Øye for øye, tann for tann

Som gravid, må du bare innfinne deg i at dager er forskjellige. Som natt og dag. Ene dagen kan du bare ha lyst til å ligge i sofaen og gråte fordi livet er så forferdelig og alt er så tungt, og neste dag kan være helt på topp, alt er solskinn, og du er skikkelig effektiv og får unnagjort en masse greier !

Jeg har definitivt en slik dag som sistenevnte i dag. Det hele startet da en liten gullegutt kom tuslende inn fra sitt soverom og i min seng sånn i halv åttetiden, så lå vi i min seng til klokka åtte før vi sto opp og gjorde oss klar for dagen begge to. Da innså jeg at jeg hadde fått hele SYV UAVBRUTTE timer på øyet. Jeg tenkte først at det må være for godt til å være sant , men det var det altså ikke. Og BAM, det satte standarden for en helt fantastisk dag hos meg. Rolig morgen, ferdig laget matpakke i kjøleskapet, og med helg i bakhodet. Dette kan jo ikke bli en dårlig dag!

Vel, det ble ingen dårlig dag heller.  Etter å ha levert en glad og fornøyd storebror i barnehagen,  dro jeg på rolig helgehandling på butikken. I fred og ro. Akkurat det jeg trenger nå. FRED OG RO.  Noe ikke absolutt alle ser ut til å skjønne, mennesker lliker å lage kvalme tydeligvis, og høygravide overhormonele hvalrosser slipper ikke unna. Men det er en annen historie. 

Etter å ha tatt helgehandelen i ro og fred, var det hjemover igjen. Jeg bestemte meg brått for at jeg, hvalross som jeg er, og med rett over to uker til termin, at dette var riktig tidspunkt for å rydde terrassen hvor jeg de siste ukene bare har plassert alle tunge greier jeg ikke har hatt ork (eller kropp, egentlig) til å bære hele veien ut til garasjen. Da var det ut i minusgradene og gjøre litt mannejobb. Så nå har vi ryddig og flott terrasse, og jeg har en haug med drittmodningsrier og ødelagt bekken. Øye for øye, tann for tann. Må man, så må man. 

 

MEN… det har fortsatt ikke ødelagt dagen min, og jeg er så happy som jeg kan få blitt!  Kanskje jeg tilogmed slår til og pakker fødebaggen?! Og pakker inn alle resten av pakkekalendergavene? Det er godt mulig! Wow, for en energi, den trengte jeg virkelig. Takk! I dag skal jeg hente ungene veldig tidlig, ettersom Nathaniel skal ha med seg venninnen sin fra barnehagen, og vi både skal rekke å spise fredagspizzaen, leke og bake pepperkaker, som jeg har lovet han. 

Alt ligger til rette for en koselig fredags ettermiddag og en ellers fin helg. Ønsker alle dere lesere en flott dag videre!

Blogges

8 kommentarer

Siste innlegg