Jeg elsker kroppen min!

Jeg er faktisk helt sjokkert! Jeg har en litt sånn “det ordner seg” innstilling til livet. Det gjelder også hva angår å nå den såkalte “matchvekta” etter fødsel. Jeg har virkelig ikke verken fokusert eller brydd meg særlig mye med å tenke på det. For å være helt ærlig, har jeg vært helt SINNSYKT heldig, til å ha gjennomgått tre hele svangerskap.

Da jeg gikk på vekta her for et par dager siden, fikk jeg meg en aldri så liten overraskelse. Vekta viser at jeg veier 2 kg MINDRE enn jeg gjorde før jeg ble gravid med Sienna. Det vil si at jeg har gått ned nesten 20 kg på fem måneder… uten å gjøre noe som helst! Vel, forutenom å løpe rundt som en gærning natt så vel som dag. For det er nemlig slik når man er alene med tre barn. Skyt meg gjerne for å nevne det (igjen, igjen og igjen) Likevel, dette er jo noe å være fornøyd med! Jeg stresser ikke med vekt eller noe, men det er jo greit å ikke forbli “hvalross”. For, tro meg, jeg var hvalross som høygravid med Sienna!

Så ,dere som vil miste ett par eller tjue kilo. Oppskriften er enkel! Bli alenemamma! Neida. Joda.

I dag startet vi dagen med koselig trilletur med ei venninne og hennes lille baby, i knallværet som var i dag! Etter trilletur dro jeg og Sienna på lunch hos en annen venninne av meg, og så har dagen egentlig bare gått som de fleste dager gjør.  Ja, og så har jeg hatt et facetime-intervju med TV3. Det er nemlig noe ganske morsomme TV greier på gang hos meg igjen. Likevel noe litt annerledes konsept enn tidligere Hvor gøy er ikke det, lesere?!

Blogges

 

13 kommentarer

Siste innlegg