Soverommet mitt i bilder

Heia!

Ettersom mange av dere har etterlyst bilder av leiligheten min, tenke jeg at jeg skulle være snill å dele litt bilder med dere. Mangler enda en del møbler som enda står på lager, så i første omgang får dere se soverommet mitt!

Må bare få si at det er helt vanvittig deilig å ha et eget soverom igjen. Slippe å tenke på å vekke noen eller liste seg inn når jeg skal legge meg. Herlig!

Hva synes dere? 🙂

35 kommentarer
  1. Har du glassdør fra stua og inn på rommet ditt? Ser sånn ut på noen av bildene som har blitt postet av spisebordet. sikkert bare derfor 14,35 spør. Og det ser jo ut som at døra er permanent åpen siden den er plassert bak den lille kommoden… ikke at jeg er missunnelig altså

  2. Hei!
   Fant ikke noen e-post å sende dette til, så du får evt. slette kommentaren 🙂
   Lørdag 13. September arrangerer Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) bamsesykehus på Youngstorget fra kl. 12:00 til kl. 16:00. Bamsesykehuset er en tradisjon under MedHums aksjonsuke, der barn kan ta med seg “syke” bamser til Youngstorget hvor dyktige bamseleger (medisinstudenter) vil behandle dem for ting som «kosesjokk» og «sommerfugler i magen».
   Sykehuset vil bestå av en psykiatrisk og en kirurgisk avdeling, samt helsestasjon og akuttmottak. Rundt sykehuset vil det være stand, kakesalg og bøssebærere (selve sykehuset er gratis), og alle innsamlede midler er selvfølgelig øremerket årets prosjekt. På denne måten ønsker vi å skape mer oppmerksomhet rundt årets MedHum-prosjekt, og gi barn gode holdninger til humanitært arbeid.
   Vi i MedHum hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å skrive litt om Bamsesykehuset på bloggen din, for vi vil så gjerne at så mange barn som mulig skal få det med seg! Vi tror at bloggen din hadde vært en super måte å nå ut på, ettersom vi vet at du har mange lesere som kan ha stor glede av å vite om arrangementet.
   Årets aksjon støtter Leger Uten Grensers prosjekt for å forbedre mødre- og barnehelsen i Bo-distriktet i Sierra Leone. Barnedødeligheten i landet er verdens høyeste; 1 av 5 barn dør før de fyller 5 år. I tillegg dør 1 av 8 kvinner som en direkte konsekvens av et svangerskap. Leger Uten Grensers arbeid har vist store resultater; mødredødeligheten i området har for eksempel sunket med hele 61 % sammenliknet med resten av landet.
   MedHum har et nasjonalt mål om må samle inn 2,5 millioner kroner til Leger Uten Grenser i løpet av aksjonen. Håper du vil hjelpe oss med å støtte verdens største uavhengige og nøytrale medisinske hjelpeorganisasjon!
   Hadde vært veldig koselig om dere også tok turen!

  3. På bildene der barna sitter og spiser, ser man “soverommet” ditt, og jeg kan si at det ikke er soverom. Det er ikke dør inn dit. Så du sover på kjøkkenet.

  4. Utrolig hva folk ser utifra bildene. Om hun har soverom el sovealkove spiller vel ingen rolle. Koselig og fint var det Heitmann 🙂 hvor har du kjøpt de sølvfargede putene?

  5. Folk er så nysgjerrige og skal grave i hver minste detalj 🙂 tenker det ser perfekt ut hos alle sammen konstant! Hehe, spiller ingen rolle det vel.. Bedre at hun tar det, enn at barna hennes får det vel?
   Liker stilen din veldig rannveig! Veldig fint 🙂

  6. Anne-lind: du er ekkel! Tenk å skrive noe så bak mål. skaff deg et liv. Hvorfor skal folk på død og liv finne noe å hakke på her uansett. Blir sliten av dere! At dere orker å bruke livet deres på denne netthetsen, deter motbydelig og tragisk. Synes synd på dere.

  7. På bilde du la ut av Emma på instgram hvor du gir henne mat er sengen din og soverommet ditt i bakgrunn og man ser at det ikke er noen dør…

  8. Elsker stilen din Rannveig. 😀 Glad du ikke skal slutte å blogge! Stå på, flinka!
   Ha en fin kveld, klem fra Thea.

  9. Haha, jeg må rett og slett le av noen av dere som kommenterer her. Om Rannveig så sover på altanen, så er det vel ingen av dere som trenger å engasjere dere i det. Det er da måte på hva man skal henge seg opp i…

  10. Noen har lite å gjøre. På bildet av kommoden står døra opp bak kommoden. Noen av dere må på død og liv kritisere. Til og med at toåringen bruker bleier blir tema. Jeg har aldri sett at toåringer ikke bruker bleie. Elisabeth

  11. Skjønner ikke dette helt. Sover på kjøkkenet? da ville det vært kjøkkeninnredning der vel? er det kjøkkeninnredning på soverommet hennes? hvorfor ikke bare ha soverommet der det er soverom da? og hva er SOVEALKOVE?

  12. Hei.
   Likte godt det stativet det hang klær på, på soverommet ditt. Hvor har du kjøpt det?
   Mvh. Laila 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg