Nyskjerrig på livet mitt eller?

Heeeeeei kjære lesere!

Skikkelig katte-drama her føler jeg, og dere som slenger med leppa, gå å ta dere en bolle a! Anyways. Tenkte å ha en spørsmålsrunde her siden det er helt sinnsykt lenge siden sist. Kommer også til å svare med videoblogg. Spør om det dere vil, men vær snill… ikke spam ned om alt mulig rart, hvilken favorittfarge jeg har liksom….. skjønner? Kommer hvertfall til å plukke ut noen få, typ 10-15 spørsmål og som sagt lage en videoblogg.

Jeg vet dere lurer på en masse, ellers hadde det vel ikke ligget 1030400 forskjellige sladreforumer om meg ute på nett. 

Bildet: Vi Menn//Frode Jensen

Nå skal jeg sove. God natt og spør i vei! 🙂 

141 kommentarer
  1. Lurte bare på kordan du klare å takle alt hatet? Og kordan finn du orken til å fortsette å blogge når 9/10 kommentara bare e dritt og hetsing?

  2. På hvilken måte har silikonen endret seg etter barn? Hilsen ei med silikon selv som er fryktelig nysgjerrig på om de vil bli annerledes 🙊

  3. Hvordan var overgangen fra det og være hjemme med små barn, til det og komme ut i arbeid ?
   Er mamma rollen slik du hadde forventet ?
   Hvilke faste rutiner har du til dine søte små ?
   Hvordan takler du alle disse negative kommentarene du får her inne ?

  4. Du må seriøst få deg et nytt “introduksjons-ord” , ta deg en bolle begynner å bli jævlig teit.
   Gå igjennom innleggene dine og se hvor jævla mange ganger du starter med “ta deg en bolle”. Du får deg selv til å virke en god del yngre ut enn det du er.

  5. Hva tenker du om at w var utro selv om du ikke gikk i joggebukse? Tror du kanskje tights kan komme under samme kategori? Og hva tenker du om at e skal bli storesøster?

  6. Har du fått tilbud om å være med i reality-Tv (Matprogram)?
   Kommer du til å takke ja til f.eks MasterChef?

  7. Hvordan fungerer jobben din på møbelbutikken? Jeg tenker da på %-stilling og arbeidstider. Jeg er faktisk missunnelig på deg som har tid til venninneluncher, negler, lepper osv I “arbeidstiden”, altså mens ungene er I barnehagen. Her går det nemlig veldig I ett for å kunne være på jobb I 8 timer hver dag og samtidig ikke ha ungene I barnehagen mer enn 9 timer som er max. Jeg bruker tid på kjøring hver vei og. Og jeg har bare en jobb. Tenker på deg som tross alt har tre.

  8. Hvordan takler du EGENTLIG all den hetsen og drittsnakkingen om deg rundt om på nettet? Jeg måtte selv nylig ta en pause fra å skrive om mine psykiske problemer fordi jeg fikk en del ekle kommentarer den siste tiden, og det jeg makter ikke mer av akkurat nå når jeg er på mitt sykeste. Akkurat der ser jeg opp til deg! Du må være bra sterk -om det ikke bare er et skall og en maske?

  9. Blei litt forvirra når dokk va på ferie oppe i Nord, tenkte å ikkje spørre men no passa det jo egentlig bra. Eg trur det va gutten din, Nataniel, som du sa at var hos far sin på besøk når dokke var der oppe. Huske ikkje heilt om det va emma og….. Men bor han der oppe då?? Bur ikkje han inærheten av dokke no, siden han e der av og til??? Blei bare litt forvirra 😉
   Også ein ting til: har du endra meining ang p vise bilde av ansiktet til barna dine??? Du merke jo ikkje bildene med navnet ditt heller lengre…. Hadde ikkje det noe med at du kunne kalle deg ein annerledes mammablogg???? 🙂 ellers syns eg du gjør ein super jobb med barna!!!!

  10. 10:21. Faren til N bor i nord, men farmora bor i Oslo. Han bor sikkert hos henne når han har samvær med N.

