Som mor, saa sønn

Dagen i dag startet som normalt. Nathaniel løp inn i sengen og la seg sammen med meg for aa kose slik han gjør hver morgen. Denne morgenen var derimot noe annerledes. Etter aa ha ligget ved siden av meg en stund, utbryter han plutselig, eller… hyler er vel et mer treffende ord:” MAMMA!!!!! EDDERKOPP!!!!! ÆÆÆæææsjjjj”

Jeg, som har fobi for edderkopper, og har hatt saa lenge jeg kan huske, spratt opp kjappere enn jeg rakk aa tenke. Og joda, med de 3 meters avstand jeg hadde naadd aa faa fra sengen paa 0,1 millisekund, var det ikke vanskelig aa spotte den. En svær jævla ekkel edderkopp….. PAA puta mi! Jeg ba en liten bønn til høyere makter der og da for at jeg ikke merket edderkoppen to sekunder etterpaa, da hadde det nemlig vært store sannsynligheter for at den hadde kravlet rundt  i haaret mitt i stedet.

Med en mor som er mer redd for edderkopper enn noe annet i verden, er det vel ikke veldig unaturlig at ogsaa han er redd for de. Joda, jeg skulle gjerne ønske jeg var i stand til aa staa aa beundre edderkoppen med han og fortelle at de ikke er farlig og hvor interessant de er, men fobier… de faar man gjort lite med. Og jeg synes hverken edderkopper er interessante eller morsomme. Jeg ser paa de som en trussel! Selv de bitte smaa gir meg frysninger paa ryggen.

Bortsett fra denne grusomme starten paa morgenen, har dagen vært fantastisk! Faatt ordnet en del praktiske ting, og naar jeg var for aa hente ungene i barnehagen var det foreldrekino hvor de hadde lysbildeframvisning av maaneden som har gaatt. Kjempekoselig! Ungene har ogsaa faatt ansiktsmaling, noe som var VELDIG stas! Saa stas var det, at Nathaniel mente at jeg ogsaa burde faa litt ansiktsmaling. Saa da fikk jeg ogsaa et søtt blaatt hjerte paa kinnet! 

Tjuvstartet ogsaa helgen i dag med hjemmelaget pizza til middag! Nam!

Her sier han; ” Mamma skal ogsaa ha maling!” 

Jeg er saa heldig! Har verdens to fineste skatter og hver dag er en velsignelse! Naa avslutter jeg her, saa faar dere ha en fantastisk kveld videre!

Selv skal jeg se Torsdag kveld og bare slappe heeeelt av. Imorgen skal jeg blant annet dra aa søke paa noen jobber. Har jo som dere vet allerde jobb ( og nei, jeg er ikke sparket… haha!) Det er tross alt en av mine bedre venninner som er sjefen min, og saa vidt jeg vet, er vi fortsatt venner, og kolleger.. saa.. ja. Haha. Men jeg jobber ikke fulltid der, noe jeg veldig gjerne ønsker aa ha. 

Blogges! 

 

 

22 kommentarer
  1. Din sønn er en kjekk kar, og din datter er et nydelig pikebarn. 🙂
   Husk å klappe edderkoppen neste gang… Fint husdyr, vet du. ;-p

  2. Hei 🙂
   Kan jeg spørre hvor jakken til Emma er fra? Ligner veldig på en typisk HUST & CLAIRE jakke:-) er på utkikk etter en litt tykkere jakke til datteren min og denne syns jeg var utrolig fin.

  3. hei ville bare si at hvis du virkelig har en fobi (er så mange som sier/tror de har fobi, men som ikke vet hva det egentlig betyr) så er det noe å gjøre med det. Er ikke sånn at du må leve med det for alltid. Hvis du ikke vil altså, men du har muligheter

  4. Den lyseblå jakken kunne muligens trenge en 60 graders vask 🙂 hadde han ikke denne i fjor og?
   Ellers vidunderlig. 🙂

  5. Moa: Jakka er nok vaska, men om den er over et år gammel så er den selvfølgelig ikke som ny, dette vet du. Så spar deg for sånne små kommentarer:) ! Når barna er i barnehagen skal de da ikke kles som de skal på middag hos kongen heller.

  6. Til Moa; Istedetfor å henge deg opp om en jakke er møkkete eller ei, kan du se på at barna ser glade og fine ut, og at det ser ut til at de koser seg i barnehagen. Er ikke det det viktigste?

  7. Vanja: klart det er det, men det må da gå an å vaske klær fordi. Når jakka er så gørr møkkete, så reagerer jeg faktisk. Går ut i fra at R har vaskemaskin, men kanskje ikke?

  8. Jakken så helt lik ut i innlegget om at det var kommet snø. Rannveig bryr seg nok ikke om ungene er skitne, det viktigste er at det er merkeklær 🙂 ungene er ofte skitne på bildene.

  9. Om og om igjen leser man kommentarer om at Rannveig henger ut barna sine, men i virkeligheten er det voksene lesere som kritiserer og nedsnakker barnas utseende, klær og hvordan de TROR at de har det hjemme. Helt ærlig; når barna leser dette når de blir større…hva kommer de til å ta seg nær av? Mammaen som gjentatte ganger forteller fine historier om dem og hvor glad hun er i dem, eller alle de voksne menneskene som skriver om og om igjen hvilken forferdelig oppvekst de har?! Skjerp dere og tenk over hva dere kommenterer om barna!

  10. 18:58 :
   Du er vel antakelig ei middelaldrende kjerring som aldri har hatt barn. Jævla bitterfitte ! Slutt å rakke ned på Rannveig !!!

  11. Ja, vel…om barna har skitne klær etter herjing i barnehagen. Har ikke alle barn det da? Drit i klærne og se heller på hvor vakre og lykkelige barna til Rannveig ER !!! 🙂

  12. Tror de kommer til å ta seg nær av pornobildene av mamma’n sin, og ikke en kommentar om en møkkete jakke.

  13. burde du ikke heller prioritere utdanning foran jobb? viss du har tenkt å bli jordmor har du lang vei å gå! Hva med å melde deg opp som privatist i noen fag for eks?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg