Følg min nye blogg

God ettermiddag lesere

Vil egentlig bare nok en gang minne dere om at denne bloggen om ikke lenge legges ned. Planlagt slipp for min nye blogg på Familieprat.no er kommende tirsdag. Denne bloggen kommer likevel ikke til å legges ned umiddelbart, men etterhvert, selv om jeg ikke kommer til å blogge noe mer her etter det.  

Altså, kommende tirsdag, kan dere alle lese min helt nye blogg. Jeg kommer til å komme med nøyaktig link osv etterhvert. Ville bare minne dere på det, og jeg setter stor pris på om dere vil følge oss og vårt liv videre.  Jeg gleder meg hvertfall til å starte med blanke bloggark ( selv om jeg strengt tatt ikke kommer til å gjøre det heller, ettersom arkivet mitt vil bli flyttet dit) 

Setter også STOR pris på alle de koselige tilbakemeldingene jeg får fra dere. Det er veldig gøy å høre at dere setter pris på min regelmessige blogging. Det er rart med det, en laaaang periode har jeg nesten ikke orket å tenke på bloggen, og innleggenes hyppighet har vært deretter. Nå har jeg stappet fullt med stå-på-blogg-mot! Og er klar for ny blogg og nye utfordringer 🙂 

Skal DU følge meg på min nye blogg? Ha en strålende dag videre, det skal jeg ha!

– Blogges

20 kommentarer

Siste innlegg