Tjen titusenvis rett fra sofaen!

Handler du mye på nettet? Eller kanskje du har venner som gjør det? Da kan du tjene 10-1000 vis på å tipse dine venner om at de kan spare penger på netthandel. 


Jeg har tidligere fortalt dere om Startshop, som er et bonunsprogram for netthandel. Startshop gir deg bonus hver gang du handler i over 200 kjente nettbutikker som Zalando (16%) Nelly (7%) Blivakker (17%) Hotels (7%) CDon (2%) Blush (6%) GetInspired(7%) og Tanum (7%)

 

VERVEPYRAMIDE – Tjen titusenvis på å tipse venner!

 Alle som verver nye Startshop-medlemmer, vil automatisk få en vervepyramide under seg. Medlememmer du selv verver kommer rett under deg i din vervepyramide på nivå 1. Når de du har vervet, verver sine venner igjen, vil de automatisk komme inn i nivå 2. i din vervepyramide. Når de verver sine venner igjen, vil de komme inn i nivå 3. i din vervepyramide. Når de verver sine venner, vil de komme inn i nivå 4. i din vervepyramide. Vervepremiene er 50 kr per verving for nivå 1,2 og 3 pluss 100 kr per verving for nivå 4. 

Dersom du klarer å verve 3 venner og de under deg verver 3 venner hver, vil vervepyramiden se slik ut: 

Totalt vil du kunne tjene 10 050 kr i dette eksempelet. 

Nivå 1: 3×50 kr= 150 kr.

Nivå 2: 9×50 kr=450 kr.

Nivå 3: 27×50 kr=1 350 kr.

Nivå 4: 81×100 kr= 8 100 kr.

Total = 10 050 kr! 

 

Klarer du for eksempel å verve 8 venner, og de under deg verver 4 hver, vil du kunne tjene nesten 60.000 kr

Klarer du å verve 20 venner og de under deg verver 5 i snitt,  vil du kunne tjene opptil 280. 000 kr! Registrer deg her og prøv vervekalkulatoren som ligger midt på siden. 

Jo mer innsats du legger i å verve venner, jo flere venner vil du naturligvis klare å verve. Verv venner via Facebook og send epost til dine venner. Jo tidligere du er ute med å verve venner, jo flere vil velge å registrere seg via din vervelink. Har du mange venner på Facebook, mange følgere på Twitter, eller skriver en blogg? Da har du en gylden mulighet til å gjøre det godt innenfor Startshops vervepyramide og sjansen til å kunne jobbe og tjene mye penger rett fra sofaen. 

 

Når utbetales vervepremiene? 

 

Etter hvert som du og dine vervinger på nivå 1-4 tjener bonus vil vervepremiene bli utbetalt. 

Vervepremie for nivå 1 utbetales når du og dine vervinger har tjent 100 i bonus på netthandel.

Vervepremie for nivå 2 utbetales når du og dine vervinger har tjent 250 i bonus på netthandel.

Vervepremie for nivå 3 utbetales når du og dine vervinger har tjent 400 i bonus på netthandel.

Vervepremie for nivå 4 utbetales når du og dine vervinger har tjent 700 i bonus på netthandel. 

 

Straks du har tjent nok bonus til å få utbetalt vervepremie, vil du få utbetalt vervepremie for alle som har tjent nok bonus. Etter hvert som nye medlemmer i din vervepyramide tjener nok bouns på netthandel, vil det automatisk trigge utbetaling av vervepremie. 

 

SLIK GJØR DU DET: 

1. Registrer deg gratis på Startshop (tar ca 10 sekunder) 

2. Del din vervelenke ved å trykke på verv via Facebook.

Du vil hele tiden kunne se hvor mye du kan tjene på akkurat din vervepyramide ved å gå til forsiden av StartShop. 

Du tjener bonus på netthandel ved å gå til Startshop.no og klikke på nettbutikken du ønsker å handle i. Handelen vil da automatisk gi deg bonus på din Startshop konto. Opptjent bonus og vervepoeng kan du velge om du vil få overført til din bankkonto, eller ta ut som gavekort til en valgfri nettbutikk. 

 

Tips!

Last ned StartShop sin bonuspåminner! 

Det er fort gjort å glemme å gå via StartShop hver gang du handler på nett. Last ned den smarte StartShop-påminneren som gir deg beskjed hver gang du er inne på en nettbutikk som gir deg bonus. Det tar kun 3 sekunder å innstallere den, og det er gratis. PS: Virker kun med Chrome nettleser. 

 

Registrer deg hos Startshop  i dag HER! 

 

17 kommentarer

Siste innlegg