Gjettekonkurranse! Når kommer lille Sienna?

Jeg har for lengst siden innsett at jeg hadde gjort det suverent som ovn. Hovet inn millioninntekter! Jeg mener, slike surrogatmødre som bærer barn for andre. Kroppen min nekter nemlig å slippe på noen baby før det er komplett fullbårent, helst litt overtid for å være helt sikker. Her skal det ruges, sier den! Vel, jeg er svært uenig med kroppen min på nåværende tidspunkt, og synes godt den kan sette i gang noen ordentlige, heftige rier her. Nå vil vi ha lille vakre snuppa ut. Vil hilse på henne. Vil ha kroppen min tilbake. Orker ikke å være handicappet en dag lengre! Orker ikke mensensmerter som bare er der, modningsrier/vonde kynnere hver gang jeg forsøker å røre kroppen min. En mage som er i veien for absolutt alle nødvendige ,daglige gjøremål. Lei, lei, lei. Nevnte jeg at jeg er lei? LEI.

For det skal virkelig ikke legges skjul på. Jeg ER  L E I. Jeg er så lei, at jeg har prøvd alle triks og tips i boka for å “framprovosere” fødsel. Vel, alle tips og triks, utenom det eneste som faktisk har dokumentert effekt. Sex. Det er nemlig ganske umulig å utføre uten en mann. Nå har ikke jeg noen umiddelbar mangel på forespørsler og hendvendelser av det slaget, da det er noe jeg mottar daglig. Men tror jeg står over, for å si det sånn. Det får fortsette å stå som eneste uprøvde fødselsprovoserende forsøk. Haha! 

Så får vi håpe denne lille tuppesnuppa av en liten luring kommer veeeeeldig snart. Kom, kom kom 

Bilder er tatt av min flotte venninne Kikki (les bloggen hennes her

Så tenkte jeg det kan være veldig gøy å ha en liten gjettekonkurranse…

Når tror DU bittelillesøster Sienna kommer? 

#gravid #graviditet #svangerskap #pregnant #pregnancy #mamma #mammablogg #gravidblogg #blogg #blog #bloggers #blogger #hverdag #helg #mammahverdag

59 kommentarer

Siste innlegg