I kaos og kjærlighet

I dag har vi vært på vår første, lange trilletur. Vi har jo hatt noen små trilleturer, men har rett og slett ikke turt å ta lille snuppa med ut på noen lengre tur før nå. Hønemorinstinktene mine er godt på plass, skjønner dere. 

Det var utrolig koselig! Og ungene syntes det er veldig gøy å stå på søskenbrettet. Så det blir en del bytting underveis for at begge skal få stå der omtrent like mye. Snuppa sov tungt og godt gjennom hele trilleturen, og enda mer da vi kom hjem igjen. Merker som sagt at det er en slags døgnrytme på plass allerede. Hun sover enda en del på dagtid, men er lys våken noen timer etter de to største har lagt seg kl 19, hver kveld, før det er natta igjen. 

Merker allerede forskjell på lille frøkna… Hun er blitt så stor alt! Bare tolv dager gammel, men veldig våken og nyskjerrig på verdenen rundt seg. Herregud, kan ikke fatte og begripe at det allerede har gått tolv dager! Tiden flyger i godt selskap, er det ikke det det heter? Vi koser oss masse, i litt kaos, og ikke minst, masse, masse kjærlighet. Det siste storebror sa før han la seg i dag var at han kom til å savne lillesøster og meg mens han sover. Søteste jeg noen gang har hørt! 

Nå har jeg fått ryddet opp dagens slagmark av leker og annet som på mystisk vis klarer å snike seg  utover hele stuegulvet i løpet av en dag, og skal  bare slappe av på sofaen, hive innpå bøttevis med kalorier, og stirre på TV’n resten av kvelden før det er natta for mor også.

Ønsker dere alle en fantastisk fin kveld videre!

Blogges

10 kommentarer
  1. Så koselig Rannveig☺️ Og veldig bra du har på dem refleks, er så stor forskjell og de syns så mye bedre. Selv om det ikke er så mørkt ute, utgjør refleks en forskjell for bilistene. Kos dere videre og nyt resten av jula med dine små og besøk av mor. Klem!

  2. Deilig å se at både barn og vogn er reflekssikret. Du er flink Rannveig! 🙂
   God romjul til deg og barna!

  3. Bra dere bruker refleks 🙂 Du ligner så på moren din 😀 Håper dere koser dere videre i romjulen.

  4. Jeg blir så stolt over deg når jeg ser deg som en kjent blogger bryr seg om å ha på refleks på både barnevogn og barna. Dette er et positivt inntrykk som viser at du går foran som et veldig flott eksempel for vi som leser bloggen din! 🙂 Mange toppbloggere bryr seg bare om det som ser finest ut og det som ligner mest mulig på “inspo” bilder, men at noen legger ut refleksbilder på bloggen er mye mer inspo for min del. Det viser virkelig hvor mye du bryr deg om barna og at de skal bli sett. Selv på lyse dagen er dette veldig viktig, noe ikke så mange tenker på! stå på, du er superflink, digger deg.. Du er viser virkelig at du er en ekte person.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg