Ny dag, nye muligheter

Skal vel egentlig bare innom å oppdatere dere superkjapt før skjønnhetssøvn står på agendaen.

Begynte som sagt å jobbe i dag, så her skjer det ting! Så til alle dere som føler dere har retten til å disse meg, jeg er nå offisielt en jobbende alenemamma til to små, med en av Norges best leste blogger. Skulle likt å se flere pekefingre nå altså!

Uansett. Var superherlig å hente lillesnuppa i bhg i dag etter at hun har vært på pappahelg. Verdens beste følelse! Imorgen er det påan igjen med jobb og bhg, og jeg vil egentlig bare ønske dere lesere en gooood natt!

Blogges!

31 kommentarer
  1. Kjære vene.. Det er da ikke noe big deal å jobbe. Det er helt normalt og det må man gjøre for å overleve her i verden. Har flere venninner som er alenemødre og de jobber, det er med andre ord ikke noe uvanlig at aleneforeldre jobber.

  2. Gratulerer med jobb! Men kan ikke du være så snill å slutte med denne “jeg er bedre enn deg”holdningen?
   Mange her støtter deg, noe som er vanskelig når du driver å slenger slike kommentarer hele tiden.
   For p si det slik, jeg er ikke misunnelig på deg men ønsker deg alt godt.

  3. Hve er poenge med disse avkledde bildene dine, er du så avhengi av oppmerksomhet at du slenger litt med kjeften også legger vi til ett lett kledd bilde bare for at folk skal gidde og komme en tur innom for og se all den d r i t t e n du spyr ut av deg…..

  4. Gratulerer med jobb ! Hvor jobber du ?? 🙂
   Jeg har vell ca 10 venninner som er alenemødre, jobber 100% med 3 barn, trener og u name it ! Du er ikke supermann Rannveig, husk det ! Du rakker så forferdelig ned på andre mennesker ! Blir pinlig berørt på dine vegne… Godt at livet ordner seg og at du er fornøyd, men SLUTT å rakk ned på andre ! VÆR S Å SNILL

  5. 🙂 – Jøss, 10 venner som alle er alene med 3 barn. Ikke helt sikker på om jeg tror på den;) Hvor er det Rannveig rakker ned på andre i innlegget? Alt hun skriver er at andre har rakket ned på henne fordi hun ikke har jobb, og at hun nå skulle likt å se at de gjør det samme. Og jo, hun er supermamma, sånn som mange andre mødre er, alenemor eller ikke! “Hurra” for janteloven altså!
   Tine – du er ikke særlig smart, er du vel? Det er jo ganske tydelig at hun har en av Norges mest leste blogger på blogglisten:)
   Gratulerer med jobb:)

  6. Vil ikke kalle kuksuging for jobb, men men. Hadde du sluttet å oppføre deg som en pornostjerne, hadde du kanskje fått en respektabel jobb.

  7. Ruben,
   jeg ser og fram til å få vite hva hun jobber med, men det holder hun nok på ei stund. Spekulasjoner fra vår side er jo det som holder bloggen oppe. For min del er kommentaren her inne det som er gøy å lese, ikke selve innegget.
   Ellers så antar jeg at det er en deltdsjobb, I og med at hun har tid til å levere ungene seint og I tillegg ta sol før jobb – for så å hente igjen før barnehagen stinger. Kanskje I barnehagen/vakt på solsenter pga den nye 18 års aldersgrensen.

  8. Stolt av å være alenemor faktisk og hvorfor så rappkjeftet hele tiden ! Er det virkelig noen som syntes hun er hyggelig . Sjalu på hva sier vi igjen og igjen

  9. “Norges best leste blogger”????
   Så du mener det du frøken Heitman?
   Da tror jeg at du må ta deg en kikk på bloggerne rundt deg som faktisk jobber hardt for å ha en god blogg med bra kvalitet! Med deg så handlet så og si annethvert innlegg om å rakke ned på andre, samt at du prøver å framstille deg selv som verdens beste i alt, noe som leserne dine bare ler av! Du har en blogg der folk blir underholdt av kommentarfeltet, på grunn av dine dumskaper og krasse innlegg! Du sier at du er en voksen og ansvarlig (for ikke å nevne SLITEN) tobarns mamma, men jeg har enda til gode å lese et innlegg fra deg som beviset at du er en voksen og reflektert dame! Håper at du en dag hopper ned fra din høye hest, det er kvalmende med personer som deg som tror de er best på alt her i verden.du burde være ydmyk, rett og slett!!!

  10. Jeg var vel ikke så langt unna virkeligheten i forrige innlegg….
   Flott at du jobber og tar deg av barna. Godt jobba!
   MEN du er ikke alene om å måtte jobbe her i verden , levere / hente unger , handle, vaske hus, sørge for at barna har det nødvendigste i hverdagen.
   Dette heter forsørger rollen og foreldre rollen.

  11. Unnskyld meg, folkens? Hva er det dere monger totalt for? Jenta har fått seg jobb, hun er alenemor til to, men greia er at hun velger å skrive om det. Hvor står det at hun mener hun er bedre mor enn dere? Lurer på hvorfor dere er så sinna, at dere gidder. Det er jo faktisk DERE som angriper Rannveig, og det helt uten grunn. Alle mødre gjør jo sitt beste for sine barn, alenemor eller ikke. Men er enig i at R bør være litt mer ydmyk, kanskje nå og da innrømme feil. Det må jeg si!
   Ellers unødvendig å slenge direkte dritt !
   Mvh Ida.

  12. Du sa du hadde tre soverom i den nye leiligheten. Hvorfor har det seg da slik at du sover på kjøkkenet /stua, og dattera di sover på en hems?

  13. Jeg syns du er flink jeg rannveig 🙂 Må innrømme at første inntrykket ikke var særlig bra, men du har rett og slett forandret synet mitt på deg. Det er ikke bare bare å være alenemamma til 2, og ha 2 jobber, folk tenker ikke at en blogg er en jobb men det er faktisk det. Du er flink! stå på og bare overse alt det negative folk skriver til deg, bare sjalue sauer hele gjengen

  14. Takk Kari. Tror jeg forguder deg.
   Jegerida: lær deg Norsk,samt gramatikk før du skriver en avhandling. Brukte 2 sekunder inne på bloggen din. Just another looser,sier jeg bare..

  15. Fin tirsdagskveld til deg snuppa <3 I dag har vært en ganske vanskelig dag for min del (jeg har startet opp å blogge igjen etter pausen min på fire dagen på grunn av det som skjedde på fredag) og jeg har derfor vært litt deppa... Det å kunne kose meg med blogginnleggene dine da, har vært helt fantastisk! jeg ønsker derfor å gi deg et stort takk for at du er du og for at du får meg til å glemme!

  16. “Synes du er flink”. Altså HAR HUN NOE VALG? skulle hun bare driti i barna og alt ansvar da eller? Har man skaffet seg unge(r) så har man ikke noe valg enn å få ting til å fungere og får pokker meg stille opp! Er så dumt å skryte folk opp i skyene bare fordi de har barn. Jeg har barn selv og tenker aldri om meg selv at jeg er drit flink. Vet ikke om jeg skal le eller gråte over hvor mye dumt folk klarer å skrive her. Og Rannveig: Du skriver støtt at du er så sliten, er det kun du i hele verden som er sliten?! Jeg skal love deg at jeg kjenner meg sliten av og til også, men jeg syter ikke av den grunn!!!!!!! Jeg er bare utrolig takknemlig for at jeg har vært så heldig å i det hele tatt fått et barn.
   Dere som lurer på hvor hun jobber; Hun skal utnytte dette for å få flere lesere ved å ikke holde det hemmelig lenge. Kjenner til taktikken hennes. Hva er så spennende med det uansett? Det er en jobb….. Sikkert butikk eller noe slikt.

  17. Best leste? Mest leste mener du kanskje? Anyway, du er ikke en god blogger eller skribent, jeg vedder nesten sjela mi på at 50% av “leserne” kommer hit for å lese kommentarfeltene, for DE er jammen meg morro!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg