Frøken “la det skje med en gang, takk”

Jeg er høygravid. Det gjenstår noen få uker til min termin, søndag sjette desember. Likevel, skulle man altså ikke tro det i det hele tatt. Bekkenet mitt skrangler, jeg har problemer med å gå. Men noen ganger skjer det bare noe med meg (les: noen ganger=hver dag) Jeg vet ikke helt hvor jeg henter energien min fra, men plutselig (hver dag) får jeg underlige energikick, som forteller meg at jeg heller burde gjøre hundre tusen ting enn å slappe av. 

I går, var jeg egentlig ganske sliten og trøtt. Jeg tenkte likevel at nå når jeg først har en barnefri helg, MÅ jeg få byttet rom med ungene slik at de får så stor plass å leke på og boltre seg på som mulig. Som tenkt, så gjort. Jeg har nemlig ikke sjans til å få gjort det mens jeg har ungene, så det var bare å utnytte muligheten.

Jeg er litt sånn at når jeg først har bestemt meg for noe, er det virkelig ingen krefter her i verden som kan stoppe meg. Fullføres skal det, koste hva det koste vil! Denne staheten kommer jeg nok til å nyte veldig godt av i tiden framover, tenker jeg. 

Så… i stedet for å legge meg å sove og utsette alt til i dag, brettet jeg opp erma, og startet å bære småtingene og organisere. Når jeg hadde demontert Emma’s seng, og fått unna det andre som står under loftsengen til Nathaniel, startet jeg på demonteringen. Dette brukte jeg altså flere timer på. Og ferdig, det ble jeg! 

Og la meg bare fortelle dere en ting… å være EN person og enten montere eller demontere en loftseng, er virkelig en omtrent umulig oppgave. Det kom noen saftige nordnorske gloser fra meg underveis, men jammen meg klarte jeg jo det. Selvfølgelig, jeg gir jo ikke opp før jeg faktisk får til det jeg har sett for meg. Jeg fikk skviset min seng inn på deres rom (rettere sagt madrassene, siden de er bøyelige, bunnen fikk ikke plass) og fikk satt Nathaniels seng ute på verandaen.

Den er nemlig lilla, og jeg synes den tar alt for mye oppmerksomhet. Så, nå skal mor sette i gang med maling på terrassen, prosjekt hvit seng, og så er det montering av senga i kveld. Jeg gleder meg svært lite, og regner med å få en planke eller ti strategisk plassert på tærne mine. Men, slikt er jeg jo veldig vant til! Så det skal nok gå fint. Har man ikke mann, gjør man det selv! 

Mens jeg var i gang med endring, tok jeg like godt å endret litt på de fine klesstativene deres fra Kids Concept. Hengte opp varme, nydelige ullkjoler til Emma, blandt annet. Her har dere en liten sneakpeek. Bilder av hele rommet kommer når alt er ferdig 

Hva synes dere? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg