Det var hvertfall verdt forsøket..

Da var nok en dag nått sin ende, og alle barn sover søtt og godt her i heimen. Emma er fortsatt hos pappaen sin for å feire nyttår, og Nathaniel har fått vært en kort tur i barnehagen i dag. Han hadde veldig lyst, og det kan jeg jo skjønne. Blir fort litt “kjedelig” her hjemme uten lillestoresøster å leke/krangle med.  

Jeg og snuppa har bare vært hjemme og hatt en meget rolig dag, etterfulgt av koselig besøk. Fått unnagjort litt husarbeid. Og på denne, av alle dager, i dag hvor jeg faktisk hadde tenkt å ta en aldri så liten hybelkaninjakt (tro meg, de gjemmer seg på de utroligste plasser) mens snuppa sov så søtt, bestemte den relativt nye støvsugeren min sin seg for at nok er nok. Heldigvis har jeg forsikring på den, så det er vel bare å levere den inn og håpe på det beste. Tipper den hadde fått nok av harde og altfor store plastelinabiter som på mystisk vis bare finner veien under kjøkkenbordet omtrent på daglig basis. Jupp, plastelina er noe dritt. Bare vent til du får det i huset, så skjønner du hva jeg mener. Ungene liker det veldig godt, da! 

Ellers har vi prøvd oss på en aldri så liten nyfødtfotografering i dag. Vel, hva skal man si? Snuppa var superflink, og er selvfølgelig verdens vakreste. Men ettersom dagslyset ikke var helt med oss i dag, og jeg ikke liker blits, så ble de så som så. Altså veldig uklare. Men, nyfødtbilder er nyfødtbilder! Jeg vurdere likevel enda sterkere nå å bestille time til fotograf, Snarest! Har så lyst å få tatt noen ordentlige bilder av denne lille vakre frøkna mi, og har innsett at jeg muligens ikke er den rette for “jobben”. 

Men… jeg må likevel dele noen av disse fine og uklare bildene med dere!

Verdens vakreste lille Sienna Lucia Charlotte 

Blogges

27 kommentarer

Siste innlegg