  11. Hei Rannveig 🙂 Har egentlig 2 spørsmål til deg:
   Jeg har 2 små barn og er ferdig med ammingen. Har vurdert silikon, så lurer jeg på om du ble fornøyd med puppene etter silikon? Blir de veldig harde av silikon slik som f.eks når du har brystspreng? og hvor mye har du? osv.
   2. Jeg har selv 2 små tette unger. hvordan klarer du å holde deg så fin og flott? Jeg føler meg som et dass selv, får nesten aldri tid til alenetid. har du noen gode tips å gi meg?
   Håper du svarer på disse spørsmålene 🙂

  12. Kunne du fortelle om hvilke middagsretter du er flink til å lage, og lagt ut oppskrifter på bloggen?

  13. Jeg lurer på en litt morsom sak, veit ikke om du får det men ser flere kjente får kommentarer på instagram f.eks, av utenlandske mennesker. Jeg veit ikke hvilket språk de skriver, men det er bare masse rare (kinesiske, arabiske??) bokstaver. Det jeg da lurer på er , Googler du da den kommentaren for å se hva de egentlig har skrivd til deg??:):)
   Hilsen E.

  14. Hva skjedde med katten? Ikke noe fra deg om den, bare hets til andre.. kan du ikke ha med pus på videobloggen når du svaret så får du stoppet alle ryktene og kommentarene en gang for alle? 🙂

  15. Håper du snart stenger kommentarfeltet slik at du selv kan velge hva som slipper gjennom. Du kommer til å angre deg før eller siden.. Forferdelig å lese noen av kommentarene her. Ser du har forandret bloggen fra positive til sintere og sintere innlegg.

  16. Lure egentlig ikke på nåkka annet enn, men burde du ikke søke hjelp snart? du rakke ned på folk i såre situasjona å oppføre deg rett å slett motbydelig… kalle fedren til ungan dine for idiota på nett (du e sikkert ikke deres beste kupp heller), rakke ned på folk som får prematur unge, folk som har mista sin nærmeste osv… å du trur folk mislike deg pga sjalusi.. x)

  17. 1. Har du mange venner der du bor nå? Har du mange personer du stoler på?
   2. Hvorfor svarer du ikke ordentlig på kommentarer? Om noen skriver at du er ansvarsløs som slipper ut kattungen din, så kan du vel svare at du er uenig, og at du syns katter kan slippes ut mye tidligere? (Ikke ta dette som kritikk i kattespørsmålet, jeg aner ikke når det er vanlig å slippe kattene ut alene). Tror bare at du hadde tjent på å svare ordentlig for deg, i stedet for ironisk, frekt og “jeg-bryr-meg-ikke”.

  18. Yaay videoblogg! 🙂
   5 randome spørsmål:
   1. Har du noen gang vært forlovet?
   2. Har du noen gang vært arrestert?
   3. Tror du at det finnes “en rette” person for alle der ute? Altså at drømmenprinsen din venter på deg et sted der ute?
   4. Hvilken kjendis ser du opp til, og hvorfor?
   5. Har du noe kontakt med faren din? (må ikke besvares altså, hvis det er for privat)
   Klem

  19. Blir du lei deg for at andre omtaler deg som “butterface”?
   Det at du har fin kropp men er ikke fullt så heldig med ansiktet?
   Du har en veldig stor munn og store tenner og det ser ut som om du anstrenger leppene for å lukke i gjen? Skulle du ønske du var like pen som de andre bloggerene?

  20. Kjære Ranveig. Hvis du vil ta i mot et velmenende råd, les videre, hvis ikke – stopp lesingen her. For det første er det utrolige mange destruktive og rett og slett slemme kommentarer på bloggen din som jeg synes du burde holde deg for god til å kommentere. Konstruktiv kritikk er ok, men hets og regelrett mobbing er ikke tillatt. Det er det mye av her. Du bruker mye av dine blogginnlegg på å forsvare deg, og det skal vel ikke være nødvendig ??!! Jeg er overhodet ikke lik deg på noen måter, og er vel heller ikke enig i mange av de verdiene du står for, men det gir meg vel ingen rett til å hetse deg på DIN blogg av den grunn. Jeg er inne på bloggen din av nysgjerrighet og litt fordi du er strake motsetning av meg. Og det synes jeg er underholdende. Jeg er rett og slett sjokkert over hvor mye stygt som blir lagt igjen i kommentarene og tror at du på et tidspunkt kommer til å bli syk hvis du lar dette fortsette. Så konklusjonen av mitt velmenende råd er: Vær selektiv på hva du tillater av kommentarer på bloggen din, fortsett og vær deg selv og legg ut det DU har lyst til på bloggen din, og overse usaklige og usmakelig kommentarer. Ellers ønsker jeg deg og din familie lykke til videre. Varm klem

  21. Hvordan tror du E og N kommer til å reagere når de blir eldre og finner ut hva du har gjort for å forsørge de da de var yngre?

