Lykke

Heia!

I dag hentet jeg endelig hjem gullegutten min som har koset seg hos pappaen sin nå i to dager. Jeg føler det er litt delt når han er borte, på en måte er det jo vanvittig deilig å slappe litt av, men samtidig savner jeg han så fryktelig fælt med tanke på at jeg jo aldri har noe barnevakt eller noe, så er litt uvant for meg bare, tror jeg  Dette kjenner nok mange alenemammaer seg igjen i, hehe! 

Når jeg og snuppa hadde hentet storebror kjørte vi til Talvik, hvor bestemor og en hel haug med slekt befant seg. Utrolig koselig å møte familie som jeg ikke har møtt på flere år og som aldri har hilst på hverken Nathaniel eller Emma. Veldig gøy!  

Ellers har vi vært å tittet på lam og sauer i dag, til storebrors store glede! Han er helt bondegård-frelst og elsker dyr. Har også vært i barnebursdag med ungene, så vi har med andre ord fått får dose med kake i dag. Veeeldig koselig dag, og dagen har virkelig gått i ett. Sovnet sekundet etter jeg hadde lagt lilesnuppa i dag, det er jeg sikker på. Og nå er det natta igjen! Ønsker alle dere fantastiske lesere en fin kveld videre.

//instagram. For å se flere bilder fra i dag kan dere gjerne følge meg —-> @rannveigheitmann 

Blogges! 

14 kommentarer

Siste innlegg