Ny jobb

Da var nok en herlig dag omme, og jeg føler meg egentlig veldig klar for senga veldig snart. Men i og med at en av mine mål og ambisjoner er å bli en bedre blogger, tenkte jeg å oppdatere litt her først. 

Var så utrolig herlig å se Emma igjen etter at hun har vært på pappahelg, gliste fra øre til øre når jeg var å hentet henne i barnehagen i dag. Verdens beste følelse. Og verdens beste jente! I morgen tidlig skal jeg og Emma på helsestasjonen på 1,5 års kontrollen, og etter det skal jeg dra å skrive jobbkontrakt til min nye jobb som servitør. Bortsett fra det har jeg ingen store planer egentlig. 

Nå er det gullungenes matpakker for morgendagen som skal lages, så skal jeg bare slappe av før det er skjønnhetsøvn som står for tur. Og ja, en ting til. Er det ting i mitt privatliv jeg ønsker at det skal spekuleres i, så kan dere være sikre på at jeg garantert hadde skrevet mer om det her på bloggen. Det er flere grunner til at jeg ikke bretter ut livet mitt, og den viktigste er vel at jeg prøver å beskytte mine barn og meg selv som best mulig. Med det sagt, ønsker jeg dere en herlig kveld videre lesere

-Blogges

23 kommentarer

Siste innlegg