Testing av softshell – 20% og Vinn gavekort på 500 kr!

I går var det ordentlig ruskevær – jeg som trodde at våren hadde kommet for fullt! Mente bestemt det var meldt sol i går, men så feil kan man altså ta. Jeg gjør mye rart i denne ammetåka -slæsh – fåringensøvntåka -slæsh- heltalenemedtrebarntåka.  Å ta feil av værmeldingen er tross alt bare en av alle de rare tingene jeg kan si og gjøre. 

//Innlegg inneholder annonselenker

Men, det var egentlig helt perfekt! Nå er det høysesong for softshelldresser. Jeg har nettopp bestilt nye softshelldresser til ungene fra Knerten og Karoline, og i går fikk den virkelig stå på prøve. Det blåste ganske kraftig, og det var skikkelig regnvær. Storebror her kan trygt påstås å være over gjennomsnittet aktiv, og elsker å få utfolde seg ute, og da er det lett å bli både våt og kald om man har uteklær som ikke holder mål. Han var likevel like tørr og varm når vi kom hjem igjen etter tre timer ute, med blandt annet hopping og sitting i vanndammer,og gjørmebading.Softshelldress/World of kids – HER

Softshelldressen fra World of kids kan dermed konkluderes med å være både hundre prosent vanntette og vindtette, slik de også påstås å være. Tror ikke vi kommer nærmere en ultimat test av utetøy enn en slik dag som i går med skikkelig ruskevær.

Lille snuppa ligger jo enda i sin varme lammeskinn-vognpose, så da holder det med en tynn dress utenpå klærne nå når gradestokken viser pluss. Tipper vi blir å finne fram vogn-dyne ganske snart, og pakke vekk den varme vinterposen.Hun har også fått seg en ny, fin vårdress. Om enn ikke softshell, siden jeg enda tror det er noen måneder til hun ligger å spreller i gjørma som storebror og storesøster. Selv om også tiden som kjent raser avgårde… 


 


 

Vårdress til baby i rosa/blå HER

Å ha riktig utetøy med høy kvalitet er utrolig viktig for at ungene skal ha en postiv opplevelse ute. Men det er jo også litt stas om utetøyet har favoritthelten din printet på seg! 

Emma har nemlig fått seg Frost-softshelltøy. Tipper det blir en superhappy frøken her i heimen når hun kommer hjem. Nå om dagen skal nemlig alt være i “Frost”. Frost dukker, frost kjole, frost lipsyler, Frost krone,… lista er lang. Og nå Frost utetøy. Eller, “leitgo” (let it go) som hun selv sier. Det er stas det! Name-It softshelldress/Frost HER /Name-it softshelljakke/Frost HER

 

 

Nå er det også slik at jeg igjen skal gi dere -20% HELE nettbutikken til Knerten og Karoline. Det eneste dere trenger å gjøre er å oppgi rabattkoden “Rannveig20” ved utsjekk. 

Det som er litt stas denne gangen er at jeg skal gi vekk et gavekort på hele 500 kr! Og…alle som bruker rabattkoden er med i trekningen av gavekortet automatisk.

Rabattkoden er gyldig til onsdag 6 april, og trekning av gavekortet er torsdag 7 mars. Det er veldig hyggelig om dere legger igjen en kommentar om dere har brukt rabattkoden og er med i trekningen 🙂 God shopping! 

 

Trykk her for å komme til nettbutikken

 

29 kommentarer
  1. gutten min har de med traktorene på, fikk den til bursdagen sin 🙂 skulle ønske de hadde den elsa jakka til gutt også, gutten min elsker elsa og frost 🙂

  2. Datoene du skrev bør du dobbeltsjekke. Trekning 7.mars, ehh…. ? Og rabattkode gyldig helt til 6.april..? Lattis 😂

  3. Skjønne unger du har, hjerteknusere.
   Tror du i ammetåken har skrevet feil måned for trekning (7.mars i stedet for april) men de fleste skjønner nok det. Torsdag 7. er vel gjerne etter onsdag 6.?, og når det står april etter onsdag, så er det nok bare de som ikke er så glup som ikke skjønner at det rett og slett bare er en skrivefeil.

  4. Må dessverre si ifra om at softshell-dressene du reklamerer for ikke er vanntette hvis barnet sitter i en vanndam…Gutten min var også ute i regnet i går, han har den dressen med traktorer på, og han både satt og sto i vanndammer og dressen ble våt både utenpå og inni selv om det kun var kort tid i dammene… Kun ordentlig regntøy duger til denne type lek i sånt regnvær som var i går,men det skjønner vel de fleste.Ellers så er jeg kjempefornøyd med dressen,men synes det er dårlig av deg å overskryte produktet overfor leserene dine 🙁

  5. Anonym: Jeg har samme erfaring som Rannveig når det kommer til de dressene. Så kan ikke du bare klappe igjen og akseptere at barn er forskjellige med forskjellige behov. Istedet for å insuinere at rannveig har gjort noe feil. Folk som deg altså!

  6. Velkommen hjem igjen Rannveig😀
   Fine klær du har valgt til ungene dine,bare synd jeg ikke har små barn lenger .
   Du er kjempeflink som er ute med ungene i sånt drittvær 🌧
   Heier på deg 🤗 Du er en super mamma🌷
   Klem💓

  7. Noe som irriterer meg skikkelig med denne bloggen, og dette kommentarfeltet er dere LESERE som til stadighet skal glefse til hverandre. Dette er Rannveig sin blogg. Og man legger igjen kommentarer til henne. Hun hadde stengt kommentarfeltet om hun ikke ønsker ris og ros fra leserne sine. Du “Kari” feks har vel ingenting med å be andre lesere om å klappe igjen når de deler sin erfaring! Tosk!

  8. Enig med hun over. Trur det er veldig lett for folk her inne å være slem, spydig og rett og slett en drittsekk overfor folk som kommentere eller rannveig. Dette et en svert uting. Hun som skrev at hun ikke hadde hatt samme opplevelse som rannveig med dressen skal jo ha lov til det uten at en annen skal hoppe ned i halsen hennes å dra ut tunga. og det hun sier er jo også sant, softshell dressene er ikke vanntett om ungene sitter i vannet, men dem er helt fantastisk om det ikkje er helt noahs ark vær ute men heller bare litt vann.

  9. Tosk kan du selv være de hore! Skal du først be andre skjerpe seg så får du se hvordan du skriver selv! Anbefaler deg å sy igjen munnen skal du holde på sånn!

  10. På bildene ser det ut som dressen trekker vann og blir våt, stemmer det? Tenkte å kjøpe til barnebarn, men der ser ut som dressen ikke er vanntett?

  11. Ser ut som du ikke har så mye å henge fingrene i Kari. Anbefaler deg å ta ett kurs i norsk skriftlig hvis du skal fortsette å kommentere. Så kan du iallefall sørge for at du skriver riktig!

  12. Har du planer om og bytte dato på trekningen eller har du mistet huet ditt igjen i den rosa verden du lever i…

  13. Min datter har den dressen og den er ikke vanntett . Er nok ikke meningen at den skal funke i en dam heller . Da finnes regntøy . Hun blir klissvåt i rumpa

  14. Jeg skriver ikke for å finne feil eller kritisere, alle er vi ulike, men Rannveig mener hvertfall ikke noe vondt eller å lyve til noen med slike innlegg, det er jeg sikker på. Jeg har jobbet i barnehage nå i snart 15 år, og softshell dresser er kjempefine å ha nå som våren er her, endelig en “overgangsdress” til varmere vær. Men den er ikke vanntett. Skal du ha noe vanntett er det kun regntøy som holder. Det den derimot er, er vannavstøtende slik at den fint holder ute i litt duskregn og våte områder. Sitter ungen i en vanndam med den blir h*n nødvendigvis våt etter hvert. Men den er super i dette ruskeværet og holder godt på varme 🙂

  15. Å så tøff du er anonym, komme med usaklig drit om andres skrivemåte. Ville i så fall tatt tak i min egen først. Tragiske kjerring!

  16. Å så sint Kari. Er vel ikke helt normalt å kalle andre for hore? Vitner iallefall om utrolig dårlig oppdragelse og folkeskikk. Hvordan i alle dager kan du vite om hun tar betalt for sex eller ikke?

  17. har null tro på at du, kari, har noen erfaring med disse dressene- iallefall ikke om det dit eget barn du henviser det til. Du er sikkert bare en 13-16 år gammel jente som sitt å er så ¨tøff¨ trynet bak tastaturet. husk bare at selv om du kaller deg selv kari så er du minst like anonym og feig som oss andre som ikke har en link til en side med full bekreftelse på hvem vi er.

  18. Softshell tøy er ikke 100 % vanntett.det står 5000 mm vannsøyle på den, det betyr at det kommer til et punkt der den blir våt igjennom. Min erfaring med pustende regntøy tøy er at etter ca en halv time i pøs regn er man våt igjenom. Og tøyet blir skikkelig tungt og ubehagelig. Men i lett regn og vått vær er det veldig behagelig at det puster, og man holder seg tørr. Anbefaler grundigere testing 😉

  19. Kunne du blogget om kjøp og salg av bil, samt et overslags-budsjett hva det koster pr mnd. med bensin og andre kostnader?

  20. Kari: lurer på om du vet hva definisjonen på hore er?
   Virker ikke helt som om du er ansvarlig nok til å ha barn når du slenger rundt med ord som hore uten å tenke deg om.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg