Fredag er fridag!

Okei, kjære lesere.  Jeg har en stor innrømmelse å komme med. Jeg overdreiv muligens en liten smule når jeg sa jeg var blitt brunette. Det er nok nemlig slik at jeg fremdeles defineres som en blondine.  Noe som er helt greit for meg, jeg elsker blond, bare ikke platina. For å si det sånn, når jeg ser på bilder av meg selv med platinablondt hår, som jeg hadde inntil April i år, grøsser det nedover ryggen min. Grusomt er det best dekkende ordet jeg kan komme på!

Jeg ELSKER derimot fargen jeg har nå! I dag var jeg nemlig også å satte på extensions hos søte Noushin på Noshins Beauty Center i dag. Har også hatt en utglattende (fall-krøll eliminerende sådan) behandling, i tilegg til at jeg har piercet ørene mine, oppe på øreflippen. Med andre ord, skikkelig bli-ny dag på meg! Man trenger det av og til, og som sliten småbarnsmamma bør man også pleie seg selv fra tid til annen! Eller er jeg helt på bærtur? 

Mer om dette,flere bilder, i tilegg til et par knalltilbud hos Noushins Beauty Center KUN for dere lesere, kommer imorgen! I

Keratinhairextensions fra Noushins Beauty Center // Jumpsuit fra Sheinside 

 

Bortsett fra å ha vært hos frisøren, så har jeg vært hjemme med begge ungene i dag. Hatt kosedag! Planleggingsdag vet dere. Måtte også innom biltema en tur i og med at batteriet på bilen min har streiket nå 3 dager på rad, og det går rett og slett ikke hand i hand med to utålmodige barn i baksetet. Takk gud for supre naboer! 

Så da ble det nytt batteri på bilen da, og en mindre bekymring i livet. Hurra! 

Emma som elsker biler! Flaks at vi har firhjuling her hjemme, det er nemlig favorittleken hennes for tiden. Haha! Nå skal jeg avslutte her og finne sengen veldig straks. Opp relativt tidlig imorgen, og så er det playdate på Leos Lekeland som står for tur. 

Sov godt kjære lesere! Blogges 

24 kommentarer

Siste innlegg