Yet another day

Heia!

Nå sovner jeg snart her jeg sitter(ligger….) men først, en liten oppdatering til dere!

I dag hadde jeg to møter før jobb. Kommer til å komme tilbake til noe av det senere, en utrolig kul lansering som kommer om ikke lenge! Dette vil dere få høre mere om etterhvert.

Bare for å ha klarhet i to ting. Nei, jeg jobber ikke gjennom NAV (wtf?) jeg har en normal jobb og er ansatt. Og, datteren min sover IKKE på en hems (hahah!)

Litt bilder fra min dag! Alle er hentet fra Instagram @rannveigheitmann

Nå har jeg nettop bakt brød som står i ovnen slik at ungen skal stå opp og få frokost imorgen, viktig det! Emma er på pappadag. Imorgen må jeg en tur til Oslo og en fotoshoot ute i det fri før jobb, det vil også si at jeg må pakke en bag med outfits før jeg legger meg. Jerpp, er en del å tenke på for tiden! Tror jeg er litt happy når denne uka er ferdig egentlig! Nå avslutter jeg har, ha en super kveld/natt videre kjære alle sammen!

Blogges <3

29 kommentarer
  1. Puppene dine skriker om hjelp, er det mulig? I en singlet str. 4 år, i midten av september, PÅ JOBB som maler, liksom. Herregud jeg ler, og gråter for menneskeheten.

  2. …Og ikke minst i crocks, LIGGENDE, med trutmunn…Er det sjefen din som har tatt bildene? haha…Jeeez.

  3. Hvis du går en runde i forskjellige butikker og ser på de som jobber der. Ser du noen som går kledd sånn. Med brystene veltende ut.
   Nei, det ser man ikke noe sted. Det kalles uanstendig og vulgert. Og sånn kler man seg ikke på jobb!
   Hvis du vil bli tatt seriøst og behandlet med respekt så MÅ du begynne å kle deg ordentlig og litt mer smakfullt.

  4. Ser ut som starten på en pornofilm. Alt for å komme høyere på blogglisten. Er det virkelig dette du vil fremstå som?

  5. Synes det er imponerende å male uten å søle jeg….. Jeg setter alltid opp håret, og har i tillegg plasthansker. Pluss noen gamle klær på. Hvis du virkelig klarer å male i det antrekket og se så strøken ut, all heder til deg :)))

  6. Har du planer om å få tannregulering?
   Lykke til med jobb forresten. Jeg er vant tlm å fly beina av meg hver dag men for en som ikke har jobbet blir det mye. Du blir vant til det etterhvert 🙂

  7. Herregud, må dere gi Rannveig litt fri. Hun står på å jobber i det minste, er ikke mange som klarer (gidder) det på hennes alder, spesielt ikke de som er alenemor for 2 små. Syns hun er flink.
   Dere andre er sikkert fete sjalu mennesker med inngrodde bryn som ikke gidder gjør noe 🙂
   Ha en fin natt Rannveig 🙂

  8. Hadde ikke vært noe galt hvis du jobbet via Nav da. Er ikke noe galt å trenge hjelp iblandt. Ikke at jeg noen gang har trodd at du jobber via Nav. Er selv i praksis via Nav fordi jeg har vært borte fra arbeidslivet en stund fordi jeg har vært syk og kjenner ikke mine egne begrensninger helt enda, og trenger arbeidstrening. Det er ingenting galt i det. Praksis via Nav kan man trenge av flere ulike grunner, og selv om det er via Nav så gjør man jo en jobb, og man opparbeider seg en referanse. Kan forstå ditt forsvar da, siden det hele tiden er mennesker som rakker ned på deg. Som jeg har sagt til deg tidligere. Kan du ikke sette kommentarfeltet til godkjenning. Slett og blokker frekke, spydige kommentarer og ikke gi de oppmerksomhet.

  9. Grattis med jobb 🙂
   Tror du koser deg i den nye jobben vist den går utpå å innrede osv osv : ) Det passer du faktisk godt til… MEN, pakk inn silikonen – Det er ikke fint :O

  10. Haha, jeg må le av alt du må forsvare deg mot 🙂 Datteren min sover ikke på en hems, hvor får folk disse ideene fra? 😛 Gratulerer med jobb 🙂

  11. Hvor mange prosent jobber du ?:) fast? Hadde vært gøy å visst mer men forstår at du ikke vil fortelle også

  12. Du skriver: Nei jeg jobber ikke via Nav (wtf)….
   Hvorfor er du så nedlatende ovenfor mennesker som av forskjellige årsaker har jobb og jobbtrening via Nav?
   Det er i hvertfall mye ryddigere og mer forståelig enn å la seg fotografere naken med julekuler både her og der og annonsere for sextelefoner.

  13. Hva er det du bruker på leppene på bilde 2? 🙂 stift/gloss/merke? Perfekt rosa farge etter min smak 🙂

  14. Er det mulig å bli så hjernedød som du er tro? Har aldri sett verre bilder av deg noen gang, med unntak av de bildene med julekule i musa da.

  15. Syns du er kjempe flink som har fått deg jobb på så kjapp tid. All ære til deg som har fiksa leilighet, fått den ferdig og i tillegg har to barn store deler av hverdagen. Syns du gjør en super jobb jeg 🙂

  16. jeg må også le……….. dette er tragikomisk.
   rannveig: hvorfor rakker du ned på folk som har fått hjelp av Nav til å få jobb? Du vet at mange av de har utdannelse? De sliter bare med å få jobb, det er i de fleste tilfeller grunnen. Så det er ikke noe å latterliggjøre. DU skal ikke snakke om jobb osv altså, for du har ikke VGS (!!!!) engang. Nok en gang driter du deg ut. Ps: Nav var vel bare bra nok når du fikk stønader osv?

  17. Rannveig dømme folk som vanlig, ikke no nytt det O.o men ett sp.mål, KA e det å være sjalu på rannveig for?

  18. Jeg skjønner ikke hvorfor dere i det hele tatt gidder å gå inn på Rannveigs blogg kun for å rakke ned på henne! Og samtidig skjønner dere ikke hvorfor hun får så mange treff på sin blogg? Dhaa *klaske panne* Finn dere noe annet å holde på med i stedet for å lire utav dere eder og galle innpå her!!!
   Makan til oppførsel har jeg aldri vært borti!!

  19. Nå må dere anonyme drittunget skjerpe dere!!!! Drit i å kommentere dritt til Rannveig!!! Hun er kjempe flink. Tror ikke dere er sååå mye bedre selv akkurat. Å hvorfor gidder dere å gå inn på bloggen hennes hvis dere skal skrive dritt til henne??? Hva er greia.med det???

  20. Du skjeler helt syyykt på første bildet! Skulle nesten tro du gjorde deg til… Ditt høyre øye ser jo rett inn mot nesen, mens det venstre ser rett frem i kameraet.. Ha ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg