Blondes have more fun

Har egentlig for det meste vært travelt opptatt de siste dagene, slik at ting som bloggen har jeg rett og slett ikke hatt tid til.

Har vært kjempekoselig med besøk av mamma i helgen, jeg og ungene har koset oss masse med bestemor og fått fikset en hel del ting til leiligheten min nå som hun har vært her og kan hjelpe meg og bære osv. Har også fått jobbet litt, vært på fotoshoot. Bildene kommer en eller annen gang i neste uke tror jeg. Gleder meg til å se! 

I tiløgg til selve shooten, spilte jeg faktisk inn en videosnutt som mest sannsynlig skal være med i Bob Sinclair’s nye musikkvideo! 

//annonse I mitt forrige innlegg nevnte jeg såvidt for dere at jeg har blitt blond igjen. Var selvfølgelig hos min faste og meget dyktige frisør Noushin på Noushins Beautycenter i Oslo. Ser flere har kommentert at jeg motsier meg selv i og med at jeg nettop uttalte at jeg får frysninger av å se meg selv som platinablond. Vel, det var ikke løgn fra min side hvertfall. Håret mitt nå er i en mørkere og varmere blondfarge, altså veldig langt fra hvitt slik håret mitt har vært tidligere. 

Uansett, jeg er suuuperfornøyd, og det er alltid så hyggelig å være kunde der og du blir behandlet som en ekte prinsesse! 

Kaffe må til…

Minner samtidig om at det det enda er noen få plasser igjen til de som får hele  50% på enten farging, stripe, extensions eller en fall/krølle eliminerende keratinbehandling!

Vær raske! Og husk å oppgi bloggen min som referanse for å få halv pris på behandlingen du ønsker

 

Telefon: 994 37 243

Email: [email protected]

Bestille time online:  https://frisornoushin.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

Oooog lik gjerne deres Facebookside HER

 

Hva synes dere? Imorgen kommer jeg med et innlegg med bilder av geleneglene søte og flinke Kasja på Lashes by Kasja har la på meg for noen dager siden.  Kommer i tilegg med et knalltilbud bare for dere lesere, så stay tuned. Ha en strålende kveld videre kjære lesere!

Blogges! 

23 kommentarer
  1. Lurer veldig på hva som skjedde med katten din? Bor den enda hos dere? Lenge siden du har skrivd noe om den eller at den har vært med på bilder.

  2. Du var vel ikke akkurat brunette før dette frisørbesøket her men…Snarere mørkblond med striper eller noe i den duren.
   Tror du hadde vært SÅ mye finere i en glansfull sjokoladebrun hårfarge enn denne blondfargen! (som forøvrig ser ganske platina/veldig lys blond ut..)

  3. fifty shades of blonde du prøver deg på eller? hvem er din mr. grey da? skrukkete grå mannfolk du brer tissedama di ut til eller?

  4. Hva skjedde med søte Tina?
   Å så en ting til, husk at du tilsynelatende angra på shooten du gjorde i fjor for å kjøpe julegaver og kalender. Ser ut som at du er på god vei med samme finansieringsmetode i år. God mor!!

  5. Og,litt utti Januar kommer det et innlegg om at hun var desperat etter penger,for å kjøpe en Gant genser til N i julegave,så hun hadde ikke noe annet valg enn å lage en pornofilm for å opprettholde hennes dyre vaner for å vise sin status som “rik” alenemamma. Hvor har jeg sett et sånn angrende innlegg før…? Hmmm… Var det her,på denne bloggen..? Javisst pokker var det dét.. Dumme barn lærer aldri.

  6. Fant du ut at du hadde lite penger til julegaver igjen nå? Haha uff, mime barn skal ikke få oppleve en mor som må selge kroppen sin for å ha råd til merkeklær 🙂 du må huske på at dette blir på nettet for alltid.

  7. Kjære Rannveg når jeg skrev dette leste jeg gjennom alle hate mel du får. Jeg vill bare att du skal vite at jeg støtter deg 100%!!! for det du gjør. Jeg tror ikke folk hvet hvor vanskelig det er å være alene mamma til 2. Jeg er selv dessvere bare 15 år og har ikke hvert i den situasjonen selv men jeg kan forestile meg at det er tøft med 2 i trassalder alene. Ikke tro på det folk skriver til deg må Mail eller hva de måtte bruke. Du vet selv hva som er bra og hva som er rett, tro på deg selv og følg hjerte ditt(du har sikkert hørt det før men jeg sier det igjen)
   Love Dina

  8. En ting er at du er så ung at du tydeligvis ikke skjønner konsekvensene av valgene du tar. Men at moren din legger til rette for disse valgene, det skjønner jeg ikke.

  9. Lise: det er akkurat det jeg har påpekt i flere kommentarer, men dette sletter Rannveig! Blir sikkert for touchy!

  10. Hei! Når kommer innlegget du skulle skrive om vippene du legger hos Kasja :)? Venter spent på “et knalltilbud” 🙂 🙂

  11. Huff,huff HUFF! Når skal du lære? Og,hvorfor oppfordrer din mor til at du skal brette ut flatlus musa di???

  12. Huff huff og atter huff…
   Jeg syntes synd i den fremtidige Rannveig.
   Som må se tilbake i tiden med ekstrem anger. Ikke den typen der man kan si “pytt pytt, fortid er fortid”. For i Rannveig sitt tilfelle vil det være brettet ut på nett.
   Hun kommer til å gråte seg i søvn mange netter i fremtiden.
   Hun vil gråte seg i søvn når den nye kjæresten finner alle bildene på nett
   Hun vil gråte seg i søvn når barna kommer hjem fra skolen og har hørt stygge kommentarer om mamma.
   Hun vil gråte seg i søvn etter foreldremøtet på skolen der alle foreldrene sitter å sender henne stygge blikk.
   Hun vil gråte seg i søvn fordi hun ikke fatter at hun ikke tenkte lengre enn nesetippen da hun var yngre.
   Hva skjedde med forholdsregler liksom?
   De fleste mennesker tenker “Oi nei, dette bildet med en øl i handa kan jeg ikke poste på facebook nå som jeg er jobbsøker”.
   Men, nakenbilder sammen med barnebilder, på nett for evig og alltid, DET er helt ok

  13. Selvom du blogger from Scandal Beauties (såå kleint, mtp at du er mor og det er en skikkelig tacky side for ensomme menn på 40+), så er det utrolig dumt av deg å nedprioritere denne bloggen.
   Du kommer til å miste hovedinntekten din. Ergo mer bilder på SB.
   Inntrykket mitt har hele tiden vært at du egentlig er ganske smart – du spiller på provokasjon. Men etter “Ring mej”-videoen og nå dette… jeg har gitt opp, ass. Greit, så har du tatt dumme valg men dette er egentlig bare FLAUT!
   Så lykke til videre med “karrieren”, og spesielt lykke til med det å være ett sunt og fornuftig forbilde for barna dine. Fra en ung mor til en annen 😉
   Good luck!

  14. fyfader, etter fjorårets tabbe ved å selge kroppen for å få penger til klær, så gjør du det igjen. Nå må virkelig noen hjelpe deg, stakkars stakkars jente.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg