Gravidshoot med høstens deiligste skjerf + rabattkode!

Som jeg nevnte for dere, var jeg en liten tur i skogen på fredag med min kjære venninne Kikki! Fikk tatt noen fine høstbilder, til tross for regn. Tenker det er viktig å forevige gravidmagen så lenge den er der, med tanke på at dette er siste graviditet, noen gang

//Inneholder annonselenker

Med meg hadde jeg verdens deiligste skjerf i forskjellige farger. Skjerfene i deilig, myk lammeull og cashmere fra Buyhelse.no har nemlig blitt en storfavoritt her siden jeg først oppdaget de i fjor på denne tiden, og har siden vært solgt. Ga mange i julegave til venner og bekjente, og alle var så fornøyde atte! Mamma og søsteren min er for eksempel helt frelst av disse skjerfene, som finnes i så mange herlige farger. 

Jeg fikk nettopp noen nye, deilige skjerf i nydelige høstfarger. Jeansblå (min absolutte favoritt!) lys grå, mørk grå og nydelig, dus rosa. Noen med frynser, og noen uten. De med frynser i 100% av den beste lammeull, og de uten frynser i en deilig blanding av eksklusiv Cashmere og ull, perfekt for vinteren som er i anmarsj. Og det beste av alt? Skjerfene kan brukes som så mangt, siden de er store og gode.

Varmer de godt nå som det begynner å bli skikkelig kjølig! 

Jeg bare elsker fargene! Basic farger, som går med de fleste outfits ♥ 

 


Skjerf /JeansblåSkjerf/Lys grå // Skjerf/RosaSkjerf /Mørk grå

 

 

Jeg har fått tak i en rabattkode til dere lesere, som gir dere 60 kr i avslag! Bruk da rabattkoden “ullskjerf

Følg også gjerne BuyHelse på Facebook  og Instagram for å få med dere nyheter, tilbud og andre godsaker! 

#gravid #graviditet #svangerskap #fotoshoot #photoshoot #natur #høst #mammablogg #mamma #gravidblogg 

14 kommentarer

Siste innlegg