Familien snufs

Her i huset har samtlige blitt forkjølet. Snørrklyser, flygende doruller, og rennende neser regjerer, og både i går og i dag våknet jeg opp med tidenes vondeste hals, og formen helt på trynet. De to største har kommet unna med bare litt rennende nese, heldigvis. I dag våknet lillesøster opp med tett nese, så da fikk nesesugeren kjørt seg litt. Stakkar lille frøkna! Blir innedag på oss i dag, kanskje like greit med 20 kalde ute!

Jeg håper virkelig at jeg selv snart blir frisk, ettersom “jobben” som alenemor til tre små er en 300% stilling fra før av, om man nå ikke enda er syk på toppen av det. Men, men. Det som ikke dreper en gjør en definitivt sterkere!

17 kommentarer
  1. Spesielt at du enda ikke har gjort noe med bilde i forrige innlegg etter mange har sagt i fra om det, siden det åpenbart var meningen og skjule nipplene…

  2. Spesielt at noen bruker tiden sin på å kommentere slik. Værtfall spesielt når det er et fødselsbilde, da det er det mest naturlige i hele verden.
   Stå på rannveig!:)

  3. 14:42!
   Why…? Hvorfor følger du denne bloggen? Fint om du gir meg et velbegrunnet svar. (Dessuten anbefaler jeg at du lærer deg og/å regler)
   Hanne

  4. Anonym over her: kleint…. Hoho ler så jeg detter av stolen her. Hanne: heier på deg
   Go bedring til dere rannveig

  5. Jeg hadde ikke noe i mot det. Men når hun har skjult de andre er det veldig spesielt og ikke gjøre noe med det når man vet at den vises.

  6. Jo, det har jeg. Men jeg sier det jeg mener uansett om folk synes jeg er frekk eller ikke. Dette mener jeg overhodet ikke noe frekt med. 🙂 Rannveig er ei veldig sterk og flott dame, men det var åpenbart meningen å skjule niplene. Betyr ingenting for meg men jeg ville enten skjult alle eller ingen.

  7. Drit nå i den jævla nippelen! Det er et bilde av et helt nytt barn og en lykkelig nybakt mor, det er ikke et bilde som er ment for kåte mannfolk eller hysteriske feminister. At dere mener det er så pornografisk og fælt, sier vel mer om deres tankegang! Dessuten er det Rannveig sin nippel og om hun velger å ikke sladde den, er det hennes sak! Syns det er tøft og ærverdig gjort å dele et så intimt og viktig øyeblikk i livet, vi som lesere bør faktisk føle oss priviligerte.

  8. Hei,
   14:42 fra i går har selvfølgelig ikke meldt seg til min mail. Jeg håper personen skammer seg og holder seg borte fra denne bloggen. Og Rannveig; om du sende meg ip adressen kan jeg finne/spore personen.
   Med vennlig hilsen
   Hanne Heiberg

  9. Hanne: Kan du fortelle meg hvorfor jeg skal ta kontakt med deg?? Du har da vell ærlig talt ikke noe med hva jeg skriver på bloggen til Rannveig? Jeg har tatt kontakt med Rannveig på mail for det er hun dette faktisk gjelder…

  10. Anonym 15:17. jeg håper du fortalte at du angrer og ikke vil gjøre dette igjen. Skam deg.
   Med vennlig hilsen
   Hanne Heiberg

  11. Hanne: Nei det gjorde jeg ikke. Forklarte hva jeg mente med kommentaren, forhåpentligvis er hun ikke like firkantet som deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg