Livet som trebarnsmor

Å skulle beskrive livet som trebarnsmor, føler jeg faktisk er helt umulig. Det er en slags type salig blanding av hodestups forelskelse, ammetåke, lite søvn, kaos og vaskemaskiner som går døgnet rundt. 

For skittentøykurven når aldri bunnen med tre små i hus. Ikke i nærheten av det engang.Jeg innser at jeg i umiddelbar framtid bør skaffe meg en tørketrommel, ettersom jeg hverken rekker, eller lengre har plass til, å tørke alt av klær som blir vasket inne. Med “liten” leilighet på 80kvm, vippestoler, babygrind (takk gud for babygrind!) og diverse andre dingser man skaffer seg med en liten nyfødt, er det rett og slett blitt ganske liten plass her.

Hektisk er forbokstaven på vår hverdag nå. Men selv opp i til tider kaos, så føler jeg meg utrolig begavet. Så heldig! Så ufattelig heldig, som har fått oppleve dette mirakelet hele tre ganger. Tre små skatter, som beriker livet mitt med uendelig med kjærlighet og glede. Storebror og storesøster trives godt i rollen som storesøsken. Veldig stolte! Og når lillesøster får mat, går de gjerne selv og henter kluter for å hjelpe til når hun gulper, om jeg i min ammetåke har glemt det. De vil “passe på lillesøster” som de selv sier, og kommer også med smokken til henne, og vil gjerne holde henne hele tiden. Da vet man at man har gjort noe riktig! ♥

Bilde hentet fra min Instagram

Følg meg gjerne HER

35 kommentarer
  1. Fine unger <3 anbefaler tørketrommel på det sterkeste!! Gikk til innkjøp av det etter at nr 3 kom i fjor sommer! Og i februar kommer nr 4,så behovet blir ikke akkurat mindre :p Kos deg Rannveig!

  2. Rannveig er begavet med den egenskapen at hun synes det er helt innafor å leve på sine 3 små barn, og utleverer de det hun kan. Nå var det egentlig litt flax at hun fant en som kunne gjøre henne gravid igjen, (helt uplanlagt såklart!) så vi får noe nytt å lese om. Nå er det ikke bare to av verdens beste, fineste, vakreste, flinkeste, verdens beste verdens beste, det er tre! Jippiiii:) Nå får vi bare vente spent på nr 4, for den vil jo komme. Ingen av de prevensjonsmidlene vi har her i verden, fungerer jo på Rannveig stakkars, og hun vil vel ha sex igjen😊 God jul!

  3. For noen nydelige jenter du har :)ja du er virkelig heldi som har tre skjønne barn.Ønsker deg og dine ei riktig God Jul.:)

  4. Fy søren så mye stygge kommentarer og nedlatende mennesker som finnes her inne.. Hvis dere bare skal spre dritt, hvorfor kan dere ikke skrive den dritten et annet sted? eller holde dere for gode til sånt kanskje? Ganske barnslige kommentarer og komme med. Og hvordan Rannveig ønsker å leve livet sitt, er helt opp til henne!
   Slutt å vær stygg i kjeften, pass heller på deres egne saker.
   Og Rannveig, jeg syns du gjør en fantastisk jobb som mamma til 3! Du er skapt til å være mamma! Drit i alle de stygge kommentarene, men det regner jeg også med at du gjør! Er bare sykt det finnes så mange stygge mennesker der ute som kun er ute etter å lage kvalme.. 🙁
   Stå på!! 🙂

  5. 99% av haterne er kun misunnelige 😉 Du er fantastisk Rannveig !
   God jul til deg og dine <3
   Snart kommer det flere kommentarer om at de ikke er misunnelige hahahaha

  6. Du Lilly ovenfor her.. Gå å legg deg eller slutt å skriv sånn tull. Misunnelig på hva? Du er hjertelig velkommen til å forklare oss misunnelige “haters” akkurat hva det er vi craver sånn etter i Rannveig’s liv? Eller skriver du sånn for å “trøste” Rannveig? Så begavet som Rannveig er, håper jeg for Guds skyld hun skjønner at misunnelse ikke er tilfellet🙏

  7. Jeg blir så provosert på hva noen av dere kan finne på å skrive! Eier dere ikke skam? Håper dere råtner i deres egen drit en vakker dag.
   Rannveig du er kjempe flink håper du klarer å overse drit folk

  8. Så nydelige jenter♡ Jeg er totalt avhengig av min tørkerommel og jeg har bare et barn, så anbefaler virkelig og gå til anskaffelse av en slik☺ Ønsker deg og dine en trivelig jul🎅

  9. Herregud, så skrev Rannveig feil og brukte ordet begavet. Alle skjønner vel at hun mente at hun var privilegert/ tildelt 3 fine gaver i form av 3 nydelige barn?!
   Jeg skjønner IKKE hvorfor dere som bare slenger dritt, leser bloggen?! Føler dere dere virkelig bedre av å slenge ut dritt? Sitter dere etterpå å tenker at dere er bedre mennesker enn hva dere tydeligvis syns Rannveig er?!? Vel, det er under lavmål det dere holder på med!!
   Drit i å lese bloggen hennes, eller les og hold kjeft om dere ikke har noe positivt å komme med.
   Stå på Rannveig. Du er faktisk beundringsverdig dom tåler alle disse kommentarene! Kos deg med dine fine små og God Jul!
   T

  10. Så fine jenter! (Og flott sønn også selvfølgelig!).
   Vær så snill Rannveig: gjør sånn at alle som vil kommentere må legge igjen fult navn evt Facebook, ett eller annet! Sånn oppførsel som en del idioter greier å lire av seg, det er en skam!!
   Gå ut med en del navn, uten etternavn men stedet de kommer fra. Sånt som de driver er ille!!
   God jul, Rannveig😊

  11. Ja enig! Lag det slik at man må skrive navn for å kommentere. Problemet er vel at trollene enten dikter opp navn eller bruker andres navn. Kanskje hvis man blir nødt å skrive e-post også 🙂

  12. Dere må jo vær sjalu på rannveig når dere gidder å gå innpå bloggen/dagboken hennes for å skrive stygge ting 😅 Tenk at det er snart jul å voksne folk holder på slikt!! Og tar seg tid til det ??? For eit liv 😬
   Kjære Rannveig god jul til deg og dine 💗💗🌸 PS nettrollene gir deg klikk ☺️☺️👍

  13. Haha? Er dere dumme?
   Så klart er hun begavet! Hun er begavet med 3 perfekte og friske barn i livet sitt! Ikke alle som er det! Hvert barn er en gave, verdens beste gave faktisk! At dere kan sitte der å skrive at hun ikke er begavet er lavmål og veldig frekt, tenker dere ike har barn selv? Hvertfall vist dere har det så synes jeg litt synd på de ungene som har foreldre som sitter og kommenterer stygt på andre sine blogger!

  14. Hei Rannveig. Ville bare ønske deg og dine 3 små god jul og godt nyttår. Å gratulerer med minste prinsessa. Ikke rart å skjønne hvorfor du er forelska! Nydelig er hun <3
   Til alle som kommenterer stygge kommentarer. Det er jul. JUL! Kan dere ikke heller gå å gjøre noe fint for noen som trenger det nå i disse juletider. Syntes det er litt spesielt å skrive så mye stygt til en person hvis dere er ved deres fulle fem? Gå hjem til mamma eller pappa og spør hvor stolte de er av deg som mobber og skriver dette anonymt til en en blogger på nett nå bittelille julaften? Vis hva deres fokus er nå i jula 🙂 så kan di bli stolte av oppdragelsen di har gitt, så kan dere kose dere som en familie og spise julemat og feire julens gleder etter dette?
   I romjula kan du jo lage deg en liste over nyttårsforsetter hvor nr 1 er:
   -Hvis jeg ikke har noe fint å si, kan jeg likegodt holde kjeft-

  15. Vet du hva ordet begavet betyr? Tror du mente privilegert? 🙂 Og for et vakkert barn Sienna er! Faren er kanskje umoden, men han har ihvertfall gitt henne gode gener utseendemessig!

  16. Nå må du ikke slite deg helt ut da, Heitmann.
   For et nydelig bilde av søstrene. 😀
   Ønsker deg og barna dine en fantastisk fin julefeiring. *Klem* 🎅

  17. Alt må pirkes på , koffer e d blitt sånn at alle skal finne feil hos hverandre? …
   Alle kan ikke like alle å være enig med alle, men dem hold man seg vel unna? Lar vær å lese bloggen å komentere kansje?
   Kan man ikke unne noen noe godt mere?
   Synes d er trist, å vertfall når man tenker at flere av dere e mødre… Håpe aldri mine barn møte på deres barn, for vis de har lært fra dere er de ikke hyggelige mennesker

  18. For en sjalusi for noen mongiser noen er.Å ha en baby er litt av en jobb og 3 små oi oi men det er så verdt og det gir så mye <3 Du er så kjærlig og godhjerte tøff og sterk mamma derfor mange blir så misunnelig .De som skriver her klarer nok ikke å få en unge en gang eller klarer ikke å være sånn forelder for en baby som du klarer for 3 små. D er for mongiser for det noe man ser her med en gang hehe:)

  19. God jul, Rannveig! Ser stor likhet mellom Sienna og Nathaniel <3 gratulerer masse med skjønne lille Sienna, nyt tiden med din lille prinsesse.
   Ha en fin kveld videre, og husk at haterne har det helt klart vanskelig med seg selv, og har tydeligvis en trang til å ta det ut på deg. Men vær sterk, fine deg.
   Du er begavet og velsignet med tre flotte barn, og det er ingen som har noen som helst grunn til å hate på deg. Lykke til videre, Rannveig!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg