikke at jeg på liv og død vil kjøre bil selv. Dette kommer av rent praktiske årsaker. For i utgangspunktet ville jeg egentlig aldri ha lappen dersom det ikke var for at det kommer til å gjøre hverdagen til meg og ungene noe helt sinnsykt lettere. Og da de begynner i barnehagen til høsten, blir vi uansett helt avhengig av bil, så målet er å ha det i boks før den tid. Men det vet jeg at jeg får til! Man får til alt man vil, bare man vil det nok.

Flaks at skattepengene tikket inn her om dagen, nå står sommerferie i Nordnorge, lappen og bil for tur. Hurra!! 

LYKKE! 🙂 

12 kommentarer

Siste innlegg