Juleforberedelser – Pepperkakebaking

I går hadde vi pepperkakebaking her hjemme. Hentet gullungene tidlig i barnehagen og dro hjem for å bake og høre på julemusikk. Utrolig gøy, og veldig stas for ungene, spesielt for Nathaniel tenker jeg! Han ble helt i sin egen verden og var veldig opptatt av å få fine pepperkaker. Og superflink var han! Emma var ikke overraskende mest opptatt av å spise pepperkakedeig, haha… søtnoser. 

Mens vi satt å baket, pratet vi blandt annet om når han var liten baby. Så spurte jeg han om han husket når han var baby? Da svarte han meg med at ja, han lå inni mammas mage, og sparket fotball. Deretter spurte han meg om han skulle vise meg, og så kom han og stakk hodet under genseren min for å vise hvordan det hele foregikk.  HAHA. Det var så herlig! Våre små sier jo så utrolig mye morsomt.

Her er noen bilder fra gårsdagens pepperkakebaking! 

Veldig koselig!

I dag har jeg stort sett tilbragt hele dagen med søte Aina (les bloggen hennes her! ) Vi tok med oss ungene i basseng etter barnehagen. Etter et par timer i basseng var alle mann sliten, og vi dro rett hjem for kveldsmat, og deretter senga. Etter han hadde lagt seg har jeg styrt og fikset litt I leiligheten. Hadde en kompis av meg(som er snekker, haha) her i går til å montere møbler for meg , samt den nye TVn min, ettersom jeg ikke mestrer dette selv i det heeeeeeeletatt. 

Jeg og Aina demonstrerer hvor tjukk vi skal være på julaften som er om ikke så altfor lenge.  Jeg vant! 

 

Har også vært å satt på nye vipper! Imorgen poster jeg et innlegg med bilder av dette. Så utrolig fornøyd, det kan jeg hvertfall si! Nå er det kvelden, og jeg håper dere lesere har hatt en fantastisk dag, det har hvertfall jeg hatt.

Følg meg gjerne på Instagram HER. Blogges!

14 kommentarer

Siste innlegg