  22. Tror du helt oppriktig at folk er sjalu på deg, eller er det bare en overlevelsesstrategi?
   Hvor er katten din nå?
   Gjør du til stemmen din når du snakker, eller er den sånn naturlig?
   Kommer E til å få ha kontakt med det nye barnet som W venter?
   Har N kontakt med sitt halvsøsken?
   Hvor mange timer jobber du i uka med bloggen?
   Hvor mye får du betalt for en naken-“fotoshoot”?
   Hvor mye fikk du betalt for sextelefonreklamen, og synes du det var verdt det i ettertid?

  23. Hei, Rannveig. 🙂 Jeg har noen spørsmål.
   1. Kunne du tenkt deg flere barn i fremtiden?
   2. Hvor høy er du?
   3. Du har en veldig flott kropp, trener du og spiser veldig sunt eller er du velsignet med høy forbrenning og gode gener? :p
   4. Var det veldig vondt å ta sillikon, og ville du anbefalt andre til å vente til di har fått barna di skal ha?
   5. Hva er forskjellen på restylane og det du fylte leppene med sist? (Husker ikke hva det het.) Hva koster det og hvor lenge varer det? Har lyst å fylle på leppene på nytt, men jeg har bare erfaring med restylane og ble ikke fornøyd med resultatet sist. Fikk små klumper i leppa, og han som gjorde det ville ikke fylle på så mye som jeg ønsket, noe som førte til at man nesten ikke kunne se forskjellen når leppa slutta å være hoven.
   6. Er det ikke veldig vanskelig å få så mye hat fra lesere? Det er jo helt sykt hva folk skriver. Kritiserer alt du gjør, legger igjen ondskapsfulle kommentarer, henger deg opp på nett og lager helt lattelige tråder om deg på div nettsider. Blir det lettere med tiden å takle slike ting? Tror aldri jeg hadde klart det. Du er ei tøff dame med bein i nesa!
   7. Hvis du kunne gått tilbake i tid, ville du ventet noen år med å få barn?
   8. Sikkert veldig teit spørsmål, men har du noen tips på hvordan man kan forberede seg på å få barn? Hvilke positive ting kan man tenke på? Skjønner jo at man på en måte aldri vil være klar før man plutselig står i det og har fått ett barn, men tanken på å bli gravid og få barn skremmer meg skikkelig. Jeg er 26 år, er forlovet med kjæresten min som jeg har vært sammen med i mange år og skal snart flytte til det stort hus, så jeg burde jo være sånn høvelig komfortabel med tanken på å bli mor?
   Dette ble veldig rotete, men jeg håper du kan svare. Du er rå! 🙂 Klem.

  24. Har du noen plan på hvordan du skal takle en (ganske sikkert, med tanke på at 99% opplever det) usikker E i tenårene? Hvordan skal du lære henne å være stolt av det hun har og å være sikker på seg selv når du selv har fikset på ting og er så opptatt av utseendet? Dette er ikke ment slemt, jeg bare lurer på om du har en plan på det.

  25. Jeg vet hvilke spørsmål du kommer til å svare på. Du tar nok letteste utvei…. Husk at mye av det over her har du allerede svart på. Alt om kosthold, hvordan det var å ta silikon, Restylane og alt d der, hvordan det er å være ung tobarnsmor og så videre. Prøv å svar på noe av det vi egentlig lurer på nå når det er du som har bedt om spørsmål. Nå bør du være tøff nok til å stå for handlingene og valgene dine.

  26. – Har du tenkt på flere barn eller holder det med de du har?
   – Skulle ikke du studere sykepleier/jordmor? hva skjedde med dette?
   – Hvordan er selvtilitten for tiden?
   – Noe mer på kroppen/ansiktet du ønsker å fikse på?

  27. Hei, jeg syntes du er en helt fantastisk person og det jeg alltid har lurt på er hvordan du takler alle som skriver så mye dritt? Nå vet jo ikke jeg hvor mange som legger igjen slemme kommentarer på bloggen din men har en følelse på at det hvertfall er noen som gjør det. Føler du deg truffet av kommentarene? Og hvordan type slemme kommentarer er det som kommer egentlig? Og BTW husk at folk snakker dritt fordi de er sjalue<3

  28. Hva er egentlig greia mellom deg og ida skulstad? Hvorfor er det kjærleik ene dagen og hat den andre dagen? Gjør dere det for å trekke flere lesere?

  29. Har du fått sparken fra møbelbutikken? I så fall hvorfor?
   Hvor er katten nå?
   Var du utro mot W på /etter julekuleshooten?

  30. husker du skrev ett innlegg om at du lurte på hvordan andre finansierte silikon? hvordan gjorde du? hvor mange dager tenker du det er greit å ta fri fra jobb etter en operasjon?

  31. Er du fornøyd med puppene? Eller skulle du ønske du kjøpte pupper på et annet sted slik at brystvortene pekte rett frem og ikke i hver sin retning (ned/opp)

  32. Hvordan trives du på Kjeller?
   Hvor stor stillingsprosent har/hadde du møbelbutikkendi Har du jobben enda?
   Hvorfor mener du at W er en idiot? Burde du ikke være glad for at han vil ha mye samvær med datteren sin?

  33. På tide du får litt selvinnsikt Rannveig! Skrive slikt til Ida S. Du er jo så barnslig og du er mor……..

  34. Ser du ikke hvor jævlig etterveksten din er på headeren er? eller er du blind? du må seriøst farge etterveksten

  35. Hvordan tror du du blir å reagere hvis din egen datter eller sønn blir å ta etter deg, og poste nakenbilder av seg på nett slik at alle kan se? Dem blir jo å se at du har gjor dette, og tenker sikkert at det er slikt man gjør. Samme med operasjoner. Føler du ikke at det blir feil å lære opp ungene til å tro at å operere seg er det som er nødvendig for å se ok ut?
   Hvordan tror du barna dine kommer til å reagere når dem blir eldre, og ser bilder av hvordan du ser ut nå?

  36. Når har du tenkt å starte opp med det du lovet for et par uker siden? Å blogge hver dag osv. Alt skulle jo bli så mye bedre? Var dette før du mistet katten og jobben osv? Sånn som du blogger nå, så ville jeg ikke kalt det en jobb i hvert fall. Du kan umulig bruke mye tid på den.

  37. Hvorfor har du valgt å nok en gang eksponere barna dine på nettet? Hvordan ser du på dette som det beste valget for dine barn, og hva mener du barna dine tjener på at de blir vist offentlig på denne bloggen? Hvorfor ikke lenger skjule ansiktene deres som du gjorde en liten periode? 🙂
   ♥ Lizbethosnes.com

  38. Har du fobi mot psykisk sykdom?
   Hvordan vil du reagere hvis du blir utplassert på plasser der dem behandler psykiske lidelser/problemer under utdannelsen?

  39. kan du utfype det faktum at din mann var utro? Hva skjedde og hva gjorde han? Har du kontakt med han nå? Er han sammen med den kvinnen? Hva syns du om det? Hvordan fant du det ut?

  40. Skriver du provoserende innlegg for å klatre på listene, og synes du det er verdt det når du ser alt hatet du får? Jeg lurer også på om vi kan få høre hva som skjedde med katten. Har du den fortsatt?

  41. Har du regnskapsfører for Enkeltpersonforetaket ditt?
   Eller fører du regnskap, er det vanskelig å føre bilag og regne moms og skatt selv?
   Hva syns du om det som blir skrevet på andre blogger og forum om deg?
   Har du startet en tråd selv på forum, som handler om deg?
   Er du ofte på besøk til farmoren til jenta? (var det ikke der dere bodde etter bruddet)

  42. FOLKENS!
   Det dere ikke ser er at I*a har i fortiden dedikert hele innlegg på sine utallige blogger til hvor umoden og dritt Rannveig er, for så å prøve å egle seg innpå igjen med smask og dask-kommentarer. Når hun ikke får den samme responsen tilbake – tar hun “hevn” og begynner å kommentere stygt og negativt på hvert innlegg Rannveig legger ut. Dette lyser sjalusi laaaaaaang vei. Tro meg, jeg vet hva jeg snakker om da jeg har fulgt begge bloggene for underholdningens skyld i flere år. Jeg har lenge lurt på hvorfor Rannveig ikke har tatt et oppgjør med dette ustabile mennesket før… selv hadde jeg klikka. God bedring, I*a!
   Jeg er uenig med deg i en del av det du skriver, Rannveig, – men ønsker deg lykke til videre i livet 🙂 Ikke bry deg om dette nettrollet I*a. Hun har tydeligvis alt for mye fritid og vondt med seg selv…

  43. Kan du bare værsåsnill og dø? Tror det hadde vært det beste for barna dine. Greit nok at de betyr alt for deg, og du gjør alt du kan for de, men fyfaen. Du er det VÆRSTE forbildet de barna kan ha. Vokser opp uten fedre, halvsøsken, mor som prøver febrilsk å bli pornostjerne, og hvor de har blitt ufrivillig lagt ut hele barndommen sin på bloggen din. Ingen liker deg, ingen bloggere liker deg, ingen vil ha noe med deg å gjøre. Alle vil bare tjene penger på deg. INGEN likte deg i Alta. Skjønner godt at du flytta ned til Oslo. Synd ingen liker deg der heller.
   Og fyfaen du behandler andre mennesker som dritt. Synes så utrolig synd i barna dine.

  44. Omg Anonym!!! Hva mener du at INGEN liker Rannveig!? Kan DU snakke for alle!?
   Hva tror dere at barna DERES syns om de finner ut hvor dere mobber ett menneske??
   Skjerp dere! Alle mennesker er forskjellige og det skal ALLE godta!
   Syns det er forferdelig å se hvordan nordmenn kan snakke til og om andre mennesker!
   Har Rannveig gjort DERE noe!?
   Om ja, så vær tøff nok til å ta det opp med Rannveig personlig og drit i å sleng dritt kommentarer!!
   Blir kvalm av å lese disse kommentarene! Det er person inngrep og mobbing på høgt nivå!!

  45. Rannveig, vær så snill og slett kommentaren over (19:02). Den er langt over grensa. Jeg er uenig med deg i det meste, men ingen skal trenge å lese det om seg selv, og INGEN fortjener oppmerksomhet for å skrive noe sånt.

  46. Hvordan holder du deg så slank?:) vet at det å ha barn sikkert holder deg i nok aktivitet i massevis, men noen tips du kan gi ?:)

  47. Ang kommentar 19:02. Nå gikk du langt over streken.” Vær så snill og dø, hadde vært det beste for barna?” Herregud du sank til et lavmål når du skrev det der. Ingen fortjener og lese slikt om seg selv. Blir kvalm av deg, æsj. Har ikke ord…… lyst og krabbe inn i pc og finne deg og banke vett i hue ditt

  48. Vær så snill å finn IP adressen til anonym 19.02 og politianmeld! DET går ikke an! Fy for en fæl person med et kaldt hjerte du må være. Værste jeg har lest! Greit nok både vi lesere (og Rannveig selv) syntes det er underholdende med kommentarfeltet med slikt er så lavmål at jeg har ikke ord.

  49. 19:02: Fy skam deg, sånt skriver man bare ikke. Det er langt over streken!
   Jeg håper, og tror, at du Rannveig hever deg over slike kommentarer. Jeg er uenig med deg i det meste, men synes ikke du fortjener usaklig drittslenging, og dette bør heller ikke slippe gjennom til kommentarfeltet.

  50. At du rannveig heitmann, tror at du er penere enn ida skulstad er rett og slett helt latterlig. Hun knuser deg lett!

  51. Hvordan kan du kalle bloggen din en jobb når den oppdateres maks et par ganger i uka?jeg håper det går bra med deg! Måten du har forandret både hyppigheten på innlegg og lyden og innholdet i innleggene, så tyder det på at du er på vei mot en skikkelig smell. Gi deg før du møter veggen totalt. Husk at det er mulig å lykkes i livet selv om man tyr til joggebukse en gang imellom.

  52. Du må virkelig sette deg ned å tenke over livet ditt når du verken er til å ta deg av barn eller dyr, eller til å jobbe! Du er kun til å ta av deg klærne og spre beina. Du er ingenting.

  53. For guds skyld folkens!! Har aldri sett maken til kommentarer før Nå føler jeg virkelig med deg Rannveig. Hvorfor vil du la slike folk spre hatet sitt ved å publisere kommentarerene? Hva er det som gjør at folk kan få en så sterk hat mot noen de aldri har møtt?? Skummelt å tenke på at det finnes menneskerbder ute med så sterk hat mot noen de ikke kjenner!:/

  54. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan sitte å slenge så mye dritt om en person de ikke kjenner. Folk må slite ganske bra med seg selv for å kunne gjøre det, og sikkert få en god følelse av det også, føle seg bra etterpå.. Skam dere alle sammen, hakke ned på ett enkelt menneske så mye, skulle likt å sett at dere hadde takla å få så mye dritt slengt etter dere hver eneste dag! Jeg har vært så heldig å få møtt og snakket med rannveig, og hun er et fantastisk menneske, med menneskelig, sympatisk og rett å slett herlig 🙂 Og hun tar veldig godt vare på barna sine, og si noe annet enn det er jo bare idiotisk! Lær dere å respekter andre mennesker, voks opp og slutt å mobb!!

  55. Du hisset deg vanvittig opp da noen påsto at du jobbet gjennom Nav. Hvorfor gjorde du det? hva er galt med å jobbe gjennom nav? når man er en så vanskelighetsstilt person som du er, jobber man garantert gjennom nav. Ingen ville ansatt deg.

  56. Hva synes du om at pr-kåte “jegerida” henger deg ut på bloggen sin og sir at du kommer med dødstrusler mot henne…? Stå på Rannveig du er så jvlig mye bedre enn henne!

  57. Jeg syntes og har alltid syntes at du er en fantastisk flott dame og ikke minst en god mor 🙂
   Jeg har aldri rakket ned på deg som person, selvom jeg er uenig i mye du sier, skriver og mener… Det gir meg ingen rett til å dømme deg som menneske, og derfor lurer jeg på hva som gjør at du føler du har noe som helst rett til å dømme oss andre ? Hvorfor er du slemm, provoserende og fryktelig ekkel mot andre ?? Hva som gjør at du virker SÅ god på tv, men SÅ ekkel bak skjermen ? – Jeg er klar over at det er mye nedlatende og ekkle kommentarer mot deg her på bloggen, men det er jo ditt valg – og din drømm ! Men hvorfor ? Hvorfor oppfører du deg som en stor idiot, når du i bunn og grunn ikke er det ? 🙁

  58. Hva tenker du om alle lettkledde bilder som ligger ute av deg på nettet, med tanke på barna dine og deres venner når de blir eldre? Jeg ville personlig synes det var veldig nedlatende om mine venner kunne søke opp min mamma på nettet fra hun var ung og funnet mange lettkledde/nakne bilder av henne… (der er kanskje “kult” nå, men sikkert ikke like kjekt når du bikker 40-50)

  59. har du noen gang tenkt på at barna dine kommer til å bli mobbet i fremtiden pga dine ekle lettkledde bilder? jeg er helt sikker på at du er god mor, men når barne starter i 4-2 klasse på videregående så blir de helt sikker mobbet (hvis de ikke har hjemmeundervisning) men, tenk det du! 8 år med mobbing! huffåhuff, hadde du vært smart, rannveig, burde du bare slette bloggen og ikke tenk på dine mange år som hore

  60. Hva syns du om at den tragiske bloggeren jegerida henger deg ut på bloggen sin?
   Virker som at hun har trakassert deg her å der i flere år kanskje på tide å gå til politiet??

  61. hvorfor starter du nesten hvert eneste innlegg med å være sint/sur/irritert på alle de hatersene dine i stede for å heve deg over det? Ganske irriterende for vanlige blogglesere å se at hver gang du skriver et innlegg så må du kommentere det negative folk skriver/gjør mot deg. Dette må da tære noe forferdelig på deg? Hev deg over det og drit i å skrive om det, det gir bare haters mer oppmerksomhet, og enda flere grunner til å fortsette. Hilsen ei som nesten aldri er innom bloggen din pga negativiteten. Fokuser på det positive!

  62. syns det er litt drøyt å kalle folk for hore bare fordi man legger ut lettkledde bilder av seg selv.. Og kanskje folk bør lese opp hva hore egentlig betyr 🙂 syns også det er synd at jenter som er sjalue på andre må komme med skjellsord for å føle seg bedre, dere får ikke en dritt ut av det og det er bare lavmål og sier utrolig mye om dere som personer.. Folk som mobber burde faen meg skamme seg!
   Samme gjelder rannveig som slenger dritt om andre

  63. Hvordan går det på kjærlighetsfronten?
   Noen serier du følger med på?
   Leser du bøker, i så fall, har du en favoritt?
   Drømme reisemål?

  64. Hahaahah, stakkars. Fordi du plutselig bor i nabokommunen til oslo har du begynt å skrive”kebab norsk”? Lol. Du er så nørd. Leste noen av kommentarene dine til Ida. Jeg blir flau av deg! Og de bildene av deg!!! Hahahah, du er så lang og tynn og ekkel. Felleshøl!

  65. Unner deg alt vel, men om du har barnefri og er på tacodate i Moss i dag når du hadde “fri” forrige helg og, så syns jeg faktisk begynner å bli litt patetisk.

  66. Åh, Rannveig!
   Jeg vet du får massemasse rare spørsmål og ikke kan svare på alle, men HVOR er den fantastisk fine toppen du har på bildene i innlegget om barnefrihelg? Den hvite toppen du sannsynligvis brukte utover kvelden, altså! 😀

  67. Ser du på deg selv som “harry” ? Blondt hår,rosa lepper,silikonpupper, nakenmodell..
   Og tenker du ikke på konsekvensene barna dine kommer til og få når de starter på skolen, med tanke på at du poserer naken?

  68. Hva føler du at du har oppnådd med denne bloggen? Både positivt og negativt, og hva har vært høydepunktet siden du startet å blogge?

  69. vurdert å skaffe briller til puppene dine? de sjeler noe så felt… du har ikke akkurat arvet dem fra hu mor, det er helt sikkert og visst 😉

  70. Du skriver bestandig at vi er såååååååå misunnelig på deg. Hva tror du en tobarnsmor som er gift/har stabilt forhold, har utdannelse, bolig, stabil og god økonomi vil si til det? Tror du hun ville byttet liv med deg? Om man kan velge mellom å være lykkelig med far, er det da ingen som vil være alenemor?! Har man utdannelse lever man vel ikke av å kle av seg? Jeg kan love deg en ting, og det er at fåtallet er misunnelige på deg. Du ville vært misunnelig på ganske mange lesere, inkludert meg som er gift i en alder av 25 år, har høgskoleutdanning, mannen min tjener godt og vi et hus som koster mer enn du noen ganger kommer til å tjene i løpet av hele livet ditt. Om jeg ville byttet liv med deg? Hva tror du?!

  71. Dere skjønner vel at “catfighten” mellom Ida og Rannveig er bare tull? Begge tjener lesere på det. De er venner i virkeligheten, så det blir for dumt å skulle karre til seg lesere på den måten.

  72. Jeg blir så utrolig kvalm av mange av kommentarene her….. Er helt fantastisk å se hvor mye motbydelig som blir skrevet fordi dere tror dere kan gjemme dere bak en skjerm.. Helt utrolig.

  73. Kunne du tenke deg og noen gang ha en mer normal stil? Den typiske sletne alenemor stilen med brunt hår og null sminke + baggy klær? Ikke ta det negativt, syns du er helt rå! Jeg er selv ung alenemor og har nesten glemt forskjellen mellom pudder og Foundation haha 😛
   Savner du noen gang livet før barna? Tenker på friheten og sånt..

  74. Hei!
   Jeg lurer på hvordan du får en så fin brunfarge? Tar du mye sol og selvbruning? Eller hva er trikset? 🙂

  75. Ser du i det siste har sluttet å retusjere bort ansiktet til Nathaniel, var det eksen din som “nektet” deg å legge ut bilder av barna? om ikke, hva er grunnen til at du nå legger ut bilder av barna?

  76. Hei! Kjenner jeg synes veldig synd i deg for alt hatet du må tåle. Folk er grusomme altså… Så til en viss grad skjønner jeg at du føler du må kommentere hatet innledningsvis i innleggene dine. Men, kjære Rannveig, det inviterer bare til enda mer hat. Forstå det dem som kan… Jeg er ikke enig med deg i mye, men du fortjener virkelig ikke å få dritt fra ukjente bare fordi du er en offentlig person. Håper du har det fint tross alt. Lurer igrunnen bare på hvilken dialekt barna dine snakker? Er vel mest N. som snakker foreløpig, men siden du er fra Alta og dere bor i Oslo, tenker jeg. Blir det Oslo-dialekt på barna dine? Stå på 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg