Happy new year!

Hei igjen kjære lesere! Håper dere alle hadde en fantastisk feiring i går. Her ble nyttårsaften feiret i Oslo med god mat og venner! Min første barnefrie nyttårsaften, faktisk! Ble likevel ikke noe fyll og tull, men heller en rolig og koselig feiring. Mye bedre! Nå ser jeg bare frem til å få mine to søte små hjem igjen om ikke så altfor mange dager”

68 kommentarer
  1. Ville bare si det at du har to fantastiske barn, og man ser at du er en fin mor.
   Alle bloggere og andre offentlige personer får mye dritt.
   Men man skriver ikke stygge ting om barn, uansett hvem de er sine. Får helt vondt inni meg av å tenke på at noen kan si stygge ting til uskyldige barn, som alltid er søte.
   Selvom jeg syns du er en kjempe fin person som mor og sikkert som person også så er jeg ikke alltid enig i det du gjør, men herregud skal jeg rakker ned på alle som jeg ikke er enig i lissom. Har ikke behov for det heller. Men ville bare si at alle de stygge kommentarene håper jeg virkelig du klarer å overse. Men du burde absolutt ha noen til å sortere ut stygge kommentarer. Jeg hadde ikke taklet slike vonde og stygge ting fra mennesker når det gjelder barnet mitt, hadde knekt helt sammen og blitt kjempe lei meg. Ingenting er mer sårbare enn barna våres.
   Håper bare du ser bort fra de og lever slik du vil leve. Du har hvertfall to fantastiske barn, og datteren din er super søt 🙂
   Klem fra meg 🙂

  2. Haha, så lenge greide du å holde kommentarfeltet stengt ja…. Mista vel flere titalls lesere, siden det eneste interessante med bloggen din er de stygge kommentarene. Du suger ass, hore

  3. Du bør legge ned bloggen, den er dritkjedlig og du er IKKE mye classie. Og litt vel oppskrytt av at du er alenemor vel? fedrene til ungene dine har jo de hver gang du trenger å ta en fest, og det er jo ofte. Nei, bloggen din kan ikke måle seg mot noen av de andre mamma og pappabloggene. Et lite råd på veien, man trenger ikke å se billig ut hele tiden…men lykke til videre med livet

  4. Hei! jeg har skrivd “stygge” kommentarer før, eller ikke stygge men småspydige og frekke og kom egentlig på det nå og angra litt. Ikke fordi jeg trur du blei så veldig lei deg av dem, men du fortjener det ikke. Jeg kan være ærlig på at jeg syntes noe av det du gjør er litt oppsiktsvekkende sett fra mitt synspunkt, men i bunn og grunn gjør du en veldig bra jobb. Hvertfall sånn jeg ser det. Barn er ikke alltid verdens letteste å skulle ta seg av, hvertfall ikke alene. Og hvertfall ikke 2 stykker. Det er feil av meg å kritisere de som kommenterer frekke ting fordi jeg har gjort det før, men håper både at de sjøl ser en gang at det er helt unødvendig, og jeg håper at du ikke tar deg nær av det. Sikkert ikke så jævlig lett når det alltid er noe som er feil, men du virker som ei tøff jente, det skal du ha.
   Og en ting til, ikke for å legge skylda på deg, men trur du kunne ha unngått en del av de frekke kommentarene ved å ha et litt strengere filter på det du legger ut. Kanskje ikke legge ut et nærbilde av deg i en kort kjole når du vet folk vil reagere på det. Du skal seff få lov til å ha på deg kjolen, men det blir litt sånn.. Virker som du ber om det (noe du kanskje gjør, idk?). Anyways, sorry og god tur videre

  5. herregud dåkke folk er så ufyselige ! rannveig er 21 år gammel ! hu er 2 barns ALENE mamma og må få lov til å være 21 år innimellom og ! grett nok at dåkke eventuelle gammle feite røyer som sitter heime rotne og jævlige uten noke form for kompetanse til å morre dåkke litt fordi dåkke føler dåkke som dårlige mødre… å kalle folk for hore ? du skulle vært skudd premie på… å i tillegg så kan dåkke gå ut å sjå på alle andre 21 åringer… kor mange er det som ikke kler seg som rannveig ? eller jo med mindre du er tilbakestående, eller en nerd.. en usosial dritt som ikkje liker seg ute eller kler seg på den måten… å hakke ned andre er heilt trassig.. men å lese sånt så får du nesten lyst til å slå tilbake eller hakke på alle dåkke andre.. alle dåkke andre som ikkje ser ut som rannveig som har fått 2 barn, har en utrolig bra kropp, og utsenet.. ei som tørr å stå for det hu gjør og jobber med.. alle dere som sitter heime feite og jævlige full i strekkmerker og stygge… som ikkje kan måle dåkke med rannveig sitt utsenet… dåkke alle kan kvalifisere dåkke som horer og stygge, ubruelige mødre… som ikkje veit korles det skal gå an å ta en avlastning til tider… være med venner og kose seg… og ellers berre leve livet litt innimellom ! LIVET STOPPER IKKJE SELV OM DU ER MOR ! to all haters… GO FUCK yourself ! dåkke blir ikkje savna…

  6. Huff.. Håper ikke de andre gjestene ble støtt av antrekket du hadde på deg.
   Ikke for å være slem, men jeg skjønner ikke hvorfor du må overdrive sånn.
   Du er jo egentlig en nydelig jente. Bare du kunne smilt ditt naturlige smil og kledd deg litt
   mindre utfordrende. Alt til sin tid sier nå jeg.
   Godt nyttår til deg og dine!

  7. Godt nytt år. Regner med du har det travelt for tiden. Nyttårssalget er vel den mest hektiske perioden for de som jobber i møbelbutikk?

  8. S og Carma: Skjønner at deres nyttårs forsett ikke var å bli bedre mennesker. Er det mulig, helt seriøst. Det dere holder på med er deprimerende å lese. Hvis dere ikke har noe koselig å si hvorfor kan dere ikke da bare holde munn? Det er ikke rart at gutter syns det er greit å kalle jenter for hore når jenter har så lett for å kalle hverandre det. Hvis dere syns Rannveig skriver så mye dumt og ser trashy ut hvorfor kan dere ikke la være å lese bloggen hennes? Får dere en tilfredstillende følelse av å rakke ned på andre? Da syns jeg virkelig syns på dere. Hun er alenemor til to barn og gjør en god jobb. Alle har behov for å ha det gøy en gang i blant. MEN jeg regner med at dere er to fjortiser som ikke har modnet enda. Når jeg leser all den dritten folk skriver, som jeg regner med er fjortiser som skriver, blir jeg evig takknemelig for at min 14 år gammel datter aldri ville ha sagt eller skrevet sånne stygge ting til andre. Klapp på skulderen til alle foreldre som har klart å oppdra barn som har respekt for andre mennesker. Jeg kan tenke med at foreldrene til S og Carma ikke har en lett hverdag:(.

  9. syns du det er dumt at ingen spør om den nye typen? Du hinter og hinter, både her og på insta.. å så er det ingen som bryr seg.

  10. Godt nytt år, her var det en stille feiring med samboer og kattene..
   Men trodde du hadde stengt av kommentarfeltet`??
   Måtte du åpne igjen slik at du fikk flere lesere? Fulgt med på blogg.no å sett iløpet av romjula at du har raaaaast nedover blogglista. litt panikk nå? så du måtte åpne igjen?
   folk er jo rett og slett på bloggen her rett og slett for å lese de sjuke kommentarene som ramler inn.
   ser mammatilmichelle sin blogg har stengt kommentarfelt hun, og fortsatt holder hun seg på topp..

  11. Ser du ikke selv at du skiller deg ut på en negativ måte når du ser på bilde av dere alle ved bordet på nyttårsaften? De andre ser normale og ordentlig ut og du ser ut som ei ……. Som ødelegger hele bildet. Stakkars deg som ikke ser og skjønner det. Kle på deg og se ordentlig ut.

  12. Se på vennene dine rundt bordet, helt normale oppegående mennesker, og så sitter du der og leker deilig. Så UTROLIG flaut for vennene dine å ha deg med på lasset. Latterlig og trashy, at du ikke klarer å se det selv?!

  13. Hver gang du er ute med venner så er det alltid forskjellige. Klarer du ikke holde på vennskap? Kan se ut som at folk er med deg en liten stund for så å kutte deg ut. Stemmer det?

  14. Litt for kort kjole. litt for duck lips, litt for brun, LITT teit me de truse bilde å sånt, men men. 😀

  15. Blir kvalm av at så mange mennesker mobber andre. Må bare si fy faen. Hele denne verden er full av udugelige, motbydelige og stygge små mennesker som ikke har noe bedre å gjøre enn å tråkke på andre. Jeg hater haters, for det er så tragisk at det er latterlig å gå å rakke ned på hvordan andre lever livene sine.
   Til alle dere som mobber andre mennesker: Få dere et liv. Er det mulig? Går dere på gata og er sånn mot andre? Hadde slått dere ned hadde jeg møtt dere på gata og dere hadde havnet på sykehus, svake, bittesmå rotter. Ingen av dere har baller i virkeligheten til å si en dritt av det dere skriver her. Trakassering kalles det og dere burde vært politianmeldt.
   Skulle ønske folk kunne se litt ut av sin egen navle og slutte å late som de er så innmari perfekte. De fleste som kommenterer her inne som bare skriver dritt har vel en dildo i skuffen eller håndkremen og tørkepapir på nattbordet. Ikke faen om disse menneskene har noen kjæreste eller noen særlig gode venner. Patetiske. Det var det jeg ville si. Takk for meg 😉

  16. Carma og andre kritikere: Jeg tenker det er helt greit at man er uenige om hvordan man skal oppføre seg som mor. Det kan godt hende at R kommer til å angre på hvordan hun kler og ter seg i fremtiden, men om man må kommentere dette hvorfor ikke gjøre det på en konstruktiv måte? Jeg syns det er helt feil hvordan mange her inne ordlegger seg. Hvis det er så mange som er bekymret for hvordan barna hennes kommer til å få det i fremtiden, tenk da hvordan disse kommentarene vil virke inn på barna. Det er forsåvidt ytringsfrihet i Norge, MEN er medmenneskelighet tabu? Kan man ikke få frem poenget sitt uten å kalle noen for billig, hore og andre stygge ting? Jeg regner også med at mange her inne kjenner R personlig siden dere har så mye hat mot henne. Ingen kan vel si så mye stygt om en som de bare kjenner via en blogg? Husk folkens det et nytt år, dere har mulighet til å bruke det nye året på å bli gode medmennesker som mine og andres barn kan se opp til.
   Ha fortsatt en fin kveld:)

  17. Kan ikke skylde på at man er ung og dum hele livet. Når man har valgt å få barn så må man vokse opp og være et godt forbilde.

  18. Håper nå virkelig ikke for barna dine sin skyld at du har dratt et nytt mannfolk /gutt i hus. Og pass for all del på at du ikke blir gravid igjen,

  19. Haha, du ser ut som en liten unge som får lov å henge med de voksne. Ser du ikke selv hvor ufattelig teit du ser ut i sånne klær?

  20. 03.01 20:41: Da tenker du veldig feil. Er ikke bare de over 25 som tenker at dette ikle akkurat er smarte valg

  21. dere som mobber rannveig, mobber dere feks Linni også ..??? er da flere enn rannveig som har barn som kler seg utfordrende og stiller opp på bilder! just saying!! skjerp dere å la den stakkars jenta få litt fres!

  22. Så usaklige og ondskapsfulle mange av dere er. Finnes det ikke rom for å være annerledes? Om deres og rannveigs syn på skjønnhet ikke er det samme – er det likevel noen fullgod grunn til å hetse henne på det groveste? Jeg blir så lei meg og sint av å måtte være en del av et så kjipt og firkantet samfunn, dere suger så jævlig hele gjengen. Synes dere burde ta noen skritt tilbake og vurdere hvorvidt dere hadde syntes det var stas å få slike kommentarer selv.
   Så.. godt nyttår, lev og la leve folkens!

  23. ….og Linni har da knullefilm liggende på nett. Fra Big Brother. Aldri sett noen bli stygge mot henne av den grunn…..
   Som det heter på godt norsk…let bygones just be bygones. Ok ? Samme med Heitmanns lettkledde bilder, valg av kjærester/barnefedre…og “kåte Elisa” …hva faan spiller det for rolle for DERE i ettertid ?? Eller når det skjedde, for den saks skyld.
   Gi nå en gang faan ! Ja ? 🙂

  24. Til … (har du ikke et navn, kanskje?)
   Klart, stor forskjell på kritikk og mobbing, men jeg refererte til de fleste kommentarene som har kommet på bloggen hennes, hvis du har sett det. Noen sier hun burde dø og at hun er så stygg som fy osv… Er det kritikk? Det er ikke kritikk å si til noen: “Fy faen du er så stygg at du burde dø, gå å heng deg”. Det er en trussel og mobbing. Trakassering og hets. Det er veldig lite forskjell på de ordene…
   La Rannveig stå for valgene sine. Det er hennes liv å leve og andre kan heller passe på seg selv. Slutte å være “storesøsken” på internett. Man kan ikke styre andres måter å leve sine liv på. Vi er forskjellige.

  25. Drit i mobberne, de er bare ynkelige insekter, som må tråkke på andre for de ikke har det helt bra med seg selv. Stå på Rannveig! Haters gonna hate!

  26. Ånei, kommer du med en voksen og fornuftig kommentar her inne ?? Da er du jo en mobber.. Og fysj for et netttroll..har sikkert en dildo i nattbordsskoffen og er stygg og feit i tillegg. Du skjønner det at det er helt normalt å kle seg som en h ordet og feste når man er 21 år gammel alenemor, ungene har jo kvalitetstid med fedrene sine må du tro, og det er visstnok tøffere for R å være alenemor enn resten av Norges alenemødre.

  27. Synke så lavt som dere som må inn å slenge drit til folk !! Dere kan umulig ha det helt godt med dere selv ? Og slenge dritt om barna til rannveig er virkelig toppen av krans kaka. Hadde dere turt å sagt det rett i trynet hennes ??? Neppe.. sitt foran en pc og mobb folk dere. Fy faen så lav mål…. kjenner jeg blir sikkelig sint .. Hva faen skal dere oppnå med alt dette ???????
   Tørr noen av dere å svare meg på det. Noen av dere burde Vært politi anmeldt for sjikane og mobbing på nett og ikke minst trakassering. Fy faen skam dere..

  28. Så mange som kritiserer klesstilen din. Jeg må innrømme ærlig, hadde jeg hatt kropp som din og hadde jeg vært 21 ville jeg kledd meg sånn ca som deg 🙂 Hvis jeg får lov å si min mening? Jeg syns du er såååå vakker men når du gjør ducklips(eller hva det heter) det ødelegger litt men det er bare min mening( bare måtte få det ut)

  29. Barnebildene i innlegget ditt fra julaften er utrolig søte, og med god bildekvalitet. Kan jeg spørre hvilke kamera du bruker?

  30. Folk må skjerpe seg… Skammer meg over menneskeheten når det fins så mange slemme og stygge mennesker (ja, stygg på innsiden).

  31. Linni var IKKE med i BigBrother,, det var derimot ex’n hennes,(som hun laget den berømte sextapen med)-Kristian et eller annet..

  32. Joanna: Du vet ikke hva du snakker om.. Hvis du ser på denne linken (http://no.m.wikipedia.org/wiki/Big_Brother_%28Norge%29) og trykker på de ulike årstallene som står der, så ser du navn på ALLE som har vært deltakere. Så ser du at Linni ikke står der. Hva har det med saken å gjøre at hun holdt på med han Kristian?! Hun trengte da vel ikke å være i Bb huset for å ha seg med han. Det var kun han som var deltaker av de to.
   Og du der oppe som skriver at de lagde tape i huset..det er vel ingen som lager sex tape i Bb! Hvordan skulle de klare det liksom? Hvor gamle er dere egentlig? Ikke gamle nok til å ha sett alle sesongene tror jeg. Så klapp igjen. Vær så snill!
   Rannveig; Må bare ønske deg og dine et riktig godt nyttår 😊

  33. Du blogger så sjeldent! :/ Håper du blogger mer i 2015, men forstår at det tar mye tid og ikke er så lett!

  34. Godt nyttår, Rannveig! Savner bloggen din. Og hatersene kan dra til helvete! Fy faen til onde mennesker!

  35. Herregud så mange stygge kommentarer! Blir faktisk flau over folk av og til. Trur folk skrive før de tenker. Koffor i alle daga kaller dere ho for hore? Trur det er mange som må tenke seg om før dei skrive. Føle seg jævlig bra når dere kommentera stygt og tillegg er anonyme. Ta å skjerp dere og voks opp. Eg skjønner ikkje kordan verden skal bli om alle skal skrive stygt til andre menneske. Gud hjelpe meg, eg blir flau!

  36. Fin kjole 🙂 hilsen “dame” på 31 som synes rannveig er helt ok! Håper 2015 blir et bra år for deg og barna!

  37. Dette er rett og slett mobbing på høyt nivå. Dere burde skamme dere. Feige jævler som sitter bak skjermen og slenger dritt til en dere ikke kjenner. Håper dere er fornøyd med dere selv.

  38. Jeg blir oppriktig lei meg av å lese alle disse stygge kommentarene.
   Hva i all verden får dere til å skrive sånt? Mobbing på høyt nivå.
   Jeg håper virkelig at dere ikke har barn selv, som må vokse opp med ekstremt dårlige forbilder. Er det rart at barn mobber hverandre? Foreldre har et stort ansvar her. Jeg har selv et barn og vi snakker ofte om at man skal være snill med alle og si ifra om noen er stygge med andre.
   La hun få være seg selv. Gå i det hun vil og være en god mor som vises godt her på bloggen.
   Ut med ynkelige mobbere !! ÆSJ

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg