The best things in life

Et noe sent blogginnlegg, men, bedre sent enn aldri! Eller hva? I dag er det endelig helg, og for en gang skyld har vi faktisk ikke lagt noen planer for denne helgen. Tar heller ting litt som det kommer! Tenkte kanskje badeland enten imorgen eller søndag, tiden får vise. En ting er hvertfall sikkert, skal tilbringe masse kvalitetstid med verdens vakreste gutt, i og med at Emma koser seg på pappahelg. Og jeg kjenner jeg savner henne veldig allerede. Da blir det ekstra godt å se henne igjen på mandag.

Tok noen fine bilder av snuppa før barnehagen i dag som jeg tenkte å dele med dere! 

Ha en vakker kveld videre kjære lesere! Nå er det skjønnhetsøvn som står for tur her!

Blogges! 

15 kommentarer
  1. Så utrolig søt Emma er <3
   Har selv ei datter på 9 Mnd ..
   Håper du å Nathaniel får ei kjempefin helg uansett hva dere finner på!
   Er nåkk ikke noe artig å "mangle" ett av barna , men hun har jo bare gått av å være sammens med pappaen, å N har det nåkk kjempe stas alene med mamma 🙂

  2. Er det sant at W har blitt pappa med hun han var utro med? Eller er dette bare tull? Stakkars den nye kjæresten i så fall..

  3. Så finne bilder, Rannveig. Du er kjempeflink bak kameraet og med barna. Håper dere får en kjempefin helg! Deilig å ikke ha planer hele tiden. 🙂
   Jeg lurer også på hvor katten er om du har den enda. Spør ikke for å være slem, men jeg elsker katter og har en hel liten flokk selv. 🙂 Hadde vært gøy og sett bilder av den og hørt hvordan det går med den.
   God helg vakre du!

  4. Kan du prøve å skrive om noe litt mer interessant? Ha med noen bilder av hvilke klær du går med, tips til skjønnhetsprodukter, spørsmålsrunde, et eller annet?

  5. Så fine bilder 🙂
   PS: når ungene er så ofte med pappaen sin er du ikke helt alenemamma som du ofte gir uttryk for..

  6. Ville bare si at du er et flott forbilde! Jeg ser opp til deg, du har vist at selv om livet ikke bestandig blir som man har forestilt seg så er det ikke verdens undergang! Du står høyreist med hodet hevet uansett, og er en kjempegod mor for ungene dine. Jeg har selv blitt alenemor nylig, og tenker på deg som en inspirasjon! Jeg tenker “rannveig klarer det jo strålende, så hvorfor skal ikke jeg?!”. Ungene dine har mye og være stolt av og se opp til!

  7. Det er mange som ikke klarer det, som ikke orker å finne på ting med ungene sine eller holde hodet kaldt og fokusere på det som er viktig! Hvis enhver alenemor skulle få høre masse dritt av andre som ikke har det godt med seg selv hver eneste dag, er det nok veldig mangel som hadde gått inn i depresjon og angst og ikke gitt barna en spesielt god oppvekst. Jeg syns synd på barna til alle disse som sitter og spyr ut ondskap, dere kommer til å få meget ulykkelige og slemme barn som ikke går overens med andre fordi de tror det skal være sånn.

  8. Hva i svarte er galt med deg, du siste som kommenterte? Stakkars foreldrene dine som har mislykket så til de grader med oppdragelse av et sikkert voksent menneske. Skam deg! Stå på Rannveig, begge ungene dine er helt nydelig!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg