Date

Hei kjære lesere!

Ble en del kritikk etter forrige innlegg, men ettersom kritikk og enda verre, drittslenging, er en del av min hverdag, så går det greit. Slikt regner jeg rett og slett med etter å ha postet et blogginnlegg, uansett hva jeg måtte skrive om. Så det! 

I dag har vi hatt en kjempekoselig dag! Emma sov hos pappaen sin natt til i dag, så ble en meget rolig morgen på meg og Nathaniel. Lå i min seng leeeenge og koset, spiste frukt og så på Frost og Dora. Er nok herlig for han med litt mamma-alenetid! 

Har også hatt playdate med min venninne og sønnen hennes på N sin alder. Perfekt! Vært på lekeplass-hopping (om man kan kalle det det?) Haha. Hvertfall vært på noen lekeplasser, til ungenes store fornøyelser. Og så har vi dobbel-dumpet, noe som ungene synes var ekstremt gøy. 

Etter playdaten vår kom snuppa endelig hjem igjen fra faren sin,verdens beste følelse! Uheldigvis har hun fått seg vannkopper nå, stakkars liten….  men som mange sier, det er også bra og på en måte positivt i og med at sykdommen blir mildere jo tidligere man får den! Det ligger nok mye i det, i og med at Emma egentlig er i superform, bare masse røde prikker og litt feber. Men det er det man har mammakos til, ikkesant ? Var hvertfall superherlig å få henne hjem igjen! 

Så har foreløpig ingen planer for morgendagen, ettersom jeg må se an formen til lillesøster først. Har hun fortsatt feber, blir det nok hjemmekosedag på denne lille familien tenker jeg!  

Avslutter med et bilde av dagens outfit! 


Pink is the new black!

Sov godt kjære lesere!

23 kommentarer
  1. husk bare at barne må være hjemme frem til ALLE prikkenne har fått skårpe sån at det ikke smittes.

  2. Stakkars lita, vannkopper er ikke noe kjekt! Lillejenta mi fikk også vannkopper da hun var 1 år, men hun var uheldig og fikk utrolig masse vannkopper! Arr etter noen fikk hun også 🙁 Anbefaler deg å kjøpe hvitvask på apoteket som du tar på utslettet, pensle over med en q-tips, det demper kløen utrolig mye. Hvis hun har mye vannkoppblemmer i hodebunnen kan du ta på potetmel. Ser at lille E har mye hår, og da blir det kliss med hvitvask. Potetmel demper også kløen.
   God bedring til lille, og husk å holde henne hjemme til vannkoppene begynner å tørke ut 🙂

  3. Haha, du KLARER ikke poste et innlegg uten å komme med et stikk i siden til leserne dine 😛 Det er rett og slett fysisk umulig for deg! HVERT eneste innlegg altså 😛

  4. Så herlig med alenetid med lille gutt 🙂
   Og masse god bedring til lille prinsessa, vannkopper er slitsomt ;(

  5. Jeg har hatt på meg tre forskjellige par sokker siden du skrev noe om å bytte design på bloggen! Skjerpings !!

  6. Var ekkelt å ta på samme strømpene i dag som jeg hadde både fredag og i går. Håper det snart blir endringer her, så jeg kan få skiftet:-/

  7. Vær oppmerksom på at E er smittsom inntil det er skorpe på alle prikkene, og det ikke kommer nye. E skal derfor holdes hjemme fra barnehage, butikker osv..

  8. Jeg skulle ønske at du ikke hadde så mange innlegg med ekstra trykk på alt det negative! Trå varsomt når du snakker om deg selv, og hvordan du tydeligvis har fasit på det meste i livet! Du føler deg som verdens beste mamma til dine egne barn, om hvordan du tar vare på dem, elsker dem, kan kjøpe ting til dem, og har tid til dem mellom alle jobber du har…(PS : Irriterene når du sier det, blogging er ikke en jobb og pornomodell er heller ikke det og den siste jobben din er bare en bitteliten ekstrajobb som du bare har fordi NAV ikke kan støtte deg ellers.) Siden du er så tydelig på at du tar vare på barna i alle situasjoner, har du tenkt på hvordan det blir for dem å se moren sin i en sleasy annonse for et mannfolkblad? Tenk hvis de noen gang googler deg ? De kommer jo til å vokse opp en dag…… Hva med å lære dem respekt for andres meninger, du har jo fortalt alle hva du mener om jenter/kvinner som velger å avbryte svangerskap, om datteren din kommer hjem gravid som 14 åring og ikke ønsker barnet-da forteller du henne at hun er en morder, ikke sant? For det er jo det du mener alle andre som velger det er? Det er mange ting man skal gjøre rett for å være en god mor, Rannveig. Ingen er perfekte men vær varsom med alle dine høylytte meninger på sensitive temaer…Ikke vær fæl med folk når de konfronterer deg etterpå, ihvertfall.
   Og ikke ta med Emma ut nå hun er jo helt klart veldig syk, sikkert vannkopper…..

  9. Du sier alltid at du ikke bryr deg om kommentarene, men det må du gjøre siden du alltid skriver om det. ..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg