Det snør, det snør, tiddelibom

I dag våknet vi opp til et temmelg hvitt syn. Det har nemlig snødd i natt, og hele hagen er dekket med snø! Ungene var såklart helt i ekstase. Selv er jeg ikke superfan av snø og vinter generelt, selv om det egentlig ikke gjør noe med snø nå som det er juletider. Da er det faktisk litt koselig! 

Det er såklart veldig vakkert med snø, men det fører jo til en del komplikasjoner, slik som at stien ned til leiligheten vår fra parkeringsplassen blir suuperglatt. Samme med veine. Tipper den gjennomsnittlige fartsgrensa i dag har ligget på rundt 40kmt. Haha. Safety first! Ellers har jeg endelig fått hentet kalenderen som jeg selv laget i fjord til ungene, hos farmoren til minste tøtta, slik at nå kan jeg henge pakkene der i stedet for andre plasser. Det er så gøy med Nathaniel og kalenderpakker. Han blir jo helt vill når han ser pakke henge her når han står opp på morgenen. Da har nissen vært her! Har også fått opp litt julepynt her, og byttet ut alt rosa med rødt, lilla og hvitt. Koselig! 

 

//Reklame

Nå som det er blitt ordentlig vinter, har jeg også fått meg noen skikkelig deilige, varme skjerf I hundre prosent ekte lammeull fra BuyHelse. Superherlige farger, som passer til de fleste outfits. Nå trenger jeg hvertfall ikke være redd for å fryse i vinter! 

Mørk grå HER // Lys grå HER // Camel HER // Vinrød HERFinnes også i mange andre herlige farger, dere kan trykke HER for å ta en titt på resten av sortimentet. 

Jeg rett og slett elsker den deilige kvaliteten de har! De er egentlig veldig like Acne skjerfene, er vel bare prislappen som skiller de. Med andre ord passer de perfekt som julegave enten til mor, kjæresten eller kanskje svigermor uten at det svir i lommeboka.

Hva synes dere? Noen andre som har disse deilige skjerfene? Nå skal jeg straks dra å hente ungene i barnehagen, tipper det er noen som blir glad når de ser at det endelig har blitt pyntet til jul her. Jeg ELSKER forresten jul, og skal få dratt fram de 40 eskene med julepynt jeg har i boden, veldig snart.

Ha en vakker dag videre kjære lesere! 

 

18 kommentarer

Siste innlegg