Produktiv mor!

Jeg er sånn passe stressa akkurat nå, men likevel fornøyd med egen innsats i dag. I morgen kommer Emma hjem igjen etter å ha vært hos pappaen sin, og vel… leiligheten her ser fortsatt sånn passe flytteeske-overalt aktig ut. Vel, vel… hadde jeg bare hatt tusen hender og maaaasse tid. Begge deler er mangelvare her i heimen.

Det ser likevel sånn passe koselig ut her. Sånn at det er helt greit, liksom. Jeg kommer til å legge ut bilder når jeg føler det er blitt blogg og instragram-vennlig. Foreløpig er det nok ikke det, når jeg ser disse flotte interiørbildene som blir lagt ut både her og der. Der er altså IKKE vi enda.

I dag har jeg og frøken strøken hatt fine Maiken og hennes nydeligelige lille Nikoline på lunch, som er ca 3 mnd eldre enn Sienna. Jentene lekte og hadde det veldig fint. Sienna elsker jo andre babyer, og det er så gøy å se på. Ettermiddagen gikk som vanlig, med kjøttkaker i brun saus, råkost og pasta på menyen.. Siden det begynner å minke på middagsporsjoner til minstefrøkna i fryseren, lagde jeg sto(ooooo)r porsjon, kjørte det i stavmikseren, og fylte oppi små frysebokser til. Hjemmelaget babymat er nemlig så enkelt som det.

PS: Svar på spørsmålsrunden kommer i morgen kveld!

Blogges

14 kommentarer
  1. Du er jo ikke så produktiv når du ikke kan gjøre jobben din og svare på spørsmålsrunden… Ganske dumt å lage et innlegg der du lover spørsmålsrunde men aldri svarer på den… Virker bare som at du laget det innlegget fordi du ikke hadde noe annet å blogge om og nå har du fått noe å blogge om…

  2. Så klart du får til å gjøre sånne ting. Du har jo fri hele dagen. Dette er jo en del av det å være omsorgsperson. Er så misunnelig på deg som har fri hver dag og kan gjøre hva du vil😃 Det er jo så deilig å ha permisjon, savner det skikkelig.

  3. Er dere over helt tette i nøtta?!?!! Rannveig har akkurat flyttet og ALLE skjønner og vet hvor stor jobb det er.Oppi det har hun også tre små barn som krever sitt i løpet av dagen ( og natten) Rannveig du er superflink!

  4. Til alle som igjen maser og maser på spørsmåsrunden!: Nå må dere seriøst ta dere sammen! Ring en psykolog om det påvirker livet deres så forferdelig at dere ikke får svar med en gang! Dere har som sagt mast om svar siden dagen etter at spørsmåsrunden ble postet! DEt er jo helt sykelig! Andre bloggere bruker laaaang tid på å svare, dele opp i kategorier osv – rannveig har da rett til å bruke like lang tid med tanke på at barna har vært syke, hun har flytta, er hjemme i permisjon med en baby som krever sitt og 2 andre barn som må følges opp! Gud å gale dere har blitt, skaff dere en hobby! Kan ikke skjønne at det å få svar på noen spørsmål kan få folk til å bli så sykt besatt!

  5. Ikke rart at det blir mas om spørsmålsrunden. De siste gangene hun har hatt det, har hun ikke svart på et eneste spørsmål, bare ignorert alt sammen. Greit å holde det varmt, så kanskje hun svarer denne gangen.

  6. Anonyme som maser om spørsmålsrunden: blir dere ikke flaue over dere selv? Eier dere ikke moral i livet? Får dere ikke sove om natta uten svar på disse spørsmålene? Stakkars dere! Dere kan sikkert få ei sykemelding! Hvis dere i samme slengen kunne lære dere å LESE så står det senest i dette innlegget at svarene kommer i morgen kveld. Men så besatt som dere er så har dere vel ikke lest innlegget før dere bladde dere ned til kommentarfeltet og startet med den konstante masinga om svar! Dere er verre en barn i trassalderen!

  7. Det jeg synes er ganske sykt er at noen tror at det blir bedre og svare drit på drit kommentarer. Dere er jo 10 ganger verre…

  8. hvorfor skriver du “PS svar på spørsmålsrunden kommer i morgen kveld” når du IKKE kommer med svar likevel ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg