Lekre og eksklusive negler på et blunk

Hatt en kjempefin dag i dag! Vært i barnebursdag, og ellers bare tilbringt kvalitetstid med verdens beste gutt. Nå skal jeg og min kjære lage mat og se film. Men først tenkte jeg å vise dere de nye neglene mine.

For noen dager siden var jeg nemlig igjen hos søte Kasja hos Lashes by Kasja, og satte på nye gelenegler. Denne gangen valgte jeg nude negler med svarowskikrystaller. Veldig enkelt, men samtidig utrolig elegant. Swarowskikrystallene gir neglene et skikkelig eksklusivt preg, og jeg bare elsker de.  Det å ha fine negler gjør mer med humøret enn man skulle trodd. Føler meg så utrolig mye bedre når neglene ser fine og velstelte ut, noe jeg er helt sikker på at de fleste andre jenter der ute kan si seg enige i.

Det fine med denne salongen er at kvalitet står i høyt fokus. Jentene på salongen er ikke bare serviceinnstilte og hyggelige, de er også utrolig dyktige. Neglene detter ikke av, jeg tar de av selv når jeg føler for å gjøre det. Enda jeg som småbarnsmor vasker hendene et tresifret antall ganger per dag, holder de seg like fine og blanke. Bildene under er tatt i dag, flere dager etter de ble satt på. Som dere kan se, er de enda kjempefine! 

Salongen ligger sentralt til midt i Oslo, rett ved rådhusplassen i Tordenskioldsgate 7. For å bestille time kan dere enkelt gjøre det på nett (bestill time på nett her) eller dere kan kontakte de på telefon 939 22 418. 

oLashes by Kasja har også en kjempefin og helt nyoppusset hjemmeside som er oppe å går. Der kan dere se forskjellige behandlinger de tilbyr. Hjemmesiden finner dere HER. Lashes by Kasja har også en Instagramprofil hvor det blir lagt ut mange forskjellige bilder av negler og vipper til inspirasjon dersom du er litt usikker å hvilket design du ønsker på akkurat dine negler. Følg Lashes by Kasja på Instagram HER.

 

Hva synes dere? Blogges!

24 kommentarer

Siste innlegg